Εταιρεία 2017-09-07T18:19:11+00:00

Λίγα λόγια για εμάς

Από το 1936 μέχρι και σήμερα, πιστοί στην παράδοση και στην άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, σχεδιάζοντας το μέλλον, προωθούμε ιδέες και λύσεις για τη δημιουργία ενός ιδανικού χώρου.Τα παιδικά μου χρόνια χαρακτηρίζονται από τα καλοκαίρια που περνούσα πλάι στον παππού μου, Αντώνη Πάνο. Η μυρωδιά του κομμένου ξύλου, ο ήχος των μηχανών και οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο, στιγμάτισαν τα καλοκαιρινά μου πρωινά. Αυτό ήταν το κίνητρο για να συνεχίσω και να εξελίξω την επιχείρηση που ξεκίνησε με τόσο κόπο και μεράκι ο προπάππους μου.

Σήμερα, λαμβάνοντας τα ηνία η τέταρτη γενιά κατασκευαστών, σας παρουσιάζει στους εκθεσιακούς χώρους της Λένορμαν και της Λεωφόρου Μεσογείων, ό,τι πιο σύγχρονο και ποιοτικά ελεγμένο υπάρχει στο χώρο του ελληνικού επίπλου. Με γνώμονα την ιστορία μας, χτίζουμε γερές βάσεις για το μέλλον, την εγγύηση των προϊόντων μας και την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε τους χώρους μας για να μελετήσουμε, να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε μαζί τα έπιπλα που έχετε ονειρευτεί!

Με εκτίμηση,

Αντώνης Πάνος