Ιδέες για φθινοπωρινή διακόσμηση σπιτιού

Αρχική | Διακόσμηση | Ιδέες για φθινοπωρινή διακόσμηση σπιτιού
  • blog fthinoporini diakosmisi

Ιδέες για φθινοπωρινή διακόσμηση σπιτιού

2017-09-18T13:42:19+00:00 Σεπτέμβριος 18th, 2015|Διακόσμηση|

Το τέλος του καλοκαιριού πλησιάζει και το φθινόπωρο έρχεται. Αν και ενδεχομένως οι περισσότεροι από εσάς να θέλατε το καλοκαίρι να συνεχιστεί για λίγο ακόμα, σκεφτείτε πως και το φθινόπωρο είναι μία όμορφη εποχή με γλυκιά μελαγχολική, αλλά και ρομαντική διάθεση, που έχει τη δική της χάρη. Για να την απολαύσετε καλύτερα μπορείτε να ανανεώσετε τη διακόσμησή σας, προσθέτοντας μερικά αξεσουάρ και λουλούδια στις αποχρώσεις του καφέ και του πορτοκαλί,χαρακτηριστικά χρώματα της εποχής.

Λίγο πριν στρώσουμε χαλιά και βάλουμε ξανά τις χειμερινές κουρτίνες, αναζητούμε τρόπους να ανανεώσουμε το σπίτι μας με μικρές, φθινοπωρινές πινελιές.

Αφαιρέστε λοιπόν τα τελευταία απομεινάρια της καλοκαιρινής διακόσμησης και εστιάστε στα σημεία του σπιτιού που μπορείτε να παίξετε με φθινοπωρινά διακοσμητικά .

Ο χώρος της εισόδου, το τραπέζι της κουζίνας ή της τραπεζαρίας σας, ο μπουφές, το σβηστό ακόμα τζάκι, είναι όλα σημεία τα οποία μπορείτε να επιστρατεύσετε, ώστε με μικρές αλλαγές να δημιουργήσετε μία εποχιακή ατμόσφαιρα στο σπίτι.