Τα 8 πιο απαραίτητα έπιπλα καθιστικού μετά τον καναπέ!

Αρχική | Καθιστικό | Τα 8 πιο απαραίτητα έπιπλα καθιστικού μετά τον καναπέ!
  • epipla kathistikou

Τα 8 πιο απαραίτητα έπιπλα καθιστικού μετά τον καναπέ!

2019-05-16T15:18:11+00:00 Μάιος 16th, 2019|Καθιστικό|

Το σαλόνι αποτελεί το βασικό χώρο του σπιτιού μας που φιλοξενεί τις περισσότερες στιγμές μας. Όλοι μας γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η επιλογή σε έπιπλα καθιστικού που θα αναδείξουν την αισθητική και τη λειτουργικότητά του. Και μπορεί το βάρος της διακόσμησης να πέφτει στο έπιπλο του καναπέ, ωστόσο η γενική του εικόνα συμπληρώνεται από τις λεπτομέρειες. Για να σας βοηθήσουμε στην προσπάθειά σας να ολοκληρώσετε την διακόσμησή του, συγκεντρώσαμε για σας τα 8 έπιπλα καθιστικού που θα κάνουν την διαφορά!

1# Μια άνετη πολυθρόνα!

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στη μαγεία μιας μεγάλης αναπαυτικής πολυθρόνας; Επιλέξτε ένα σχέδιο που θα ξεχωρίζει για την αισθητική του, προκαλώντας συναισθήματα ευχαρίστησης σε σας και τους καλεσμένους σας.

2# Τραπεζάκια μέσης, τα απαραίτητα έπιπλα καθιστικού

Που θα ακουμπήσετε τον καφέ ή τα… ποπ κορν σας βλέποντας τηλεόραση; Ένα καλαίσθητο τραπεζάκι μέσης θα εξυπηρετήσει άριστα τις ανάγκες σας σε πρακτικότητα και λειτουργικότητα.

3# Έπιπλο τηλεόρασης

Ανάμεσα στα πιο απαραίτητα έπιπλα καθιστικού, συμπεριλαμβάνεται και αυτό της τηλεόρασης. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει, εστιάζοντας στην ποιότητα και το στιλ του, έτσι ώστε να εναρμονίζεται με την υπόλοιπη διακόσμηση.

4# Βιβλιοθήκη

Ακόμα και αν δεν είστε λάτρης του διαβάσματος, η βιβλιοθήκη σας είναι απαραίτητη. Εκεί θα φιλοξενηθούν όχι μόνο τα βιβλία, αλλά οι κορνίζες και όλα σας τα αγαπημένα διακοσμητικά, συμβάλλοντας στη λειτουργικότητα του χώρου.

5# Έπιπλο εισόδου

Ιδανικό για μεγαλύτερα διαμερίσματα, πρόκειται για ένα από τα έπιπλα καθιστικού που θα καλύψουν με επιτυχία το χώρο.

6# Πάνελ με φωτισμό

Κάθε σύγχρονο σπίτι εξοπλίζεται με πάνελ φωτισμού. Θα φωτίσει τους πιο σκοτεινούς χώρους του σαλονιού, προσθέτοντας χρώμα και ατμοσφαιρικότητα στις στιγμές σας.

7# Τραπεζαρία

Το σετ τραπεζαρίας δε θα πρέπει να λείπει από ένα ολοκληρωμένο καθιστικό. Δώστε έμφαση στο μέγεθος του επίπλου, έτσι ώστε να ταιριάζει με το χώρο.

8# Μπουφές

Συνοδευτικός της τραπεζαρίας, ο μπουφές θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους και αισθητικά και ως χώρος αποθήκευσης των πιατικών σας.

Επιλέξτε τα κορυφαία ελληνικά έπιπλα σαλονιού

Αν αναζητάτε έπιπλα σαλονιού με κορυφαία αισθητική και υψηλή ποιότητα, τότε η 1η σας επιλογή είναι μόνο η ΠΑΝΟΣ Οικία. Από το 1936 μέχρι σήμερα, δημιουργούμε τα κορυφαία ελληνικά έπιπλα με ξύλα, χρώματα, υφάσματα και τις διαστάσεις της επιλογής σας. Μαζί, δημιουργούμε τις κορυφαίες custom made λύσεις για τις ανάγκες σας, πάντα με τη γνωστή εγγύηση ποιότητάς μας.

Γνωρίστε μας από κοντά για να συζητήσουμε σχετικά με τις λύσεις που σας ταιριάζουν. Επισκεφθείτε μας στις εγκαταστάσεις μας, στη Λεωφόρο Μεσογείων 405.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 03 07 954