Έπιπλα TV: Τι πρέπει να προσέξετε κατά την αγορά τους

Αρχική | Καθιστικό | Έπιπλα TV: Τι πρέπει να προσέξετε κατά την αγορά τους
  • μοντέρνα σύνθετα σαλονιού

Έπιπλα TV: Τι πρέπει να προσέξετε κατά την αγορά τους

2019-09-18T15:35:08+00:00 Μάιος 16th, 2019|Καθιστικό|

Αγαπάτε να απολαμβάνετε στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης στο σαλόνι, παρακολουθώντας ταινίες ή το αγαπημένο σας τηλεοπτικό πρόγραμμα; Αν «ναι», τότε είναι βέβαιο ότι χρειάζεστε και το κατάλληλο έπιπλο τηλεόρασης για να αναδείξει την εμπειρία τηλεθέασης.

Ποια είναι όμως τα κριτήρια επιλογής σε έπιπλα TV που πρέπει να έχετε υπόψιν πριν από την τελική αγορά; Η ΠΑΝΟΣ Οικία τα συγκέντρωσε και σας τα παρουσιάζει.

1. Διαθέσιμες διαστάσεις του χώρου

Αν δεν τις γνωρίζετε, τότε πάρτε το μέτρο και ξεκινήστε το… μέτρημα. Υπολογίστε το διαθέσιμο ύψος και βάθος, έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι το έπιπλο και η τηλεόραση θα ταιριάξουν ιδανικά στο χώρο.

2. Ποιοτικά έπιπλα TV

Κατασκευάζονται από υλικά όπως φυσικό ξύλο δρυός. Ειδικά το ξύλο αποτελεί ένα διαχρονικό υλικό το οποίο κρατά για πολλά – πολλά χρόνια.

3. Χρώμα

Τα ιδανικά έπιπλα TV για το σαλόνι μας είναι αυτά που εναρμονίζονται με την αισθητική του χώρου. Αυτό αποτελεί και ένα βασικό κριτήριο βάση του οποίου πρέπει να επιλέγεται το χρώμα. Για τους λάτρεις του μοντέρνου στιλ, η ΠΑΝΟΣ Οικία προτείνει ανεπιφύλακτα συνθέσεις που συνδυάζουν διαφορετικά χρώματα, καθώς αποτελούν το απόλυτο must.

4. Το κατάλληλο σημείο για την τοποθέτηση της τηλεόρασης

Το σωστό σημείο για να τοποθετήσετε την τηλεόραση και το έπιπλό της στο σαλόνι, είναι αυτό στο οποίο δεν δημιουργείται αντανάκλαση από τον ήλιο, δυσκολεύοντας την τηλεθέαση. Επίσης, ο καναπές πρέπει να βρίσκεται σε τέτοια θέση, ούτως ώστε να διευκολύνει την παρακολούθηση.

5. Προτιμήστε ολοκληρωμένες συνθέσεις αντί για μεμονωμένα έπιπλα TV

Θα προσδώσουν ένα πιο αρμονικό αποτέλεσμα στο χώρο, προσφέροντάς σας ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, αποτελούν και μία έξυπνη λύση για περισσότερο αποθηκευτικό χώρο.

Τα κορυφαία έπιπλα TV σας περιμένουν στην ΠΑΝΟΣ Οικία

Αναζητάτε έπιπλα τηλεόρασης με κορυφαία ποιότητα και αισθητική; Στην ΠΑΝΟΣ Οικία κατασκευάζουμε τα πιο ποιοτικά ελληνικά έπιπλα τηλεόρασης, ακριβώς πάνω στις ανάγκες του χώρου σας. Ελάτε για να σας γνωρίσουμε και να επιλέξουμε μαζί τη βέλτιστη λύση για το καθιστικό σας. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Ανακαλύψτε τη μεγάλη μας ποικιλία σε έπιπλα TV και ολοκληρωμένες συνθέσεις τοίχου στην έκθεσή μας, Λεωφόρος Μεσογείων 405, Αγία Παρασκευή.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 03 07 954