Μικρό υπνοδωμάτιο; 7 tips για εξοικονόμηση χώρου

Αρχική | Καθιστικό | Μικρό υπνοδωμάτιο; 7 tips για εξοικονόμηση χώρου
  • mattress sensitive

Μικρό υπνοδωμάτιο; 7 tips για εξοικονόμηση χώρου

2019-07-18T16:06:47+00:00 Ιούνιος 8th, 2019|Καθιστικό|

Μήπως το μικρό υπνοδωμάτιό σας δε χωρά πλέον τα πράγματα και.. τα όνειρά σας; Στην περίπτωση που μένετε σε διαμέρισμα, τότε σίγουρα θα έχετε διαπιστώσει πως η εύρεση επιπλέον χώρου αποτελεί μεγάλη πολυτέλεια. Ανακαινίζοντας λοιπόν το υπνοδωμάτιό σας και μετατρέποντάς το σε πιο λειτουργικό, θα εξοικονομήσετε ελεύθερο χώρο στο σπίτι, αποθηκεύοντας τα πράγματά σας με πλήρη οργάνωση. Για να δημιουργήσετε ένα άρτιο αισθητικά και λειτουργικά υπνοδωμάτιο, τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα 7 tips των ειδικών της Πάνος Οικία.

1# Αλλάξτε χρώμα στο μικρό υπνοδωμάτιο

Ας αρχίσουμε από το χρώμα. Ένα παλ φωτεινό χρώμα στους τοίχους, σε συνδυασμό με ένα λευκό ταβάνι, θα αναδείξει τη φωτεινότητα και το μέγεθος του χώρου. Αφιερώστε λοιπόν ένα πρωινό σας για να βάψετε το υπνοδωμάτιό σας σε ανοιχτόχρωμους τόνους που θα σας φτιάξουν την διάθεση!

2# Αυξήστε τη φωτεινότητα

Όσο περισσότερο φως στο μικρό υπνοδωμάτιο, τόσο μεγαλύτερη η αίσθηση του χώρου σας. Φροντίστε λοιπόν έτσι ώστε το φως να πέφτει άπλετο στην κρεβατοκάμαρα. Για οικονομία χώρου στερεώστε τα φωτιστικά σας στον τοίχο, ελευθερώνοντας χώρο από το πάτωμα.

3# Η σημασία του καθρέφτη στο μικρό υπνοδωμάτιο

Προσθέστε ένα μεγάλο καθρέφτη στον τοίχο, αριστερά ή δεξιά του κρεβατιού σας, ιδανικά απέναντι από κάποιο παράθυρο ή μπαλκονόπορτα. Με αυτό τον τρόπο, το φως θα αντικατοπτρίζεται από τον καθρέφτη, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τη φωτεινότητα στο μικρό υπνοδωμάτιό σας.

4# Κρεμάστε τις κουρτίνες όσο πιο ψηλά γίνεται

Προτιμήστε να τις κρεμάσετε αρκετά ψηλά, δίνοντας στην κρεβατοκάμαρά σας την αίσθηση ενός ψηλοτάβανου χώρου.

5# Κρεβάτι με έξτρα αποθηκευτικό χώρο

Ένας έξυπνος τρόπος για την αποθήκευση των ρούχων και των προσωπικών σας αντικειμένων δεν είναι άλλος από ένα κρεβάτι με έξτρα αποθηκευτικό χώρο. Βρείτε το σχέδιο που σας ταιριάζει μέσα από την πλούσια συλλογή της ΠΑΝΟΣ Οικία. Στη συνέχεια, διαμορφώστε το κρεβάτι όπως ακριβώς ταιριάζει στο μικρό υπνοδωμάτιό σας, στα χρώματα και τις διαστάσεις της επιλογής σας.

6# Κομοδίνα με συρτάρια

Αντί να αφήνετε τα πράγματά σας πάνω στο κομοδίνο, τί καλύτερο από το να τα αποθηκεύετε μέσα σε αυτό; Ένα κομοδίνο με αποθηκευτικό χώρο είναι μία ακόμα έξυπνη λύση που σίγουρα θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη.

7# Συρταριέρα, απαραίτητη για κάθε μικρό υπνοδωμάτιο

Απαραίτητη για κάθε υπνοδωμάτιο, η συρταριέρα συμβάλλει τόσο στην εξοικονόμηση χώρου όσο και σε αισθητικό επίπεδο, καθώς αναδεικνύει την πολυτέλεια και την καλαισθησία του υπνοδωμάτιου.

Εξυπνες λύσεις ΠΑΝΟΣ Οικία για το μικρό υπνοδωμάτιό σας

Αναζητάτε περισσότερες ιδέες και λύσεις για να ανανεώσετε το μικρό υπνοδωμάτιό σας; Οι επαγγελματίες της ΠΑΝΟΣ Οικία αποτελούν τους έμπιστους συμβούλους σας στον σχεδιασμό και την διακόσμηση κάθε χώρου του σπιτιού σας.  Με εμπειρία εννέα δεκαετιών στο χώρο του χειροποίητου επίπλου, διαμορφώνουν έπιπλα πάνω στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Για περισσότερες συμβουλές που θα αναδείξουν ιδανικό το μικρό υπνοδωμάτιό σας και κάθε χώρο του σπιτιού σας, επισκεφθείτε την ΠΑΝΟΣ Οικία στη Λεωφόρο Μεσογείων 405.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 03 07 954