Τάσεις στα έπιπλα και υπέροχη διακόσμηση

Αρχική | Διακόσμηση | Τάσεις στα έπιπλα και υπέροχη διακόσμηση
  • blog taseis sta epipla

Τάσεις στα έπιπλα και υπέροχη διακόσμηση

2017-09-18T13:35:01+00:00 Ιούνιος 15th, 2016|Διακόσμηση|

Η γεωμετρία υπάρχει παντού στη ζωή μας και κάνει το σπίτι μας να φαίνεται πιο μίνιμαλ, πιο «καθαρό», πιο μοντέρνο. Φέτος τη χρησιμοποιούμε σε πολλά έπιπλα μέσα στο σπίτι, από τραπεζάκια και καρέκλες σε διάφορα γεωμετρικά σχήματα μέχρι και φωτιστικά, κομοδίνα και συρταριέρες.

Φέτος, η μόδα στη διακόσμηση διχάζεται σε δύο κόντρα τάσεις. Η μία περιλαμβάνει έπιπλα λειτουργικά σε vintage και διαχρονικές γραμμές και η άλλη σχετίζεται με μοντέρνες design γραμμές που φαίνονται να έχουν δημιουργηθεί από πραγματικούς καλλιτέχνες!Φέτος, η μίνιμαλ διακόσμηση μπλέκεται με εκκεντρικά και vintage διακοσμητικά και αυτό το «πάντρεμα» μας αρέσει εξίσου πολύ.

Τα έπιπλα κάνουν το χώρο μας ξεχωριστό. Είναι σημαντικά για την ανάδειξη του ιδιαίτερου χαρακτήρα που αποπνέει το κάθε δωμάτιο, τονίζοντας την προσωπικότητα και τις προτιμήσεις μας. Έπιπλα που ακολουθούν πιστά τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της διακόσμησης, ενώ ταυτόχρονα γίνεται απόλυτα σεβαστή η εκλεπτυσμένη φύση του διαχρονικού επίπλου.

Για τα μεγάλα και ογκώδη έπιπλα του σπιτιού προτιμήστε αποχρώσεις όπως γκρι, καφέ και λαδί που είναι διαχρονικές και δεν πρόκειται να τις βαρεθείτε εύκολα. Το γκρι σαν χρώμα ταιριάζει υπέροχα και με το χρώμα του ξύλου, Τολμήστε αυτόν τον συνδυασμό και δεν πρόκειται να το μετανιώσετε ποτέ.

Το μέταλλο συνδυάζεται με το ξύλο, η γούνα με το βαμβάκι, η γεωμετρία (σχέδια και γεωμετρικές γραμμές) με τη χημεία (χρώματα και υλικά) και το αποτέλεσμα δημιουργεί ένα υπέροχο, ζεστό και πολύ ενδιαφέρον σπίτι, έναν χώρο που γίνεται το καταφύγιο σε κάθε στιγμή της ζωής μας.

Έμφαση στις λεπτομέρειες είναι εντυπωσιάζει στη μόδα των επίπλων του 2017 . Τι σημαίνει αυτό; Πως πλέον τα έπιπλα δεν είναι απλά αντικείμενα που εξυπηρετούν συγκεκριμένους σκοπούς, αλλά διακοσμητικά αντικείμενα που πάνε τη διακόσμηση του σπιτιού μας σε άλλο level, και κάνουν τον χώρο μας το πιο αγαπημένο μας μέρος στον κόσμο.