Γωνιακός καναπές: το must για κάθε σαλόνι

Αρχική | Διακόσμηση | Γωνιακός καναπές: το must για κάθε σαλόνι
  • blog goniakos kanapes must

Γωνιακός καναπές: το must για κάθε σαλόνι

2017-09-28T15:38:41+00:00 Ιανουάριος 15th, 2017|Διακόσμηση, Καθιστικό|

Το σαλόνι του σπιτιού μας αποτελεί τον αγαπημένο χώρο μέσα στο σπίτι, για τους περισσότερος από εμάς. Με εξαίρεση τις ώρες που κοιμόμαστε, είναι το μέρος στο οποίο περνάμε τις περισσότερες ώρες μας μέσα στο σπίτι, μόνοι, με τη σχέση μας ή παρέα με φίλους. Εκεί βλέπουμε ταινίες, διαβάζουμε το βιβλίο μας, κάνουμε συζητήσεις, ακόμη και κοιμόμαστε στο τέλος μια κουραστικής ημέρας. Συνδετικό κομμάτι όλων των παραπάνω: ένας γωνιακός καναπές.

Αναπόφευκτα, η έννοια του σαλονιού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον καναπέ μας και η επιλογή του σωστού καναπέ είναι κομβικής σημασίας: στον καναπέ θα φας, θα δεις ταινία, θα παίξουν τα παιδιά σου, θα φιλοξενηθεί η παρέα σου. Ο γωνιακός καναπές αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε σαλόνι, αλλά και το νέο απόλυτο must για κάθε μοντέρνο σπίτι.

Επί της ουσίας παρέχουν την άνεση 2 καναπέδων, αποφεύγοντας την απρόσωπη και ανομοιόμορφη προσέγγιση των 2 ξεχωριστών καναπέδων. Ο γωνιακός καναπές βέβαια, έχει το τεράστιο πλεονέκτημα της γωνίας, η οποία αποτελεί και το ιδανικό μέρος για χαλάρωση και ξεκούραση. Πιο αναλυτικά, τα οφέλη από την επιλογή γωνιακού καναπέ συνοψίζονται στα εξής:

1. Η ίδια η γωνία: δεν υπάρχει πιο ξεκούραστο μέρος στο σαλόνι. Μάλιστα, πολλές φορές αποτελεί μήλον της έριδος, καθώς όλοι θέλουν να προλάβουν και να κάτσουν σε αυτήν.

2. Περισσότερα άτομα: ο γωνιακός καναπές χωράει περισσότερο κόσμο.

3. Οικειότητα: κακά τα ψέματα, ο γωνιακός καναπές μας φέρνει όλους πιο κοντα, προσδίδοντας επιπλέον “ζεστασιά” στο χώρο.

4. Ορίζει το χώρο: ο γωνιακός καναπές ορίζει τον χώρο του σαλονιού. Η σωστή τοποθέτησή του μπορεί και να διαχωρίσει το σαλόνι από τον τυχόν υπόλοιπο ενιαίο χώρο (π.χ. κουζίνα, τραπεζαρία).

5. Τηλεόραση: δεν υπάρχει σαλόνι χωρίς τηλεόραση. Η προσθήκη γωνιακού καναπέ χαρίζει στο χώρο επιπλέον γωνίες θέασης για την τηλεόραση.

6. Ιδανικός για ύπνο: οι γωνιακοί καναπέδες είναι πολύ άνετοι και ιδανικοί για έναν μεσημεριανό ή βραδινό ύπνο. Ξανά, η γωνία αποτελεί το πιο άνετο σημείο.

Διαλέξτε τον κατάλληλο γωνιακό καναπέ για το σαλόνι σας από τη μεγάλη ποικιλία μας και απογειώστε τη διακόσμηση και την αισθητική του χώρου σας!