Διακόσμηση καθιστικού: 6+1 προτάσεις για τέλειο αποτέλεσμα

Αρχική | Καθιστικό | Διακόσμηση καθιστικού: 6+1 προτάσεις για τέλειο αποτέλεσμα
  • flex sofa site

Διακόσμηση καθιστικού: 6+1 προτάσεις για τέλειο αποτέλεσμα

2019-07-18T16:13:20+00:00 Ιούλιος 18th, 2019|Καθιστικό|

Διακόσμηση καθιστικού, μία διαδικασία που απαιτεί γνώσεις, αλλά και προσωπικό μεράκι για  να πετύχουμε το αποτέλεσμα που μας ταιριάζει. Οι παράγοντες που την διαμορφώνουν δεν είναι άλλοι από τις προσωπικές μας ανάγκες, την αισθητική μας, τον διαθέσιμο χώρο και φυσικά το budget μας. Ωστόσο, όπως και αν αποφασίσουμε να διακοσμήσουμε το χώρο μας, υπάρχουν κάποια tips που ταιριάζουν σε όλες τις περιπτώσεις. Για να πετύχετε λοιπόν κι εσείς την ιδανική διακόσμηση καθιστικού, η ΠΑΝΟΣ Οικία συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τις 6+1 προτάσεις της.

#1 Ο τέλειος διαχρονικός καναπές για την διακόσμηση καθιστικού

Το Α και το Ω στην διακόσμηση καθιστικού είναι ο καναπές. Αναπόσπαστο κομμάτι του χώρου, θα αποτελέσει τη βάση για να δημιουργήσετε το σαλόνι των ονείρων σας. Μην παρασυρθείτε από μόδες σε υπερβολικά σχέδια και χρώματα. Επιλέξτε ένα μοντέρνο έπιπλο σε καθαρές γραμμές, χωρίς πειραματισμούς σε χρώματα που σε λίγο καιρό ενδέχεται να βαρεθείτε.

Επίσης, φροντίστε τόσο για την καλή ποιότητα του επίπλου όσο και για τη συντήρησή του. Επιλέξτε το νέο σας καναπέ με ύφασμα αλέκιαστο και αδιάβροχο, έτσι ώστε να διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση για πολλά χρόνια.

#2  Βάψιμο του σαλονιού

Και αφού επιλέξουμε τον καναπέ μας, μπορούμε να προχωρήσουμε στο βάψιμο του χώρου, έτσι ώστε το νέο έπιπλο να ταιριάξει αρμονικά στο χώρο. Αν πάρετε και εσείς μια τέτοια απόφαση τότε υπάρχουν δύο τρόποι για να επιλέξετε χρώματα. Ο πρώτος είναι να συνδυάσετε αποχρώσεις μίας χρωματικής βεντάλιας. Ο δεύτερος είναι να δημιουργήσετε αρμονικές αντιθέσεις με διαφορετικά χρώματα που αναδεικνύουν το ένα το άλλο. Σε κάθε περίπτωση, προτιμήστε χρώματα οικολογικά και υγιεινά, προστατεύοντας τόσο την υγεία σας όσο και το περιβάλλον.

#3 Κουρτίνες που συνοδεύουν την διακόσμηση καθιστικού

Βασικό συστατικό για την ιδανική διακόσμηση του καθιστικού, οι κουρτίνες δίνουν τον τόνο στο σαλόνι. Το χρώμα τους είναι σημαντικό να ταιριάζει με τα βασικά στοιχεία και χρώματα της διακόσμησης. Ανάλογα με το χώρο και τις ανάγκες του, επιλέξτε κουρτίνες μονές ή διπλές, μονόχρωμες ή με περισσότερα χρώματα. Αποφύγετε σχέδια που ενδεχομένως θα φύγουν από τη μόδα σε λίγο καιρό.

#4  Έπιπλο τηλεόρασης και επιπλοσυνθέσεις

Οι εποχές όπου οι μεγάλες τηλεοράσεις με τα ογκώδη έπιπλα κυριαρχούσαν στο σαλόνι έχουν πια περάσει. Επιλέξτε ένα διακριτικό έπιπλο το οποίο θα δέσει αρμονικά στο χώρο του καθιστικού, συνοδεύοντας ιδανικά τις στιγμές θέασης. Το έπιπλο της τηλεόρασης μπορεί μάλιστα να αποτελέσει και μέρος μίας μεγαλύτερης σύνθεσης, που θα σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε, καθώς και να αναδείξετε ιδανικά τα διάφορα διακοσμητικά που έχετε στο καθιστικό σας.

#5 Τραπεζάκι σαλονιού

Τα σύγχρονα τραπεζάκια σαλονιού είναι πολυχρηστικά, καλύπτοντας πολλές ανάγκες ταυτοχρόνως. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει, συνδυάζοντας στιλ, λειτουργικότητα και επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Φροντίστε έτσι ώστε να εναρμονίζεται στα χρώματα και το στιλ του χώρου.

#6  Η πολυθρόνα που ταιριάζει στην διακόσμηση σαλονιού

Ένα έπιπλο όπως η πολυθρόνα μπορεί να απογειώσει το αισθητικό αποτέλεσμα του χώρου. Δημιουργήστε μία όμορφη χρωματική αντίθεση με το υπόλοιπο σαλόνι, επιλέγοντας μία πολυθρόνα σε διαφορετικό χρώμα. Στην ΠΑΝΟΣ Οικία θα βρείτε μία μεγάλη συλλογή από άνετες πολυθρόνες για κάθε στιλ, Επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει, στο χρώμα, το ύφασμα ή το δέρμα της αρεσκείας σας.

+1  Φυτά εσωτερικού χώρου

Πρόκειται για έναν από τους ιδανικούς τρόπους να ολοκληρώσετε την διακόσμηση καθιστικού. Προσφέρουν αρμονία και ισορροπία, καθώς και τύχη σε εκείνους που ζουν στο σπίτι. Μερικά από αυτά είναι το μπαμπού, η ορχιδέα, ο βασιλικός, η αλόη, ο Φίκος Μπέντζαμιν και η Γκουσμάνια.

Η διακόσμηση καθιστικού περνά μέσα από την ΠΑΝΟΣ Οικία

Αναζητάτε περισσότερες ιδέες και λύσεις για να δημιουργήσετε την τέλεια διακόσμηση καθιστικού; Εμπιστευτείτε τον προσωπικό σας χώρο στους επαγγελματίες της ΠΑΝΟΣ Οικία. Με εμπειρία, γνώση και μεράκι για την επιπλοποιία, θα δημιουργήσουν ιδανικές λύσεις για τον προσωπικό σας χώρο, αποκλειστικά στα μέτρα σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διακόσμηση καθιστικού, επισκεφθείτε σήμερα το κατάστημα της ΠΑΝΟΣ Οικία στη Λεωφόρο Μεσογείων 405 ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 213 0307954.