Διθέσιος ή τριθέσιος καναπές; Βρείτε τις διαστάσεις που σας ταιριάζουν

Αρχική | Καθιστικό | Διθέσιος ή τριθέσιος καναπές; Βρείτε τις διαστάσεις που σας ταιριάζουν
  • trithesios kanapes

Διθέσιος ή τριθέσιος καναπές; Βρείτε τις διαστάσεις που σας ταιριάζουν

2018-08-23T08:36:43+00:00 Ιανουάριος 4th, 2018|Καθιστικό|

Διθέσιος ή μήπως τριθέσιος καναπές; Το πρώτο βήμα για την επιλογή του κατάλληλου καναπέ είναι να προσδιορίσετε το μέγεθος που ταιριάζει στο χώρο σας. Οι διαστάσεις του καθιστικού σας, καθώς και οι προσωπικές σας ανάγκες, σας προσφέρουν την απάντηση που χρειάζεστε. Στην περίπτωση που το καθιστικό σας προσφέρει άπλετο χώρο, τότε η επιλογή σας είναι ο τριθέσιος. Χάρη στο μεγάλο του μέγεθος είναι ικανός να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Απλωθείτε άνετα σε αυτόν για να ξεκουραστείτε ή απολαύστε τον μαζί με πολλούς φίλους σας. Αν ωστόσο οι διαστάσεις του καθιστικού σας είναι περιορισμένες, τότε ο διθέσιος καναπές αποτελεί την ενδεδειγμένη λύση.

Υπολογίστε σωστά τις διαστάσεις του νέου σας καναπέ

Στην Πάνος Οικία σας προσφέρουμε όλες εκείνες τις απαραίτητες συμβουλές που χρειάζεστε, έτσι ώστε να πραγματοποιήσετε την ιδανική επιλογή καναπέ. Για να επιλέξετε λοιπόν τις σωστές διαστάσεις του, σας προτείνουμε να εφαρμόσετε ένα έξυπνο και απλό τρόπο. Οριοθετήστε το σημείο στο οποίο πρόκειται να τοποθετήσετε το νέο σας καναπέ, γεμίζοντάς το με διάφορα άλλα έπιπλα. Έτσι θα αποκτήσετε μία πραγματική εικόνα για το χώρο σας, τις διαθέσιμες διαστάσεις του και το κενό που θα απομείνει.

Ο διθέσιος ή τριθέσιος καναπές που θα κάνει άνετη τη ζωή σας

Αφού μετρήσετε τις διαστάσεις του καθιστικού σας, μπορείτε να επισκεφθείτε την Πάνος Οικία για να δημιουργήσουμε το νέο σας καναπέ. Μαζί, επιλέγουμε αυτόν που σας ταιριάζει, στις διαστάσεις που πραγματικά αντιστοιχούν στο χώρο σας.

Ο διθέσιος ή τριθέσιος καναπές που ονειρευόσασταν κατασκευάζεται από την αρχή, σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει μέσα από τη μεγάλη και σύγχρονη συλλογή μας με καναπέδες κορυφαίας ποιότητας. Επιλέξτε το σχέδιο που σας αρέσει και εμείς θα κατασκευάσουμε τον δικό σας καναπέ στο χρώμα, το ξύλο και το ύφασμα της επιλογής σας.

Απολαύστε ενδεικτικά δύο από τους κορυφαίους διθέσιους καναπέδες Πάνος Οικία, το νέο καναπέ Dali και τον αγαπημένο Διθέσιο – Τριθέσιο καναπέ.

Ολοκληρώστε το νέο σας καθιστικό, συνδυάζοντας τον καναπέ σας με μία μοντέρνα πολυθρόνα της επιλογής σας.