Φωτιστικό δαπέδου: δώστε λάμψη στο χώρο σας

Αρχική | Διακόσμηση | Φωτιστικό δαπέδου: δώστε λάμψη στο χώρο σας
  • blog fotistiko dapedou

Φωτιστικό δαπέδου: δώστε λάμψη στο χώρο σας

2017-09-28T15:36:52+00:00 Μάρτιος 15th, 2017|Διακόσμηση|

Το ζήτημα «φωτισμός» σε ένα χώρο είναι ανεξάντλητο. Το φωτιστικό δαπέδου είναι ένας έξυπνος τρόπος για να δώσουμε ένα διαφορετικό ύφος και στυλ στη διακόσμηση του σπιτιού μας. Μπορούμε πολύ εύκολα να αναδείξουμε αλλά και να συμπληρώσουμε τη διακόσμηση του χώρου μας επιλέγοντας τη σωστή πηγή φωτισμού με ένα φωτιστικό δαπέδου. Είναι πραγματικά εκπληκτικό το πως ο φωτισμός ενός χώρου μπορεί να αλλάξει την ατμόσφαιρα οποιουδήποτε δωματίου του σπιτιού μας.

Η προσθήκη μιας πηγής φωτός όχι μόνο δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα στον χώρο μας αλλά ταυτόχρονα συμπληρώνει τον φυσικό είτε τον τεχνητό φωτισμό ενός δωματίου. Το φωτιστικό δαπέδου, σας επιτρέπει να “παίξετε” με τα είδη φωτισμού και παράλληλα να επαναπροσδιορίσετε τη διακόσμηση του χώρου σας, προσθέτωντας ύψος και διάσταση σε κάθε δωμάτιο. Το ιδιαίτερο αυτό είδος φωτιστικού, είναι μοναδικό και και αποτελεί βασικό στοιχείο της μοντέρνας διακόσμησης.

Το φωτιστικό δαπέδου δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις για τον τρόπο τοποθέτησης του. Μαγνητίζει το βλέμμα με το μήκος του, ενώ η έλλειψη όγκου προσδίδει στον χώρο μια αίσθηση ευελιξίας. Μπορούμε να το τοποθετήσουμε σε οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού μας επιθυμούμε για να τον αναδείξουμε στυλιστικά. Ταιριάζει ιδιαίτερα με καναπέδες-γωνία στο σαλόνι, αποτελεί εξαιρετική λύση για την τραπεζαρία και δίνει ξεχωριστή ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρα.

1. Επιλέξτε το φωτιστικό δαπέδου για να δώσετε φως και να κάνετε τη διαφορά σε ένα σκουρόχρωμο δωμάτιο.
2. Χρησιμοποιήστε ένα τοξωτό φωτιστικό δαπέδου για να φωτίσετε τον αγαπημένο σαςγωνιακό καναπέ.
3. Αναμείξτε μια ποικιλία από φωτιστικά δαπέδου και κρυφούς φωτισμούς για να δημιουργήσετε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα.
4. Επιλέξτε ένα μεταλλικό φωτιστικό για να συμπληρώσετε τη διακόσμηση μιας μοντέρνας κρεβατοκάμαρας.
5. Αξιοποιήστε πλήρως ένα ψηλοτάβανο χώρο με την επιλογή ενός φωτιστικού δαπέδου με το κατάλληλο μήκος.
Το φωτιστικό δαπέδου αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε χώρο, καθώς προσδίδει μοναδικό χαρακτήρα σε κάθε μοντέρνο σπίτι. Διαλέξτε το κατάλληλο φωτιστικό δαπέδου για τον χώρο σας σας από τη μεγάλη ποικιλία μας και δώστε ιδιαίτερη λάμψη στο σπίτι σας!