Χρυσές πινελιές για να διακοσμήσετε τον χώρο σας

Αρχική | Διακόσμηση | Χρυσές πινελιές για να διακοσμήσετε τον χώρο σας
  • blog xrises pinelies diakosmisis

Χρυσές πινελιές για να διακοσμήσετε τον χώρο σας

2017-09-18T13:33:33+00:00 Οκτώβριος 15th, 2016|Διακόσμηση|

Το χρυσό είναι διαχρονικό, πλούσιο, περιπετειώδες, ανεκτίμητο και συνώνυμο της χλιδής. Έτσι λοιπόν μετά από ένα διάστημα όπου επισκιάστηκε από το ασήμι, η λάμψη του επιστρέφει και διεκδικεί χώρο στο σύγχρονο design.

Είναι, επίσης, αλήθεια πως αν το διαχειριστείτε σωστά, υπάρχουν πάντα τρόποι να το χρησιμοποιήσετε. Οι μικρές χρυσές πινελιές μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά στην διακόσμηση του χώρου σας, χωρίς να είναι καθόλου επιτηδευμένες. Για να δώσετε τον τόνο του χρυσού στο σπίτι σας μπορείτε να επενδύσετε έναν τοίχο με μια ταπετσαρία. Επιλέξτε έναν μόνο τοίχο και τα μια ταπετσαρία με τα σχέδια που σας αρέσουν. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε στον χώρο σας κουρτίνες, λινά, μαξιλάρια ή ριχτάρια με χρυσές αποχρώσεις. Θα δώσουν μια αίσθηση πολυτέλειας στον χώρο σας, χωρίς να τον φορτώσουν.

Τα φωτιστικά κατέχουν ιδιαίτερη θέση σε όλους τους χώρους, χωρίς να τους φορτώνουν. Είναι μια καλή λύση για να εντάξετε το χρυσό διακριτικά και κομψά σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Επιλέξτε ένα ή δύο φωτιστικά σε χρυσό ματ χρώμα. Έτσι θα καταφέρετε να τοποθετήσετε μια χρυσή πινελιά στο πάνω επίπεδο του χώρου σας.

Έπιπλα σε χρυσές αποχρώσεις είναι αναμφισβήτητα χλιδή και προσθέτουν μία μεγαλοπρεπή ποιότητα σε μία ρομαντικά σχεδιασμένη κρεβατοκάμαρα. Υφάσματα, αξεσουάρ, πορτατίφ ακόμα και ένας μοντέρνος πίνακας με μία μεγαλοπρεπή χρυσή κορνίζα έχουν την δύναμη να μεταμορφώσουν και να δώσουν λάμψη στο χώρο.Αγαπημένοι συνδυασμοί χρωμάτων είναι το σοκολατί, το βαθύ χρώμα του αμέθυστου και φυσικά του γκρι με παλαιικές αποχρώσεις του χρυσού και φυσικά οι ταπετσαρίες που αναλόγως το σχέδιο δίνουν μία πολυτέλεια και μία μεγαλοπρέπεια στο σκηνικό μας που σίγουρα θα εντυπωσιάσει και θα αντέξει για πολύ καιρό.