Μικρό σπίτι, μεγάλες ιδέες

Αρχική | Διακόσμηση | Μικρό σπίτι, μεγάλες ιδέες
  • blog mikro spiti megales idees

Μικρό σπίτι, μεγάλες ιδέες

2017-09-18T13:40:41+00:00 Απρίλιος 18th, 2015|Διακόσμηση|

Ακόμη και αν το σπίτι ή το διαμέρισμά σας δεν έχει τον αριθμό των τετραγωνικών που θα θέλατε, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει το σπίτι που ονειρευόσαστε για να ζήσετε.

Μικρά μυστικά διακόσμησης και ιδέες με φαντασία μετατρέπουν το μικρό σας διαμέρισμα στο δικό σας όμορφο ξεχωριστό χώρο!

Κάντε το χώρο σας να φαίνεται μεγαλύτερος και κυρίως, ψηλότερος «παίζοντας» με τις κουρτίνες. Το συγκεκριμένο σαλόνι είναι μικρό και κυρίως στενό. Το μάτι όμως, τραβούν οι κουρτίνες που κρεμάστηκαν στο ύψος του ταβανιού δίνοντας έτσι την αίσθηση ενός πολύ μεγαλύτερου χώρου. Βασική προϋπόθεση είναι το ταβάνι να είναι βαμμένο σε ανοιχτό χρώμα. Την ίδια αρχή του ύψους ακολουθεί όλη η διακόσμηση, από τις βιβλιοθήκες, μέχρι τον πολυέλαιο και το έργο τέχνης που έχουν κρεμαστεί ψηλά.

Βασικό κόλπο για να φαίνεται η κουζίνα μεγαλύτερη είναι να έχετε τα πάντα στο φως. Αφήστε τα ντουλάπια και προτιμήστε ράφια, τουλάχιστον για τον αποθηκευτικό χώρο που βρίσκεται πάνω από τον πάγκο της κουζίνας. Τα κλειστά ντουλάπια είναι μεν απαραίτητα, αλλά «κλείνουν» πολύ το χώρο. Περιορίστε τα λοιπόν, για το χώρο κάτω από τον πάγκο της κουζίνας.

Παλιά συνταγή για να δείχνει ένας χώρος μεγαλύτερος. Επενδύστε έναν ολόκληρο τοίχο με καθρέφτη, στο σαλόνι ή στην τραπεζαρία. Εάν προτιμάτε κάτι πιο εξεζητημένο, αναζητήστε όμορφους καθρέφτες . Δώστε την αίσθηση μεγαλύτερου χώρου επιλέγοντας έναν καθρέφτη με περίτεχνη κορνίζα.