Γκρι καναπές: 4 βασικοι λόγοι για να τον επιλέξετε!

Αρχική | Καθιστικό | Γκρι καναπές: 4 βασικοι λόγοι για να τον επιλέξετε!
  • zeus couch

Γκρι καναπές: 4 βασικοι λόγοι για να τον επιλέξετε!

2018-05-10T16:48:31+00:00 Απρίλιος 27th, 2018|Καθιστικό|

Ο γκρι καναπές αποτελεί την απόλυτη τάση στο σύγχρονο καθιστικό! Ολοένα και περισσότεροι πελάτες που στήνουν από την αρχή ή ανακαινίζουν το σπίτι τους, επιλέγουν καναπέδες στις αποχρώσεις του γκρι. Ο νέος βασιλιάς των χρωμάτων στο σαλόνι έρχεται να διαδεχθεί την κυριαρχία του μαύρου και του σκούρου καφέ.

Τι είναι όμως αυτό που κάνει τόσο δημοφιλή και ξεχωριστό ένα γκρίζο καναπέ; Η ΠΑΝΟΣ Οικία σας παρουσιάζει τους λόγους για τους οποίους ο καναπές αυτός αποτελεί πλέον την αγαπημένη επιλογή του κοινού.

1. Συνδυάζεται με όλα τα χρώματα!

Το γκρι χρώμα κινείται ανάμεσα στο άσπρο και το μαύρο, στοιχείο που του προσδίδει την ιδιότητα του ουδέτερου. Αυτή του η δυνατότητα να συνδυάζεται αρμονικά με διαφορετικούς χρωματισμούς και ετερόκλιτα στιλ διακόσμησης, το καθιστά αγαπημένη επιλογή του κοινού.

Δημιουργήστε το δικό σας σαλόνι επιλέγοντας γκρι καναπέ με χρωματιστά αξεσουάρ όπως ιδιαίτερα μαξιλάρια ή κομψές χρωματιστές πολυθρόνες.

2. Προσφέρει μία ιδανική αίσθηση αρμονίας και ηρεμίας

Λόγω της χρωματικής ουδετερότητάς του, ο γκρι καναπές προσφέρει την αίσθηση της χαλάρωσης και της ηρεμίας. Το γκρι, σε αντίθεση με χρώματα όπως το κόκκινο και το μπλε, δεν μπορεί να κλέψει την προσοχή των οφθαλμών. Αν λοιπόν είστε λάτρης της ηρεμίας και της χαλάρωσης στο σαλόνι, συνδυάστε τον ιδανικά με γήινες ή παλ αποχρώσεις.

Πειραματιστείτε στην διακόσμηση του σαλονιού σας με βάση τον γκρι καναπέ. Δημιουργήστε αντιθέσεις μεταξύ διαφορετικών αποχρώσεων του γκρι ή διαφόρων φινιρισμάτων, υφασμάτων και υλικών

3. «Μεγαλώνει» το σαλόνι σας

Ένας γκρι καναπές σε συνδυασμό με ουδέτερα γκρι χρώματα στον τοίχο & λιτή διακόσμηση αποτελεί ιδανική επιλογή για μικρά σαλόνια. Με αυτή τη λύση, θα αποφορτίσετε χρωματικά το δωμάτιο, κάνοντάς το να φαίνεται μεγαλύτερο.

4. Αποτελεί διαχρονική επιλογή

Αν δεν σας αρέσουν οι πειραματισμοί, τότε ο γκρίζος καναπές αποτελεί την πιο ασφαλή επιλογή. Πρόκειται για ένα χρώμα πρακτικό και αξιόπιστο, καθώς και μία εξαιρετική εναλλακτική λύση στο λευκό που λερώνει εύκολα.

Ο δικός σας γκρι καναπές!

Στην ΠΑΝΟΣ Οικία θα βρείτε τον δικό σας ιδανικό γκρι καναπέ, στο ύφασμα και τις διαστάσεις της επιλογής σας. Ανακαλύψτε μοναδικά πολυτελή σχέδια μέσα από την πλούσια ποικιλία μας. Ο καναπές Zeus και o καναπές King αποτελούν μερικές μόνο από τις επιλογές σας. Κάθε καναπές μας, διθέσιος ή τριθέσιος, διατίθεται με πολυετή εγγύηση.