Βάψιμο σαλονιού με δύο χρώματα: Οι καλύτερες προτάσεις της πιο μοντέρνας τάσης

Αρχική | Καθιστικό | Βάψιμο σαλονιού με δύο χρώματα: Οι καλύτερες προτάσεις της πιο μοντέρνας τάσης
  • καναπέδες με αλέκιαστο ύφασμα

Βάψιμο σαλονιού με δύο χρώματα: Οι καλύτερες προτάσεις της πιο μοντέρνας τάσης

2023-12-20T17:59:48+00:00 Δεκέμβριος 20th, 2023|Καθιστικό|

Βάψιμο σαλονιού με δύο χρώματα: Το νέο trend των τελευταίων χρόνων, είναι μια άκρως τολμηρή και μοντέρνα κίνηση. Η εν λόγω τάση που συνδυάζει διαφορετικές αποχρώσεις στο σαλόνι, προσδίδει μια πρωτότυπη και ιδιαίτερη αισθητική που μόνο απαρατήρητη δεν περνά. Με την τεχνοτροπία αυτή, μπορείτε να δημιουργήσετε μία εντυπωσιακή αντίθεση ή μια αρμονική συνύπαρξη, αναδεικνύοντας διαφορετικά σημεία του χώρου.

Για ένα άρτιο αποτέλεσμα όμως, το βάψιμο σαλονιού με δύο χρώματα προϋποθέτει και την πλήρη αρμονία με την υπόλοιπη διακόσμηση. Παράλληλα, οι ίδιοι οι συνδυασμοί χρωμάτων πρέπει να είναι καλαίσθητοι και οι αποχρώσεις να «δένουν» μεταξύ τους κατάλληλα. Επομένως, το βάψιμο σαλονιού με δύο χρώματα δεν είναι κάτι απλό και εύκολο. Μην σας απασχολεί όμως αυτό. Στο παρόν άρθρο, θα βρείτε τις προτάσεις της Πάνος Οικία για τους ωραιότερους συνδυασμούς στο βάψιμο σαλονιού με δύο χρώματα.

Προτάσεις για βάψιμο σαλονιού με δύο χρώματα:

#1 – Ασπρόμαυρο

Προσθέστε έναν κομψό και φινετσάτο τόνο στο σαλόνι σας, βάφοντας έναν τοίχο μαύρο και τους άλλους λευκούς. Η οπτική ψευδαίσθηση και η κλασσική αριστοκρατία που χαρακτηρίζουν το ασπρόμαυρο θα αναδείξουν σε χρόνο dt τον χώρο. Φροντίστε μόνο να διατηρήσετε απλή και απέριττη τη διακόσμηση του χώρου για να μην αλλοιώσετε το αισθητικό αποτέλεσμα. Ο γωνιακός καναπές ForYou, λευκής απόχρωσης με μαύρες αντιθέσεις (π.χ. μαξιλάρια) είναι ό,τι πρέπει για να απογειώσετε την επιλογή σας.

#2 – Πετρόλ και μπλε

Επιλογές από την ίδια χρωματική παλέτα, που όμως είναι τόσο διαφορετικές. Το πετρόλ είναι το χρώμα της χαλάρωσης και της ισορροπίας, ενώ το δυναμικό μπλε πρεσβεύει την αυτοπεποίθηση και την ενέργεια. Ομολογουμένως, ο συνδυασμός αυτός θα φέρει πλήρη αρμονία σε έναν χώρο. Για ένα αξιοζήλευτο αποτέλεσμα, υποστηρίξτε την επιλογή αυτή με μίνιμαλ διακοσμητικά χώρου.

#3 – Λαχανί και λιλά

Ομολογουμένως μια επιλογή για πιο εκκεντρικούς χαρακτήρες που επιδιώκουν τα πειράματα και τη διαφοροποίηση. Το λαχανί της φρεσκάδας και το λιλά που συμβολίζει τη δημιουργικότητα, πρεσβεύουν ό,τι ακριβώς σας χαρακτηρίζει: το ύφος ανανέωσης και καινοτομίας! Σε μια τόσο τολμηρή «δήλωση», το ελάχιστο που έχετε να κάνετε είναι να τη στηρίξετε με μοντέρνα και φουτουριστικά έπιπλα. Το τραπεζάκι μέσης Domus με το ασύμμετρο σχήμα και το plexiglass στη βάση, είναι ιδανικό για τον σκοπό σας.

#4 – Πράσινο και μπεζ

Μια γήινη επιλογή που δημιουργεί μια ζεστή, φιλόξενη και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Ιδανικά, επιλέξτε το μπεζ στους περισσότερους τοίχους και αφήστε το πράσινο για τον τοίχο που θέλετε να ξεχωρίζει: τον τοίχο με το τζάκι, εκείνον πίσω από τον καναπέ ή αυτόν με την τηλεόραση. Για την καλύτερη δυνατή αισθητική συνοχή, επιλέξτε έπιπλα σε γήινους τόνους όπως η rustic σύνθεση τοίχου Touch από φυσικό ξύλο δρυός.

 

Η ΠΑΝΟΣ Οικία δίνει λύσεις σε οτιδήποτε σχετικό με το σαλόνι σας!

Αν θέλετε ακόμα περισσότερες ιδέες και προτάσεις σχετικά με τη διακόσμηση του σαλονιού σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Στην ΠΑΝΟΣ Οικία είμαστε διαρκώς σε ετοιμότητα ώστε να σας κατατοπίσουμε κατάλληλα, για ό,τι αφορά το σαλόνι σας. Γνωρίστε την πλούσια συλλογή μας από έπιπλα στο www.panosoikia.gr και στη συνέχεια σας περιμένουμε στις εγκαταστάσεις μας (Μεσογείων 405) για να αναλύσουμε διεξοδικά και εκτενώς κάθε σας σκέψη! Με ζήλο, πάθος και αγάπη για την επιπλοποιία, φέρνουμε το σαλόνι των ονείρων σας ένα βήμα πιο κοντά!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 0307954-6

 

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο: «Βάψιμο σαλονιού με δύο χρώματα: Οι καλύτερες προτάσεις της πιο μοντέρνας τάσης»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα για την διακόσμηση και την επίπλωση των προσωπικών σας χώρων στο ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ Blog.