Εσωτερική διακόσμηση: Για τέλειο αποτέλεσμα, εμπιστευτείτε τους ειδικούς

Αρχική | Καθιστικό | Εσωτερική διακόσμηση: Για τέλειο αποτέλεσμα, εμπιστευτείτε τους ειδικούς
  • esoteriki diakosmisi

Εσωτερική διακόσμηση: Για τέλειο αποτέλεσμα, εμπιστευτείτε τους ειδικούς

2019-05-15T16:15:54+00:00 Μάιος 15th, 2019|Καθιστικό|

Ο καθένας από μας θα ήθελε να ζει σε ένα σπίτι τέλεια διακοσμημένο. Για το λόγο αυτό, υπάρχουν οι ειδικοί στην εσωτερική διακόσμηση. Πρόκειται για εξειδικευμένους επαγγελματίες που διαθέτουν τη γνώση και την πείρα να ανταπεξέλθουν σε κάθε σας αίτημα, μεγάλο ή μικρό. Ποια είναι όμως τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα που θα αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα και τα θέλω σας; Η ΠΑΝΟΣ Οικία συγκέντρωσε και σας προτείνει όλα τα απαραίτητα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

1# Επιλέξτε τον κατάλληλο επαγγελματία συνεργάτη

Ποιος είπε ότι χρειάζεστε υψηλό budget για να επιλέξετε τον ιδανικό συνεργάτη στην εσωτερική διακόσμηση του χώρου σας; Πριν δώσετε τα χέρια, βεβαιωθείτε ότι το έργο και τα αποτελέσματα που έχει να σας παρουσιάσει ανταποκρίνονται στα standard σας. Αναζητήστε τον δικό σας καλλιτέχνη του interior design με βάση την εμπειρία και τις προηγούμενες δουλειές του. Το σημαντικότερο είναι να μπορεί να σας προσφέρει τις κατάλληλες απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματα: Τι αποτελέσματα έχει για να σας παρουσιάσει; Συμβαδίζει η αισθητική του με την δική σας; Μπορεί να προσαρμόσει τις βέλτιστες λύσεις επίπλωσης πάνω στις ανάγκες σας;

2# Κάντε την 1η επαφή μαζί του

Μέσα από μία συνάντηση μαζί του, ο επαγγελματίας της διακόσμησης θα κατανοήσει σίγουρα τις επιθυμίες, τις ιδέες σας και τις απαιτήσεις που έχει ο τρόπος ζωής σας. Η ΠΑΝΟΣ Οικία, από το 1936 μέχρι σήμερα, γνωρίζει καλά τις ανάγκες κάθε τύπου καταναλωτή, δημιουργώντας custom made λύσεις στην εσωτερική διακόσμηση κάθε χώρου.

3# Το Concept εσωτερικής διακόσμησης

Ο ειδικός, απ’ την 1η συνάντηση, θα μπορεί να σας παρουσιάσει ιδέες και λύσεις στην εσωτερική διακόσμηση του χώρου σας. Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας, ενσωματώνοντας τις ιδέες σας στο concept επίπλωσης. Εξάλλου, το σημείο εκκίνησης κάθε σχεδιαστικής ιδέας, δεν είναι άλλο από εσάς!

4# Απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη

Η  εσωτερική διακόσμηση χρειάζεται σχέδιο και επιμονή για το τέλειο αποτέλεσμα. Προαπαιτούμενο γι’ αυτό είναι ο επαγγελματισμός του συνεργάτη που την έχει αναλάβει. Αυτό είναι εξάλλου και το μυστικό επιτυχίας της ΠΑΝΟΣ Οικία, δηλαδή η επιμονή στο τελικό αποτέλεσμα που θα σας προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση.

Συμβουλευτείτε τους ειδικούς στην εσωτερική διακόσμηση

Θέλετε να ανανεώσετε την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σας; Τολμήστε τις αλλαγές, εφαρμόζοντας  τις συμβουλές των ειδικών της ΠΑΝΟΣ Οικία. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν, δημιουργώντας τις λύσεις επίπλωσης και διακόσμησης που θα απογειώσουν αισθητικά το σπίτι ή το κατάστημά σας.

Αν λοιπόν αναζητάτε μία πλήρη ανανέωση ή απλώς μια συμβουλή στα χρώματα, μην διστάσετε να μας επισκεφθείτε σήμερα στις εγκαταστάσεις μας, στον αριθμό 405 της Λεωφόρου Μεσογείων.

Γιατί ο ειδικός στην εσωτερική διακόσμηση είναι μόνο η ΠΑΝΟΣ Οικία.

Για τηλεφωνική επικοινωνία, καλέστε μας στο 213 03 07 954