Μοντέρνα σαλόνια: συνδυάζοντας σύγχρονη αισθητική & άνεση

Αρχική | Καθιστικό | Μοντέρνα σαλόνια: συνδυάζοντας σύγχρονη αισθητική & άνεση
  • kanapes tango

Μοντέρνα σαλόνια: συνδυάζοντας σύγχρονη αισθητική & άνεση

2018-05-10T16:46:47+00:00 Ιανουάριος 4th, 2018|Καθιστικό|

Κλασικά ή μοντέρνα σαλόνια; Ο προσωπικός μας χώρος και τα έπιπλα του καθιστικού αντικατοπτρίζουν όχι μόνο την αισθητική, αλλά και τον τρόπο σκέψης μας. Το σπίτι μας και η διακοσμητική του κατεύθυνση αποτελούν αισθητική αποτύπωση του εαυτού μας, των εμπειριών και των βιωμάτων μας.

Τα μοντέρνα σαλόνια ταιριάζουν σε ανθρώπους με φρέσκες ιδέες, ανήσυχο πνεύμα & πάθος για καθετί νέο. Τα σύγχρονα τους σχέδια, η μίνιμαλ φιλοσοφία & το νεανικό τους στιλ απογειώνουν το καθιστικό, προσφέροντας αέρα ανανέωσης. Ταιριάζουν πλήρως σε καινούργια ή ανακαινισμένα σπίτια με σύγχρονες διακοσμητικές τάσεις.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο η αισθητική που κάνει τα μοντέρνα σαλόνια να ξεχωρίζουν. Οι καθαρές τους γραμμές και ο πρωτοποριακός τους σχεδιασμός συνδυάζει το στιλ με την άνεση που έχουμε ανάγκη.

Μοντέρνα σαλόνια με υψηλότερα επίπεδα άνεσης & λειτουργικότητας

Το προσωπικό σας γούστο και η αισθητική του χώρου σας αποτελούν τους πιο καθοριστικούς παράγοντες για την αγορά καθιστικού. Ωστόσο, δεν είναι και οι μόνοι. Η άνεση και η λειτουργικότητα που προσφέρει ένα έπιπλο αποτελούν βασικούς λόγους για την επιλογή του.

Τα μοντέρνα σαλόνια, εκτός από την αισθητική, κατασκευάζονται με γνώμονα τη μέγιστη άνεση και λειτουργικότητα. Η μεγαλύτερη ελευθερία στον σχεδιασμό τους συνεπάγεται μεγαλύτερες καινοτομίες και σε επίπεδο άνεσης. Η δυνατότητα προσθήκης αποθηκευτικών χώρων και τα μεγαλύτερα μαξιλάρια αποτελούν βασικά όπλα των μοντέρνων επίπλων σε σχέση με τα κλασικά. Τελευταία τάση στους καναπέδες αποτελεί η τοποθέτηση μηχανισμών ανάκλισης στην πλάτη και τα μπράτσα, για μεγαλύτερη άνεση.

Στην Πάνος Οικία δημιουργούμε σύγχρονους καναπέδες υψηλής αισθητικής & άνεσης που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Επισκευτείτε ένα απο τα καταστήματα μας και ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί την πιο λειτουργική λύση για το σπίτι σας.

Επιλέξτε τον δικό σας μοντέρνο καναπέ που θα γίνει το καινούργιο επίκεντρο του σπιτιού. Ο νέος καναπές Dali, o νέος καναπές γωνία Tango και ο αγαπημένος καναπές γωνία Used αποτελούν τις ιδανικές επιλογές.