Τραπεζαρίες σαλονιού που θα απογειώσουν το χώρο σας!

||Τραπεζαρίες σαλονιού που θα απογειώσουν το χώρο σας!
  • trapezaries saloniou

Τραπεζαρίες σαλονιού που θα απογειώσουν το χώρο σας!

2019-05-16T14:07:31+00:00 Μάιος 16th, 2019|Καθιστικό|

Ποιες είναι οι τραπεζαρίες σαλονιού που θα «κουμπώσουν» ιδανικά στο σπιτικό σας; Το καθιστικό μας, εκτός από το σαλόνι, απαρτίζεται και από το σετ τραπεζαρίας, το οποίο το ολοκληρώνει τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά. Κάντε focus στο χώρο, συμπληρώνοντάς τον με την κατάλληλη τραπεζαρία, σε μοντέρνο ή κλασικό στιλ. Για να σας βοηθήσουμε στην προσπάθειά σας, συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις πιο τέλειες ιδέες για ένα άρτιο αποτέλεσμα

1. Επιλέξτε το κατάλληλο ξύλο

Η φυσική υπεροχή του ξύλου στις τραπεζαρίες σαλονιού είναι αδιαπραγμάτευτη. Το ξύλο ταιριάζει με όλες τις τάσεις που επικρατούν στο σαλόνι σας. Δημιουργήστε το ιδανικό decor, αξιοποιώντας τα tips των συμβούλων διακόσμησης της ΠΑΝΟΣ Οικία!

2. Τραπεζαρίες σαλονιού με βάση το μέγεθος του χώρου

Το σετ τραπεζαρίας είναι σημαντικό να προσαρμόζεται στις διαστάσεις του διαθέσιμου χώρου και να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της οικογένειάς σας. Επιλέξτε εκείνο το σχήμα και το μέγεθος τραπεζαρίας που ταιριάζει καλύτερα στο σαλόνι, ανάμεσα σε σταθερά ή επεκτεινόμενα τραπέζια δείπνου.

3. Δώστε έμφαση στις καρέκλες!

Οι τραπεζαρίες σαλονιού αναδεικνύονται ιδανικά από τις σωστές καρέκλες. Προτιμήστε αυτές με ανατομική πλάτη και μπράτσα, γιατί θα σας προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση. Οι ξύλινες καρέκλες τραπεζαρίας της ΠΑΝΟΣ Οικία, κατασκευασμένες από φυσικό ξύλο δρυός, διακρίνονται για την υψηλή αισθητική και ποιότητά τους. Βρείτε αυτή που σας ταιριάζει, επιλέγοντας το ξύλο, το ύφασμα ή το δέρμα της αρεσκείας σας. Διατίθενται τόσο με ψηλή όσο και με χαμηλή πλάτη!

4. Τραπεζαρίες σαλονιού και μπουφές

Οι μπουφέδες συνοδεύουν ιδανικά τις τραπεζαρίες σαλονιού, προσφέροντάς σας μέγιστη πρακτικότητα.  Επιπλέον, αποτελούν ιδανική λύση αποθηκευτικού χώρου για τα πιάτα σας, ενώ σίγουρα θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι στην περίπτωση που πραγματοποιείτε τακτικά γεύματα στο σπίτι σας.

5. Ολοκληρώστε ιδανικά την διακόσμηση της τραπεζαρίας σας!

Αφού επιλέξετε τη νέα σας τραπεζαρία από την ΠΑΝΟΣ Οικία, συνοδεύστε την αγορά της με τα κατάλληλα… «παρελκόμενα»! Επιλέξτε πρωτότυπα φωτιστικά με έντονο φωτισμό, τα οποία θα δημιουργήσουν μία ευχάριστη ατμόσφαιρα. Τέλος, εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με ένα μοντέρνο abstract έργο τέχνης στο χώρο της τραπεζαρίες, που θα κλέψει τις εντυπώσεις με την καλαισθησία του.

Αναζητάτε τραπεζαρίες σαλονιού κορυφαίας ποιότητας και αισθητικής;

Πριν ξεκινήσετε την έρευνά σας, επισκεφθείτε την ΠΑΝΟΣ Οικία, στη Λεωφόρο Μεσογείων 405. Μαζί θα δημιουργήσουμε τις κορυφαίες λύσεις στα μέτρα σας, πάντα με την γνωστή εγγύηση ποιότητάς μας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 03 07 954