Πακέτα επίπλωσης: Δημιουργήστε το ιδανικό πάνω στις ανάγκες σας!

Αρχική | Καθιστικό | Πακέτα επίπλωσης: Δημιουργήστε το ιδανικό πάνω στις ανάγκες σας!
  • πακέτα επίπλωσης

Πακέτα επίπλωσης: Δημιουργήστε το ιδανικό πάνω στις ανάγκες σας!

2019-08-21T13:37:53+00:00 Αύγουστος 21st, 2019|Καθιστικό|

Πακέτα επίπλωσης για το σπίτι υπάρχουν πολλά στην αγορά. Χαρακτηριστικά, ένα τυπικό πακέτο περιλαμβάνει προεπιλεγμένα έπιπλα όπως: κρεβάτι, καναπέ, έπιπλο τηλεόρασης, τραπεζαρία και καρέκλες. Όλα αυτά τα έπιπλα που αποτελούν μέρη πακέτων επίπλωσης διατίθενται σε συγκεκριμένα σχέδια και διαστάσεις. Μπορούν όμως να ανταποκριθούν πραγματικά στις ανάγκες μας και την αισθητική μας;

Τα τυπικά πακέτα επίπλωσης καλύπτουν μόνο βασικές ανάγκες

Κάθε κατοικία είναι διαφορετική και κατά συνέπεια έχει και ξεχωριστές ανάγκες επίπλωσης. Κατά συνέπεια, τα κλασικά πακέτα επίπλωσης δεν περιλαμβάνουν όλα εκείνα τα έπιπλα που χρειάζεται ένα σπίτι. Επίσης, οι διαστάσεις των επίπλων είναι συνήθως προκαθορισμένες, με αποτέλεσμα να μην ταιριάζουν σωστά στο χώρο σας. Για να πετύχετε λοιπόν ένα σωστό αποτέλεσμα, θα χρειαστεί στη συνέχεια να προσθέσετε επιπλέον έπιπλα τα οποία θα αυξήσουν το κόστος επίπλωσης με αμφίβολο ποιοτικά αποτέλεσμα. Αυτό στην πράξη σημαίνει συμβιβασμούς σε αισθητική και λειτουργικότητα.

Προτιμήστε πακέτα επίπλωσης που δημιουργούνται στα μέτρα σας

Σε σύγκριση με τα standard πακέτα επίπλωσης, είναι σημαντικό να προτιμάτε ποιοτικές λύσεις που δημιουργούνται στα μέτρα σας. Οι λόγοι για να τις επιλέξετε είναι σημαντικοί και πραγματικά αξίζουν. Τα χειροποίητα tailor made υπερέχουν γιατί:

1. Προσαρμόζονται στις διαστάσεις του χώρου σας

Καλύπτουν πλήρως κάθε σημείο του σπιτιού. Έτσι, δε θα χρειαστεί να κάνετε συμβιβασμούς στις διαστάσεις των επίπλων, ούτε να προβληματιστείτε για την κάλυψη τυχόν κενών χώρων στο σπίτι με έξτρα έπιπλα που θα κοστίσουν επιπλέον.

2. Εκφράζουν την αισθητική σας

Δημιουργήστε λύσεις επίπλωσης που κατασκευάζονται πάνω στην δική σας αισθητική. Επιλέξτε σχέδια, χρώματα και υφάσματα που σας ταιριάζουν και αγαπάτε, χωρίς καμία έκπτωση στην αισθητική σας.

3. Είναι χειροποίητα και ποιοτικά

Κάθε έπιπλο που κατασκευάζεται στο χέρι είναι σαφές ότι υπερέχει ποιοτικά. Το μεράκι του επιπλοποιού εξασφαλίζει ένα τέλειο αποτέλεσμα

4. Αντέχουν και κάνουν απόσβεση σε βάθος χρόνου

Στην πράξη, τα χειροποίητα έπιπλα διαρκούν απείρως περισσότερο στο χρόνο, παραμένοντας αναλλοίωτα.

Πακέτα επίπλωσης αποκλειστικά για τις ανάγκες σας

Επειδή κάθε σπίτι είναι διαφορετικό, το ίδιο πρέπει να ισχύει και με τα πακέτα επίπλωσης. Στην ΠΑΝΟΣ Οικία, με εμπειρία, γνώση και μεράκι για την επιπλοποιία, δημιουργούμε για σας ολοκληρωμένες λύσεις επίπλωσης που διακρίνονται για την ποιότητά τους, καθώς όλα μας τα έπιπλα είναι φτιαγμένα στο χέρι. Επίσης, φροντίζουμε έτσι ώστε να διατηρούμε το κόστος τους σε προσιτά επίπεδα που σέβονται τον καταναλωτή. Δημιουργήστε μία διαχρονική επίπλωση με χειροποίητα κομμάτια που διαρκούν στο χρόνο, επιλέγοντας τα έπιπλα της ΠΑΝΟΣ Οικία.

Επισκεφθείτε μας στο κατάστημά μας στη Λεωφόρο Μεσογείων 405 ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 213 0307954.