Υπέροχες ιδέες για να ανανεώσετε το σπίτι σας

Αρχική | Διακόσμηση | Υπέροχες ιδέες για να ανανεώσετε το σπίτι σας
  • blog idees ananeosis

Υπέροχες ιδέες για να ανανεώσετε το σπίτι σας

2017-09-18T13:34:24+00:00 Αύγουστος 15th, 2016|Διακόσμηση|

Νιώστε την αλλαγή του χρόνου ανανεώνοντας το σπίτι σας με μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές που θα σας αλλάξουν την διάθεση αφήνοντας πίσω το 2016.Θα ξεκινήσουμε από τη μόδα στο χρώμα για το 2017. Σίγουρα κάποια χρώματα είναι πιο σκούρα για το χειμώνα αλλά σε γενικές γραμμές το μεγάλο trend είναι το λευκό, οι παλ και οι γήινες αποχρώσεις. Το λευκό είναι ένα χρώμα που θέλει αρκετή προσοχή για να μην δείχνει ψυχρό και κρύο. Οπότε καλό θα ήταν να αποφύγετε το απόλυτο λευκό σε όλο το σπίτι εάν δεν έχετε κυρίως αρκετό φυσικό φωτισμό.

Το μπλε-γκρι είναι επίσης ένα χρώμα που θα κυριαρχήσει το 2017. Βάψτε έναν τοίχο, αλλά αντί για τον κλασικό τρόπο βαψίματος χρησιμοποιήστε μια σκούπα ή μια βούρτσα για να πετύχετε το αποτέλεσμα της φωτογραφίας που είναι σαν να κάνει νερά το λευκό από πίσω. Έχει ανάγλυφο αποτέλεσμα και θα είναι σαν να έχετε βάλει ταπετσαρία. Μεγάλη τάση στις ταπετσαρίες φέτος είναι οι floral πέρα από τις γεωμετρικές που εξακολουθούν να είναι στη μόδα όπως ήταν και την προηγούμενη χρονιά. Μέχρι σήμερα το floral παρέπεμπε στο ρομαντισμό. Τώρα μιλάμε για ταπετσαρίες με πολύ μεγάλα λουλούδια και όχι απαραίτητα σε αποχρώσεις παλ.

Εκτός από τα ασημένια, μπρονζέ, και χρυσά αντικείμενα που έχουν επανέλθει στη μόδα, μεγάλο trend αποτελούν τα έπιπλα με μαύρο μεταλλικό σκελετό. Ένα σιδερένιο κρεβάτι, ή ένα τραπέζι σαλονιού με μαύρο σκελετό και τζάμι θα μεγαλώσει το χώρο του σπιτιού γιατί είναι πολύ λεπτό ως κατασκευή και θα δώσει και στιλ.Βάλτε λάμψη στο σαλόνι και αντί για έργα τέχνης κρεμάστε τους ασημένιους δίσκους που έχετε από παλιά. Θα βοηθήσουν και στην αντανάκλαση του φωτός καθώς όπως έχουμε πει και στο παρελθόν οι ασημένιες επιφάνειες κάνουν το χώρο να δείχνει μεγαλύτερος.