Τάσεις χρωμάτων διακόσμησης

Αρχική | Διακόσμηση | Τάσεις χρωμάτων διακόσμησης
  • blog taseis xromaton

Τάσεις χρωμάτων διακόσμησης

2017-09-18T13:37:04+00:00 Ιανουάριος 15th, 2016|Διακόσμηση|

Ένα από τα αγαπημένα χρώματα της σεζόν είναι το γκρι και το μπεζ.Το μοβ είναι για φέτος ένας από τους πρωταγωνιστές της διακόσμησης του σπιτιού μας. Αποχρώσεις που θα κυριαρχήσουν στη μόδα και στη διακόσμηση .

Το μπεζ πρόκειται για μια απόχρωση αρκετά έντονη και δυναμική. Σε γενικές γραμμές το μπεζ θα είναι φέτος ένα από τα χρώματα της σεζόν μαζί με το γκρι αλλά και ο υπέροχος συνδυασμός τους, αυτή η νέα απόχρωση του γκρεζ που τόσο έχουμε ήδη αγαπήσει.Το γκρι είναι ένα χρώμα που προσφέρει σοφιστικέ στιλ σε έναν χώρο ενώ το μπεζ δίνει μια πιο φυσική αίσθηση. Ενώνοντας αυτά τα δύο χρώματα δημιουργείται το γκρεζ που αποτελεί το πιο στιλάτο χρώμα για κάθε είδους σπίτι.Ένας καναπές σε γκρεζ απόχρωση θα σας λύσει τα χέρια και θα σας δώσει την ευχέρεια να διακοσμήσετε πολύ εύκολα τον υπόλοιπο χώρο ή να αλλάξετε τη διακόσμηση όποτε το θελήσετε.

Μπορντό, ήταν πέρυσι το απόλυτο χρώμα του φθινοπώρου. Φέτος συνεχίζει να είναι πολύ αγαπητό και θα μας άρεσε να το δούμε κυρίως σε πινελιές μέσα στο σπίτι και διακοσμητικά αντικείμενα. Αυτό το χρώμα ταιριάζει πολύ σε μαξιλάρια, χαλιά και πολυθρόνες.

Στο μπλε θα κυριαρχήσουν 2 αποχρώσεις. Το πρώτο είναι ένα βαθύ γαλάζιο και το δεύτερο ένα δυναμικό πετρόλ. Αυτές οι αποχρώσεις δείχνουν φανταστικά σε υπνοδωμάτια, παιδικά δωμάτια αλλά και μπάνια.

Στη μοβ διακόσμηση κυριαρχούν 2 αποχρώσεις. Η πρώτη είναι μια απαλή μοβ-ροζ απόχρωση και η δεύτερη μια γνήσια μοβ απόχρωση που θα έδειχνε φανταστική στην κρεβατοκάμαρά σας. Το μοβ φέτος συνδυάζεται φανταστικά με το γκρι και μαζί δημιουργούν την τέλεια ατμόσφαιρα.

Ροδακινί ,αυτή είναι μια γλυκιά απόχρωση του πορτοκαλί. Αν χρησιμοποιηθεί σε διακοσμητικά αντικείμενα και μαξιλαράκια θα «ζεστάνει» πολύ το σαλόνι σας ειδικά αν είναι σε γήινες αποχρώσεις.