Το διπλό κρεβάτι είναι κατάλληλο για όλους!

Αρχική | Κρεβατοκάμαρα | Το διπλό κρεβάτι είναι κατάλληλο για όλους!
  • double bed panos oikia

Το διπλό κρεβάτι είναι κατάλληλο για όλους!

2017-12-06T12:26:46+00:00 Δεκέμβριος 6th, 2017|Κρεβατοκάμαρα|

Το κατάλληλο διπλό κρεβάτι αποτελεί πάντα τη βασική προϋπόθεση για ένα ιδανικό υπνοδωμάτιο. Έχετε ποτέ σκεφτεί την κρεβατοκάμαρα των ονείρων σας, χωρίς ένα κρεβάτι μεγάλων διαστάσεων; Αν ακόμα κοιμάστε σε μικρό κρεβάτι και δεν απολαμβάνετε τον ύπνο σας, τότε σας προτείνουμε να προχωρήσετε άμεσα στην αλλαγή.

Η μοναδική προϋπόθεση για να αποκτήσετε το ιδανικό διπλό κρεβάτι είναι να υπολογίσετε τις διαστάσεις του χώρου σας. Εφόσον όμως το δωμάτιό σας το επιτρέπει, τότε σίγουρα θα βρείτε το κατάλληλο διπλό κρεβάτι. Στην Πάνος Οικία κατασκευάζουμε το κρεβάτι σας όπως το έχετε φανταστεί, πάνω στις ανάγκες σας και τις διαστάσεις του χώρου σας.

Μένετε μόνος ή με συγκάτοικο; Το διπλό κρεβάτι σας είναι απαραίτητο

Κοιμάστε μόνος/η ή με παρέα; Αυτό δεν έχει καμία σήμασία, καθώς το διπλό κρεβάτι είναι κατάλληλο για όλους. Στην περίπτωση που ο ύπνος σας είναι μοναχικός, μην κάνετε δεύτερες σκέψεις για την απόκτησή του. Είναι σίγουρο ότι θα το απολαύσετε ακόμα περισσότερο. Ένα μεγάλο κρεβάτι αποτελεί πάντα το πρώτο βήμα για την δημιουργία των πιο απολαυστικών στιγμών χαλάρωσης. Εξάλλου, η απόλαυση αυξάνεται όσο αυξάνονται και οι διαστάσεις του κρεβατιού.

Αν βέβαια δεν έχετε ακόμα πειστεί ότι χρειάζεστε διπλό κρεβάτι, τότε διαθέτουμε ένα επιπλέον τρανταχτό επιχείρημα. Δεν πρόκειται να μείνετε μόνος/η για πάντα. Σίγουρα θα υπάρξει κάποια στιγμή που θα χρειαστεί να φιλοξενήσετε έναν ή και περισσότερους επισκέπτες, προσκεκλημένους ή… απρόσκλητους. Είστε σίγουροι ότι ο καναπές σας αρκεί για να τους φιλοξενήσει;

Προσθέστε έξτρα αποθηκευτικό χώρο

Αφού λοιπόν πειστήκατε να αλλάξετε το παλιό μικρό κρεβάτι σας με ένα πραγματικό διπλό κρεβάτι, ήρθε η ώρα να ρυθμίσετε και τις λεπτομέρειες. Αν θυσιάσατε χώρο από το υπνοδωμάτιό σας για να τοποθετήσετε διπλό κρεβάτι, υπάρχει τρόπος ώστε να τον επανακτήσετε. Επιλέξτε κρεβάτι με έξτρα αποθηκευτικό χώρο, μέσα από τη μεγάλη συλλογή μας. Με αυτό τον τρόπο θα κερδίσετε χώρο, αλλά και τάξη στην κρεβατοκάμαρά σας.