Υπνοδωμάτια με Μίνιμαλ Διακόσμηση

Αρχική | Διακόσμηση | Υπνοδωμάτια με Μίνιμαλ Διακόσμηση
  • blog ipnodomatio minimal

Υπνοδωμάτια με Μίνιμαλ Διακόσμηση

2017-09-18T13:36:33+00:00 Φεβρουάριος 15th, 2016|Διακόσμηση, Κρεβατοκάμαρα|

Ένα δωμάτιο μπορεί να είναι μίνιμαλ ακόμα και με πιο ιδιαίτερη διακόσμηση. Σημασία έχει να διαθέτει απλές γραμμές, όμορφα κοψίματα, απλά έπιπλα και παλ χρώματα.

Συνδυασμός ξύλου και λευκού , αυτός ο συνδυασμός είναι ό,τι πιο ασφαλές μπορείτε να κάνετε όταν διακοσμείτε το υπνοδωμάτιό σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά. Επιλέξτε απλά ξύλινα έπιπλα και βάψτε τον τοίχο σας λευκό ή καταλήξτε σε μια γκρι απόχρωση για έξτρα στιλ.

Συνδυασμός μπλε με πορτοκαλί , αν συνδυάσετε τις κατάλληλες αποχρώσεις μπλε και πορτοκαλί θα έχετε ένα πολύ χαλαρωτικό και όμορφο υπνοδωμάτιο. Μια σκούρα απόχρωση μπλε και μια απαλή απόχρωση πορτοκαλί θα αναδείξουν το δωμάτιό σας και θα του προσθέσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Η ταπετσαρία στο πίσω μέρος του τοίχου με το ομιχλώδες δάσος δίνει ρομαντισμό στον χώρο και δημιουργεί την τέλεια χαλαρωτική ατμόσφαιρα που αναζητάμε σε κάθε δωμάτιο.

Κάντε επίκεντρο το κρεβάτι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε ένα υπνοδωμάτιο. Βάλτε το στο κέντρο του δωματίου και προσθέστε ένα πολύ καλό στρώμα και ωραία μαξιλάρια. Προσθέστε ράφια σε ιδιαίτερα γεωμετρικά σχήματα για να δώσετε περισσότερο στιλ στο δωμάτιο. Ένα φωτιστικό που φτάνει μέχρι χαμηλά και είναι κρεμασμένο από το ταβάνι μπορεί να αποτελέσει μια ιδιαίτερη ιδέα διακόσμησης .

Αντιθέσεις με ένα λευκό τοίχο συνδυασμένος με ένα μαύρο κρεβάτι είναι ένας πολύ όμορφος και ιδιαίτερος συνδυασμός. Βάλτε στον χώρο σας και μερικά μίνιμαλ φωτιστικά και δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο για να δημιουργήσετε τον πιο ονειρικό χώρο.

Το μάρμαρο είναι μόδα και μπορεί να τοποθετηθεί στο πάτωμα τους δωματίου σας. Οι περισσότεροι δεν το προτιμούν γιατί είναι ένα κρύο υλικό. Σε συνδυασμό με γκρι διακόσμηση, το μάρμαρο, αναδεικνύεται τελείως διαφορετικά και αποκτάει χαρακτήρα. Επικεντρώστε τη διακόσμησή σας πάνω στο χρώμα του λευκού και του γκρι και δημιουργήστε ένα μίνιμαλ και πολύ όμορφο υπνοδωμάτιο που θα αποπνέει πολυτέλεια.

α χαμηλά έπιπλα δίνουν από μόνα τους στιλ σε έναν χώρο και ταιριάζουν σε μίνιμαλ υπνοδωμάτια. Επιλέξτε κρεβάτι που σχεδόν αγγίζει το πάτωμα και κομοδίνα σε όμοιο ύψος. Βάλτε στον τοίχο μια gallery από όμορφα κάδρα και τοποθετήστε στον τοίχο έναν καθρέφτη. Μπορείτε να βάλετε στο πάτωμα ένα φωτιστικό ή να προσθέσετε έναν όμορφο πολυέλαιο.

Το πιο μίνιμαλ δωμάτιο , βάλτε ένα άνετο κρεβάτι στο υπνοδωμάτιό σας, προσθέστε δύο κομοδίνα με όμορφα φωτιστικά και επεξεργαστείτε με κάποιο τρόπο τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι για να προσθέσετε έξτρα στιλ. Αντί για κεφαλάρι πίσω από το κρεβάτι μπορείτε να προσθέσετε έναν όμορφο πίνακα.