Κρεβάτι: 5 βήματα για να διαλέξετε το κατάλληλο

Αρχική | Κρεβατοκάμαρα | Κρεβάτι: 5 βήματα για να διαλέξετε το κατάλληλο
  • bed

Κρεβάτι: 5 βήματα για να διαλέξετε το κατάλληλο

2017-11-14T15:24:46+00:00 Οκτώβριος 26th, 2017|Κρεβατοκάμαρα|

Η επιλογή του κατάλληλου κρεβατιού και στρώματος αποτελεί πολύ σημαντική υπόθεση για το ευ ζειν. Το κρεβάτι δεν αποτελεί απλά ένα έπιπλο, αλλά επηρεάζει άμεσα την ψυχική και σωματική μας υγεία. Ένας άνετος ύπνος ή λίγα λεπτά ποιοτικής χαλάρωσης μας απαλύνουν την κούραση και δυναμώνουν τη ψυχολογία μας. Γι’ αυτό, είναι σημαντικό να επιλέξετε κρεβάτι & στρώμα που θα σας παρέχουν άνεση και σωστή στήριξη.

Παρακάτω θα βρείτε 5 απαραίτητα βήματα, ώστε να επιλέξετε το κρεβάτι των ονείρων σας. Γνώμονάς μας είναι η υψηλή ποιότητα κατασκευής, η αισθητική και η άνεσή σας.

Βήμα 1ο: Επιλέξτε τις σωστές διαστάσεις

Δε θα μετανιώσετε ποτέ για την αγορά ενός μεγάλου κρεβατιού. Εφόσον οι διαστάσεις του δωματίου σας το επιτρέπουν, επιλέξτε διπλό ή και υπέρδιπλο κρεβάτι. Η απόλαυση αυξάνεται, όσο αυξάνονται και οι διαστάσεις.

Βήμα 2ο: Ξύλινο ή υφασμάτινο κρεβάτι;

Η αισθητική αρτιότητα του κρεβατιού μας είναι υποκειμενική. Εξάλλου, το καλύτερο είναι αυτό που ταιριάζει στο γούστο μας. Διαμορφώστε το κρεβάτι των ονείρων σας, πάνω στις ανάγκες σας. Επιλέξτε το αγαπημένο σας σχέδιο και χρώμα μέσα από τη μεγάλη μας συλλογή από ξύλινα και υφασμάτινα κρεβάτια. Στην περίπτωση που επιλέξετε υφασμάτινο κρεβάτι, σας προτείνουμε να τοποθετήσετε αλέκιαστο και αδιάβροχο ύφασμα.

Βήμα 3ο: Μήπως χρειάζεστε έξτρα αποθηκευτικό χώρο;

Τα κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο αποτελούν μία εξαιρετική αποθηκευτική λύση, καθώς μπορούν να χωρέσουν πολλά από τα ρούχα ή τα λευκά σας είδη.

Βήμα 4ο και σημαντικότερο: η επιλογή του σωστού στρώματος

Μπορεί να αναφέρουμε την επιλογή στρώματος ως τρίτο κατά σειρά βήμα στην δημιουργία του κρεβατιού, ωστόσο είναι το πιο καθοριστικό απ’ όλα. Η αγορά στρώματος αποτελεί επένδυση για την υγεία μας και γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή. Ένα καλό στρώμα θα πρέπει να προέρχεται από αξιόπιστη εταιρεία και να διαθέτει ικανοποιητική εγγύηση. Πάνω απ’ όλα, πρέπει να είναι φτιαγμένο από τα καλύτερα υλικά, παρέχοντας στήριξη στο σώμα και ειδικότερα τη σπονδυλική στήλη.

Βήμα 5ο: επιλέξτε κρεβάτια με εγγύηση

Η εγγύηση του νέου σας κρεβατιού αποτελεί μία σημαντική υπόθεση. Οι εταιρείες που προσφέρουν ποιοτικά έπιπλα, προσφέρουν πάντα εγγύηση άνω των 5 ετών. Στην Πάνος Οικία σας προσφέρουμε τα καλύτερα κρεβάτια της αγοράς, με εγγύηση από 10 χρόνια και πάνω.

Με γνώμονα τα παραπάνω βήματα, θα είστε έτοιμοι να επιλέξετε το κρεβάτι σας και το στρώμα του. Ανακαλύψτε τώρα την υπέροχη συλλογή μας.