Καναπέδες γραφείου & λύσεις για επαγγελματίες

Αρχική | Καθιστικό | Καναπέδες γραφείου & λύσεις για επαγγελματίες
  • kanapedes grafeiou 2

Καναπέδες γραφείου & λύσεις για επαγγελματίες

2018-09-13T16:51:53+00:00 Σεπτέμβριος 13th, 2018|Καθιστικό|

Είστε ιδιοκτήτης μίας επιτυχημένης εταιρείας; Ή μήπως ετοιμάζεστε να ανοίξετε σύντομα το νέο σας γραφείο; Στον εταιρικό κλάδο, η αισθητική του επαγγελματικού χώρου αντικατοπτρίζει το status επιτυχίας της επιχείρησης. Εφ’ όσον στοχεύετε στην προσέλκυση πελατών και συνεργατών υψηλού επιπέδου, χρειάζεται να δώσετε την ανάλογη σημασία στον επαγγελματικό σας χώρο. Για να δημιουργήσετε το τέλειο αποτέλεσμα, δεν έχετε παρά να ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να επιλέξετε χρώματα τοίχου, φωτισμό, διακόσμηση και, φυσικά, τους ιδανικούς καναπέδες γραφείου.

1. Πρώτα τα χρώματα

Δημιουργήστε ένα ευχάριστο περιβάλλον, ξεκινώντας από τα χρώματα στους τοίχους. Δώστε στο χώρο μία φυσική αίσθηση πολυτέλειας βάφοντάς τον στις αποχρώσεις του γκρι ή του γκρεζ. Πρόκειται για ουδέτερα μοντέρνα χρώματα που δεν κουράζουν στο μάτι και ταιριάζουν σε κάθε χώρο. Βάψτε επίσης επιλεγμένους τοίχους με το χρώμα ή τα χρώματα της επιχείρησης. Αν για παράδειγμα το σήμα της επιχείρησης είναι κόκκινο, βάψτε ανάλογα και έναν τοίχο, τονίζοντας την αισθητική του brand σας.

2. Εντυπωσιακοί καναπέδες γραφείου

καναπέδες γραφείου

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε όταν ακούμε για χώρους αναμονής; Μα φυσικά οι κλασικοί μαύροι καναπέδες γραφείου με δερματίνη που υπάρχουν σε κάθε τέτοιο χώρο. Γιατί να ακολουθήσετε λοιπόν την πεπατημένη επιλογή που δεν πρόκειται να εντυπωσιάσει κανένα;

Για το γραφείο σας, η Πάνος Οικία σας προτείνει τον εντυπωσιακό καναπέ Rose, διθέσιο ή τριθέσιο, σε αδιάβροχο μαύρο ύφασμα. Θα κλέψει σίγουρα τα βλέμματα με την ποιότητα και τη στιβαρότητά του. Συνδυάζεται τέλεια με την πολυθρόνα Design , στο χρώμα της επιλογής σας. Αν πάλι είστε διατεθειμένοι να κάνετε την απόλυτη επιλογή στους καναπέδες γραφείου, σας προτείνουμε τον κορυφαίο καναπέ γωνία Prost. Διαθέτει νέα σειρά καθισμάτων latex για μέγιστη άνεση.

3. Φωτισμός

Κάθε χώρος αναδεικνύεται κατάλληλα χάρη στο φωτισμό. Προτιμήστε ουδέτερο για ένα πιο elegant αποτέλεσμα ή θερμό για μία μεγαλύτερη αίσθηση οικειότητας στο χώρο. Δώστε έμφαση στις γωνίες με τα κατάλληλα επιδαπέδια φωτιστικά. Ολοκληρώστε το φωτισμό του επαγγελματικού χώρου με τα φωτιστικά οροφής της επιλογής σας. Για ένα ακόμα πιο πολυτελές αποτέλεσμα, σας προτείνουμε το εντυπωσιακό πάνελ με φωτισμό.

4. Αξεσουάρ & τελικές πινελιές

Φυσικά, από το χώρο δε θα μπορούσε να λείπει ο κατάλληλος πίνακας σε γήινα χρώματα. Δώστε τις τελευταίες αισθητικές πινελιές με τα πρωτότυπα διακοσμητικά αξεσουάρ της Πάνος Οικία. Μην ξεχάσετε τον καλόγερο για τα ρούχα των επισκεπτών!

Καναπέδες γραφείου & επαγγελματικές λύσεις επίπλωσης στην Πάνος Οικία

Δημιουργήστε ή ανανεώστε το χώρο του γραφείου σας με τις ιδανικές λύσεις. Δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα κάνει την διαφορά, βελτιώνοντας την διάθεση όλων όσοι δουλεύουν στο χώρο και δημιουργήστε τις καλύτερες εντυπώσεις στους συνεργάτες σας με την καλαισθησία σας.

Στην Πάνος Οικία, διαμορφώνουμε μαζί σας τις κορυφαίες επαγγελματικές λύσεις επίπλωσης ξεκινώντας από τους καναπέδες γραφείου και καλύπτοντας όλη την διακόσμηση του χώρου.

Είστε επαγγελματίας; Επικοινωνήστε με την Πάνος Οικία, έτσι ώστε να διαμορφώσουμε μαζί τις πιο ποιοτικές λύσεις επίπλωσης για το χώρο σας.