Κρεβατοκάμαρα, ο χώρος χαλάρωσης

Αρχική | Κρεβατοκάμαρα | Κρεβατοκάμαρα, ο χώρος χαλάρωσης
  • blog krevatokamara xalarosi

Κρεβατοκάμαρα, ο χώρος χαλάρωσης

2017-09-18T13:41:23+00:00 Φεβρουάριος 18th, 2015|Κρεβατοκάμαρα|

Στη διακόσμηση υπνοδωματίου το στυλ έρχεται δεύτερο. Ναι, δεύτερο. Το παν είναι το υπνοδωμάτιο να είναι άνετο, αρμονικό και να εκπέμπει θετική αύρα ώστε να επωφελούνται θετικά οι μεταξύ σας διαπροσωπικές σχέσεις.

Ένα υπνοδωμάτιο με απαλούς γήινους τόνους φαίνεται πιο ζεστό και φιλόξενο. Το κρεβάτι έχει άνετο στρώμα κι από κάτω μαλακή επιφάνεια ώστε να φαίνεται ακόμα πιο ζεστό, ενώ κάτω από το κρεβάτι έχει τοποθετηθεί ένα ζεστό χαλί. Το επίκεντρο του δωματίου είναι το κρεβάτι καθώς σε κάθε υπνοδωμάτιο αυτό πρέπει να είναι το πιο προσεγμένο έπιπλο. Στο δωμάτιο έχει τοποθετηθεί απαλός φωτισμός

Ο φωτισμός στο υπνοδωμάτιο είναι ένα από τα βασικά στοιχεία στη διακόσμηση κρεβατοκάμαρας. Σκεφτείτε απλά πόσες φορές θα χρειαστεί να διαβάσετε στο κρεβάτι ή να τσεκάρετε αν τα ρούχα σας δείχνουν τέλεια μπροστά από τον καθρέφτη. Ο σωστός φωτισμός μπορεί να δημιουργήσει ένα υπέροχο φωτεινό υπνοδωμάτιο ή ένα ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό. Αντίθετα, οι κακές επιλογές σε φωτιστικά κρεβατοκάμαρας μπορεί να κάνουν το δωμάτιό σας να δείχνει μουντό, σκοτεινό, μίζερο και άχαρο.