Καναπές γωνία μοντέρνος: Επιλέξτε τον ιδανικό σε 5 βήματα

Αρχική | Καθιστικό | Καναπές γωνία μοντέρνος: Επιλέξτε τον ιδανικό σε 5 βήματα
  • καναπές γωνία μοντέρνος

Καναπές γωνία μοντέρνος: Επιλέξτε τον ιδανικό σε 5 βήματα

2020-09-09T18:13:24+00:00 Δεκέμβριος 7th, 2019|Καθιστικό|

Καναπές γωνία μοντέρνος, το ιδανικό έπιπλο σαλονιού για κάθε σπίτι – και όχι άδικα. Πρόκειται για μία από τις πιο σύγχρονες τάσεις στο χώρο του επίπλου τα τελευταία χρόνια που ήρθε για να μείνει. Ποια είναι όμως τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να επιλέξετε τον κατάλληλο; Η ΠΑΝΟΣ Οικία τα συγκέντρωσε και σας τα παρουσιάζει.

1. Βρείτε την γωνία όπου θα «κουμπώσει»

Ο καναπές γωνία μοντέρνος αποτελεί την πιο έξυπνη λύση για να μετατρέψετε μία δύσκολη γωνία του σπιτιού σας σε σκέτη… απόλαυση! Μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε γωνία του χώρου σας, ταιριάζοντας απόλυτα και εξοικονομώντας πολύτιμο χώρο.

2. Δημιουργήστε τον στα μέτρα σας

Κάντε το όνειρό σας πραγματικότητα! Τώρα, ο καναπές γωνία μοντέρνος έρχεται στο χρώμα, το ύφασμα και τις διαστάσεις της αρεσκείας σας. Γιατί λοιπόν να κάνετε συμβιβασμούς όταν μπορείτε να τα έχετε όλα στα μέτρα σας;

Tip: Επιλέξτε τον με αλέκιαστο και αδιάβροχο ύφασμα, έτσι ώστε να διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση για πολύ καιρό!

3. Καναπές γωνία μοντέρνος με εγγύηση ποιότητας

Επενδύστε σε μία ποιοτική και στιβαρή κατασκευή που θα αντέξει στο χρόνο. Δώστε επίσης ιδιαίτερη προσοχή στο υλικό του καναπέ, έτσι ώστε να εξασφαλίσετε τη σωστή στάση του σώματός σας. Για να είστε απόλυτα σίγουροι για την επιλογή σας, η ΠΑΝΟΣ Οικία σας προσφέρει εγγύηση 10 έως 15 ετών σε όλους τους νέους της καναπέδες.

4. Προσθέστε στον καναπέ τα κατάλληλα πόδια!

Τα πόδια του καναπέ είναι η τελευταία πινελιά στην δημιουργία του νέου σας επίπλου, καθώς τονίζουν εμφατικά το ύψος και το σχέδιό του. Επιλέξτε το υλικό και το χρώμα τους, δημιουργώντας τον τέλειο συνδυασμό για το νέο σας μοντέρνο καναπέ γωνία.

5. Συνδυάστε τον καναπέ με μοντέρνα έπιπλα

Κάντε το δικό σας Deco Statement, συνδυάζοντας το νέο σας γωνιακό καναπέ με την αγαπημένη σας πολυθρόνα και απογειώστε την αισθητική του σαλονιού σας! Προσθέστε μία σύγχρονη νότα στο καθιστικό, συμπεριλαμβάνοντας μερικά διασκεδαστικά επιδαπέδια πουφ.

Ο ιδανικός καναπές γωνία μοντέρνος για τον δικό σας χώρο

Ποιος καναπές γωνία μοντέρνος θα απογειώσει την διακόσμηση του καθιστικού σας; Στην ΠΑΝΟΣ Οικία είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες συμβουλές και λύσεις της αγοράς. Επισκεφθείτε μας σήμερα στην έκθεσή μας, Λ. Μεσογείων 405 και κάντε την ιδανική επιλογή. Μαζί, δημιουργούμε από την αρχή τα πιο ποιοτικά χειροποίητα έπιπλα της αγοράς που θα αναδείξουν το γούστο και την καλαισθησία του καθιστικού σας.

Τηλ. Επικοινωνίας: 213 0307954-6

 

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο με θέμα «καναπές γωνία μοντέρνος»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα για την διακόσμηση και την επίπλωση των προσωπικών σας χώρων στο ΠΑΝΟΣ Οικία Blog.