Πακέτα επίπλωσης Airbnb: Custom Made λύσεις για κάθε κατάλυμα

Αρχική | Καθιστικό | Πακέτα επίπλωσης Airbnb: Custom Made λύσεις για κάθε κατάλυμα
  • paketa epiplolis airbnb

Πακέτα επίπλωσης Airbnb: Custom Made λύσεις για κάθε κατάλυμα

2019-05-15T15:20:43+00:00 Μάιος 15th, 2019|Καθιστικό|

Με τη βραχυχρόνια τουριστική μίσθωση τύπου Airbnb & Booking να αναπτύσσεται ραγδαία τόσο στην Αττική όσο και σε όλη την Ελλάδα, έχει αυξηθεί αντίστοιχα και η ανάγκη για ολοκληρωμένα πακέτα επίπλωσης Airbnb, προσαρμοσμένα 100% στις ανάγκες του κάθε καταλύματος ξεχωριστά.

Η επίπλωση Airbnb διαφέρει από τα τυπικά πακέτα επίπλωσης, καθώς ο χαρακτήρας της πρέπει να διαθέτει εμπορικό προσανατολισμό. Τα έπιπλα που απευθύνονται σε επισκέπτες τουριστικών καταλυμάτων είναι σημαντικό να πληρούν κοινώς αποδεκτά αισθητικά standards. Έτσι, αφενός προσελκύουν το ενδιαφέρον του κοινού μέσα από την παρουσίαση των καταλυμάτων στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, αφετέρου προσφέρουν υψηλό βαθμό ικανοποίησης στους πελάτες, συνεισφέροντας θετικά στην εμπειρία διαμονής τους.

Τι προσφέρουν τα πακέτα επίπλωσης Airbnb

Οι λύσεις που προσφέρονται στα πακέτα επίπλωσης Airbnb πρέπει να λαμβάνουν υπόψιν πρώτα και πάνω απ’ όλα το μέγεθος του χώρου τον οποίο πρόκειται καλύψουν. Φυσικά, θα πρέπει να προσαρμόζονται και στο ύφος της κάθε κατοικίας, κλασικό ή μοντέρνο, έτσι ώστε να το αναδεικνύουν ιδανικά. Κάθε κατάλυμα εξάλλου, για να πετύχει το σκοπό του, πρέπει να διαθέτει ένα ξεχωριστό στιλ, το οποίο να κατακτά τις εντυπώσεις τόσο με την εμφάνιση όσο και τη λειτουργικότητά του. Συνεπώς, τα πακέτα επίπλωσης Airbnb πρέπει να σχεδιάζονται πάντα με γνώμονα τις ιδιαίτερες ανάγκες των καταλυμάτων και των ιδιοκτητών τους.

Προτάσεις της ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ σε πακέτα επίπλωσης Airbnb

Η ΠΑΝΟΣ Οικία, από το 1936 μέχρι σήμερα, αποτελεί συνώνυμο του ελληνικού ποιοτικού επίπλου. Με εμπειρία τόσο στη λιανική πώληση ειδών επίπλωσης, αλλά και στον ξενοδοχειακό εξοπλισμό, εξελίσσει τις υπηρεσίες της προσφέροντας Custom Made πακέτα επίπλωσης Airbnb για κάθε κατάλυμα ξεχωριστά. Οι εξειδικευμένοι Airbnb specialists θα αναλάβουν να σας καθοδηγήσουν υπεύθυνα στην πλήρη διακόσμηση του χώρου σας.

Θέλετε να σχεδιάσετε από τη αρχή τη νέα Airbnb κατοικία σας ή να την ανανεώσετε για να αυξήσετε την αποδοτικότητά της; Θα χαρούμε να σας υποδεχθούμε στις εγκαταστάσεις μας, στη Λεωφόρο Μεσογείων 405.  Ελάτε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να συζητήσουμε για το Custom Made πακέτο επίπλωσης Airbnb που θα εξελίξει αισθητικά το χώρο, προσελκύοντας ακόμα περισσότερους πελάτες και μεγιστοποιώντας τα κέρδη σας!

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 213 03 07 954