Διακόσμηση τζακιού με μοντέρνες τάσεις

Αρχική | Διακόσμηση | Διακόσμηση τζακιού με μοντέρνες τάσεις
  • blog diakosmisi tzaki

Διακόσμηση τζακιού με μοντέρνες τάσεις

2017-09-18T13:41:41+00:00 Ιανουάριος 18th, 2015|Διακόσμηση|

Και στην διακόσμηση του τζακιού ισχύει κάτι που ήταν της μόδας και στα ρούχα: η δημιουργία »στρωμάτων» ή αλλιώς το γνωστό layering. Για να το επιτύχετε αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αντικείμενα που διαθέτουν περισσότερο όγκο παρά ύψος. Καλό είναι αυτά τα αντικείμενα να τοποθετηθούν μπροστά από το κεντρικό κομμάτι – πρωταγωνιστή.

Ένα χαμηλό αλλά πλατύ βάζο τοποθετημένο μπροστά από έναν καθρέπτη με λίγα λουλούδια επιτυγχάνει το σκοπό αυτό χωρίς να τραβάει την αίγλη από τον πρωταγωνιστή αλλά ταυτόχρονα προσθέτοντας όγκο και χρώμα.

Μια άλλη πρόταση είναι η τηλεόραση πάνω από το τζάκι .Είναι η περίπτωση η τηλεόραση είτε να κρύβεται με κάποιο τρόπο είτε να είναι ενσωματωμένη μέσα σε γυψοσανίδα, με διακόσμηση δεξιά και αριστερά με την χρήση ραφιών.Επίσης κανόνας σε αυτή την περίπτωση είναι ότι οι διαστάσεις της τηλεόρασης δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τις διαστάσεις του τζακιού.

Επίσης μπορούμε να τοποθετήσουμε την τηλεόραση παραπλεύρως του τζακιού.Πρόκειται για μια ασφαλής επιλογή! Η τηλεόραση τοποθετείται παραπλεύρως του τζακιού, και δένουν αρμονικά μαζί. Και σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να τοποθετηθεί είτε πάνω σε έπιπλο, είτε σε γυψοσανίδα. Μπορεί επίσης να είναι και έγκλειστη σε κάποιο ντουλάπι ώστε να μην φαίνεται όταν δεν χρησιμοποιείται.