Δοκιμάζοντας ένα νέο καναπέ: τι να προσέξετε!

Αρχική | Καθιστικό | Δοκιμάζοντας ένα νέο καναπέ: τι να προσέξετε!
  • gusto sofa

Δοκιμάζοντας ένα νέο καναπέ: τι να προσέξετε!

2018-05-11T11:49:14+00:00 Απρίλιος 27th, 2018|Καθιστικό|

Η επιλογή του ιδανικού καναπέ αποτελεί μία πραγματική επένδυση στυλ και άνεσης στην καθημερινότητά σας. Πριν προχωρήσετε σε μία βιαστική αγορά, είναι σημαντικό να πραγματοποιήσετε μία πλήρη έρευνα, ώστε να καταλήξετε στην καλύτερη επιλογή. Ξεκινώντας λοιπόν αυτή την διαδικασία, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε έναν έμπειρο συνεργάτη πωλήσεων, ο οποίος θα σας καθοδηγήσει σωστά.

Σε κάθε περίπτωση, το βασικό κριτήριο της αγοράς σας δε θα πρέπει να είναι μόνο η εμφάνιση του νέου καναπέ. Δώστε βάρος στην ποιότητα, τα υλικά & την άνεσή του, ειδικά αν πρόκειται να περνάτε αρκετό χρόνο σε αυτόν. Ακόμα και ο πιο καλαίσθητος καναπές στον κόσμο δε μπορεί να ανταγωνιστεί σε αίσθηση τον πιο άνετο.

Ο μοναδικός τρόπος για να είστε σίγουροι για την επιλογή σας, είναι να δοκιμάσετε όλους τους καναπέδες που σας ενδιαφέρουν. Η ΠΑΝΟΣ Οικία σας συμβουλεύει για όλα όσα χρειάζεται να προσέξετε κατά την δοκιμή καναπέ.

1. Πάρτε το χρόνο σας

Δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο κατά την διάρκεια δοκιμής του καναπέ, έτσι ώστε να τον συνηθίσετε. Μόνο με λίγα δευτερόλεπτα δοκιμής, δεν θα καταλάβετε αν είναι ο ιδανικός για εσάς.

2. Καθίστε & ξαπλώστε στον καναπέ με κάθε πιθανό τρόπο!

Δοκιμάστε τον καναπέ, ακριβώς όπως θα τον χρησιμοποιούσατε και στο σπίτι σας. Σας αρέσει να κάθεστε με τα πόδια σας οκλαδόν; Προτιμάτε να ξαπλώνετε σε αυτόν; Αισθάνεστε πιο ευτυχισμένοι όταν κάθεστε στη γωνία του; Σιγουρευτείτε ότι θα ταιριάζει στις καθημερινές σας ανάγκες και συνήθειες.

3. Δοκιμάστε διαφορετικά γεμίσματα

Όπως κάθε άτομο προτιμά διαφορετικά είδη στρωμάτων για το κρεβάτι, το ίδιο συμβαίνει και με τα γεμίσματα του καναπέ. Μερικοί τα προτιμούν μαλακά, ενώ άλλοι πιο στιβαρά και σταθερά. Οι καναπέδες της ΠΑΝΟΣ Οικία, προσφέρονται με νέα σειρά καθισμάτων για μεγαλύτερη άνεση.

Εξετάστε επίσης το ύψος και το βάθος του καθίσματος του καναπέ. Σε περίπτωση που δυσκολεύεστε να σηκωθείτε από το κάθισμα, δοκιμάστε ένα πιο ρηχό. Επίσης, αν είστε ψηλός/η, τότε τα βαθύτερα καθίσματα θα σας βολέψουν περισσότερο.

4. Δοκιμάστε διαφορετικά υφάσματα

Κάθε ύφασμα έχει και διαφορετική αίσθηση. Ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο; Στην ΠΑΝΟΣ Οικία κατασκευάζουμε τους καναπέδες μας στο ύφασμα ή δέρμα της επιλογής σας.

Κατά την δοκιμή του υφάσματος, είναι σημαντικό να ελέγξετε για το αν τσαλακώνεται εύκολα ή αν ξεχειλώνει. Αν τσαλακώνεται εύκολα, θα είναι δύσκολο να διατηρηθεί η εμφάνισή του για μεγάλο χρονικό διάστημα. Προτιμήστε υφάσματα καναπέ με υψηλή αντοχή, τα οποία να είναι αδιάβροχα και αλέκιαστα, έτσι ώστε να αντέχουν στον χρόνο.