Ο καναπές πι στην υπηρεσία του καθιστικού σας

Αρχική | Καθιστικό | Ο καναπές πι στην υπηρεσία του καθιστικού σας
  • rodeo couch

Ο καναπές πι στην υπηρεσία του καθιστικού σας

2018-05-10T16:43:31+00:00 Μάρτιος 8th, 2018|Καθιστικό|

Ο καναπές πι αποτελεί μία αγαπημένη επιλογή του αγοραστικού κοινού παγκοσμίως και όχι άδικα. Το σχήμα πι είναι ιδανικό, καθώς οριοθετεί από μόνο του την έκταση του καθιστικού στο σπίτι. Είναι κατάλληλο για σαλόνια με περιορισμένο χώρο, καθώς το σχήμα του προσφέρει υψηλή λειτουργικότητα, καλύπτωντας όλο τον διαθέσιμο χώρο. Επίσης αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή, ακόμα και για πιο μεγάλους σε τετραγωνικά χώρους που περιλαμβάνουν ενιαίο καθιστικό με τραπεζαρία και κουζίνα. Αυτό συμβαίνει διότι το σχήμα πι λειτουργεί σαν ένα διαχωριστικό χώρου, δημιουργώντας μία ολοκαίνουργια ζεστή και φιλόξενη γωνία στο σπίτι.

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ο καναπές πι σε επίπεδο άνεσης είναι ασύγκριτα σε σχέση με τους συμβατικούς καναπέδες. Απολαύστε τον άπλετό του χώρο είτε μόνοι είτε με την παρέα σας. Χάρη στις περισσότερες θέσεις καθισμάτων του αποτελεί την ιδανική επιλογή για να φιλοξενήσετε ακόμα περισσότερο κόσμο στις οικογενειακές συγκεντρώσεις σας. Στην περίπτωση όμως που τον απολαμβάνετε μόνος ή μόνη, τότε ετοιμαστείτε για να ζήσετε στιγμές απόλαυσης extra large διαστάσεων.

 

Ο ιδανικός καναπές πι που ταιριάζει στις ανάγκες σας

Μαζί με τη βοήθεια των έμπειρων συνεργατών της Πάνος Οικία, βρείτε το ιδανικό σχέδιο καναπέ πι που σας ταιριάζει. Η μεγάλη γκάμα ποιοτικών καναπέδων είναι προσεκτικά επιλεγμένη, έτσι ώστε να καλύπτει αποτελεσματικά ένα ευρύ φάσμα προσωπικών στιλ και αναγκών.

Επιλέξτε το χρώμα και το ύφασμα που ταιριάζει στο σαλόνι σας μέσα από τη μεγάλη και ποιοτική ποικιλία μας. Κάθε καναπές μας διαθέτει εκλεπτυσμένο φινίρισμα και εξαιρετικά ποιοτικές επενδύσεις. Επίσης επιλέξτε τις διαστάσεις καναπέ που ταιριάζουν στο χώρο σας. Η Πάνος Οικία αναλαμβάνει την κατασκευή του στα μέτρα σας, χωρίς κανένα περιορισμό. Οι γωνιακές συνθέσεις «πι» διατίθενται σε αριστερή ή δεξιά διάταξη, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας. Συνδυάστε το νέο σας καναπέ πι επιλέγοντας τις κατάλληλες επιπλοσυνθέσεις και τραπεζάκια που θα τον απογειώσουν.