Έπιπλο τηλεόρασης σύνθεση: Καλύπτει όλες τις ανάγκες του χώρου σας

Αρχική | Καθιστικό | Έπιπλο τηλεόρασης σύνθεση: Καλύπτει όλες τις ανάγκες του χώρου σας
  • έπιπλο τηλεόρασης σύνθεση

Έπιπλο τηλεόρασης σύνθεση: Καλύπτει όλες τις ανάγκες του χώρου σας

2023-05-10T12:05:00+00:00 Ιούλιος 29th, 2021|Καθιστικό|

Έπιπλο τηλεόρασης σύνθεση, η διακοσμητική λύση που ενσωματώνει την τηλεόρασή σας στο χώρο του καθιστικού. Επιλέξτε και εσείς μία όμορφη σύνθεση που ταιριάζει με την υπόλοιπη επίπλωση του χώρου σας και δημιουργήστε ένα άρτιο αποτέλεσμα. Ποια είναι όμως όλα τα πλεονεκτήματα αυτής της λύσης; Ελάτε να τα ανακαλύψουμε μαζί!

Επιλέξτε ένα έπιπλο τηλεόρασης σύνθεσης γιατί…

1. Ενσωματώνει την τηλεόρασή σας στην διακόσμηση σαλονιού

Η τηλεόραση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι σε πολλά σαλόνια, καταλαμβάνοντας κεντρική θέση στον χώρο. Γι’ αυτό, θα πρέπει να «κουμπώνει» στην αισθητική του. Το κατάλληλο έπιπλο τηλεόρασης σύνθεση θα την ενσωματώσει ιδανικά στην διακόσμησή σας, κάνοντάς την να μη μοιάζει πλέον «απομονωμένη».

2. Βάζει σε τάξη τα καλώδιά της τηλεόρασης

Μία τηλεόραση έχει τα καλώδιά της. Αν δε συνδυάζεται με PlayStation, ηχεία, αποκωδικοποιητή ή / και Blue-Ray video, τότε τα καλώδια αυτά αυξάνονται, κάνοντας… κατάληψη στο σαλόνι. Κάθε έπιπλο τηλεόρασης σύνθεση της Πάνος Οικία είναι φτιαγμένο ώστε να βοηθά στο να είναι όλα οργανωμένα και να αποφεύγετε την ακαταστασία. Διαθέτει χώρους για όλες σας τις συσκευές και λύσεις για τα καλώδιά σας.

3. Προσφέρει πολύτιμους αποθηκευτικούς χώρους

Κάθε έπιπλο τηλεόρασης σύνθεση είναι μία βάση κατασκευασμένη με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να σας προσφέρει τους απαραίτητους αποθηκευτικούς χώρους. Αποθηκεύστε ό,τι χρειάζεστε στα συρτάρια του και, αν θέλετε, προσθέστε του τα αγαπημένα σας διακοσμητικά.

4. Κατασκευάζεται στο μέγεθος της επιλογής σας…

Ένα έπιπλο τηλεόρασης σύνθεσης μπορεί να κατασκευαστεί ακριβώς στα μέτρα του σαλονιού σας. Η ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ, κορυφαίος κατασκευαστής premium ελληνικών επίπλων, αναλαμβάνει την προσαρμογή του σχεδίου της αρεσκείας σας στις διαστάσεις της επιλογής σας.

5. … και στο χρώμα της αρεσκείας σας!

Είτε σχεδιάζετε το σαλόνι σας από την αρχή, είτε επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στοχευμένες προσθήκες,  η ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ έχει τη λύση. Επιλέξτε την απόχρωση ξύλου που ταιριάζει στο στιλ και τις ανάγκες σας μέσα από μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και με δυνατότητα διχρωμίας.

+1.  Ένα έπιπλο τηλεόρασης σύνθεση έχει προσιτό κόστος

Η ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ φροντίζει ώστε κάθε της έπιπλο τηλεόρασης σύνθεση να συνδυάζει την ιδανική σχέση ποιότητας και τιμής. Κάθε κομμάτι της μάλιστα συνδυάζεται με γραπτή εγγύηση ποιότητας. Έτσι, μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι για την επιλογή σας.

Η σωστή θέση της τηλεόρασης και του επίπλου της στο χώρο σας

Στο δωμάτιο όπου και θα τοποθετηθεί η τηλεόρασή σας είναι σημαντικό να υπάρχει επαρκής φωτισμός περιμετρικά του. Καλό είναι ο φωτισμός να είναι μακριά από την οθόνη ή τουλάχιστον μερικά μέτρα μακριά από το σημείο που συνηθίζετε να κάθεστε. Με αυτό τον τρόπο θα αποτρέπεται η δημιουργία ενοχλητικής λάμψης που θα εμποδίζει τη θέασή σας. Αν ο χώρος σας διαθέτει παράθυρα, αποφύγετε να τοποθετήσετε την τηλεόρασή σας απέναντι από αυτό.

Αποκτήστε το δικό σας έπιπλο τηλεόρασης σύνθεση με την υπογραφή της ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ

Αναζητάτε το νέο σας έπιπλο τηλεόρασης σύνθεση που να συνδυάζει στιλ και λειτουργικότητα; Επισκεφθείτε σήμερα την ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ και ανακαλύψτε την premium συλλογή μας σε συνθέσεις που ενσωματώνουν άριστα την τηλεόρασή σας στο σαλόνι. Και μην ξεχνάτε: κάθε μας έπιπλο κατασκευάζεται αποκλειστικά για σας, στις διαστάσεις και το χρώμα ξύλου της αρεσκείας σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε μας στο 213 0307954-6

 

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Έπιπλο τηλεόρασης σύνθεση: Καλύπτει όλες τις ανάγκες του χώρου σας»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα για την διαρρύθμιση, την επίπλωση και την διακόσμηση των προσωπικών σας χώρων στο ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ Blog.