Σύνθεση τοίχου: διακοσμήσετε το σπίτι σας

Αρχική | Διακόσμηση | Σύνθεση τοίχου: διακοσμήσετε το σπίτι σας
  • blog sinthesi toixou

Σύνθεση τοίχου: διακοσμήσετε το σπίτι σας

2017-09-28T15:33:34+00:00 Ιούλιος 15th, 2017|Διακόσμηση, Καθιστικό, Τραπεζαρία|

Εάν αναζητάτε μια διακοσμητική ιδέα η οποία θα αναδείξει το χώρο σας, τότε η σύνθεση τοίχου ίσως είναι η καλύτερη λύση για εσάς! Η σύνθεση τοίχου είναι ένα πολύπλευρο έπιπλο, καθώς μπορεί να χρησιμεύσει για πολλούς σκοπούς και να προσφέρει πολλές διακοσμητικές αλλά και αποθηκευτικές λύσεις.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια σύνθεση τοίχου με επιμέρους ντουλάπια και συρτάρια, ως έξυπνο αποθηκευτικό χώρο στο σαλόνι. Τοποθετήστε αντικείμενα όπως πιάτα είτε διακοσμητικά τα οποία χρησιμοποιείτε σε συγκεκριμένες περιστάσεις, όπως είναι ένα δείπνο.

Εάν το σαλόνι σας είναι μικρό, εξεικονομείτε πολύτιμο χώρο με αυτό το κομψό και καθόλου ογκώδες έπιπλο, που δεν είναι άλλο από την σύνθεση τοίχου. Εκμεταλλευτείτε κάθε γωνιά και μεγιστοποιήστε τον αποθηκευτικό χώρο, τοποθετώντας ράφια που εκτός από χρηστικότητα θα δώσουν προσωπικότητα σε έναν μικρό σπίτι. Η σύνθεση τοίχου σας δίνει τη δυνατότητα να τοποθετήσετε εκεί τα αγαπημένα σας αντικείμενα, αφήνωντας ελεύθερο τον πολύτιμο χώρο του πατώματος.

Η σύνθεση τοίχου, είναι το κατάλληλο έπιπλο που όχι μόνο θα φιλοξενήσει την τηλεόραση σας, αλλά και θα κοσμήσει το καθιστικό σας. Γύρω από μια τηλεόραση, η τοποθέτηση πινάκων είτε φωτογραφιών μπορεί να αποδειχθεί υπερβολική και να κουράσει το βλέμμα ακόμα και αν δεν παρακολουθείτε την οθόνη. Με τη σύνθεση τοίχου, μπορείτε να αναδείξετε ολόκληρο τον τοίχο ως διακοσμητικό στοιχείο, επιλέγοντας υφές και συνδυασμούς χρωμάτων που θα προσδώσουν ένα διαφορετικό ύφος στο σπίτι σας.

Ένας ακόμη τρόπος με τον οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί η σύνθεση τοίχου, είναι για την προβολή ενθυμίων από ταξίδια ή από τις αγαπημένες σας διακοπές. Προσθέστε έναν προσωπικό τόνο στη διακόσμηση, αντικατοπτρίζοντας ευχάριστες αναμνήσεις και εμπειρίες της ζωής σας.

Η Πάνος Οικία, σας δίνει την δυνατότητα να διαλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα επιλογών ή να φτιάξετε τη δική σας σύνθεση τοίχου ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας. Επιλέξτε χρώματα, υλικά και συνδυασμούς που θα αναδείξουν το προσωπικό σας στυλ.