Μοντέρνα διακόσμηση σαλονιού που κάνει την διαφορά

Αρχική | Καθιστικό | Μοντέρνα διακόσμηση σαλονιού που κάνει την διαφορά
  • μοντέρνα διακόσμηση σαλονιού

Μοντέρνα διακόσμηση σαλονιού που κάνει την διαφορά

2021-10-15T12:05:30+00:00 Αύγουστος 13th, 2021|Καθιστικό|

Μοντέρνα διακόσμηση σαλονιού, η τάση που αποκτά ολοένα και περισσότερους οπαδούς! Οι λόγοι; Προσαρμόζεται αισθητικά στα πιο σύγχρονα αισθητικά πρότυπα, ενσωματώνοντας καινοτόμα σχήματα, σχέδια, υφές και διακοσμητικά. Επιπλέον, έχει στόχο την μεγιστοποίηση της λειτουργικότητας και της πρακτικότητας. Αν λοιπόν σας αρέσει να επιλέγετε πάντα το καινούργιο και το ιδιαίτερο για το σαλόνι σας, τότε σας έχουμε τις tοp προτάσεις για να δημιουργήσετε το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα με βάση τις ανάγκες σας.

1. Συνδυάστε νέο μοντέρνο καναπέ και πολυθρόνα

Ο καναπές θα αποτελέσει κεντρικό πρωταγωνιστή στη μοντέρνα διακόσμηση σαλονιού. Διαλέξτε ένα σύγχρονο σχέδιο σε μίνιμαλ γραμμές, σε μοντέρνα χρώματα και υφάσματα που κάνουν την διαφορά από την ΠΑΝΟΣ Οικία. Όλα τα έπιπλά μας κατασκευάζονται στο χέρι και στα μέτρα σας. Έτσι, είστε απόλυτα σίγουροι ότι θα καλύψουν άριστα τις ανάγκες σας. Φυσικά, μην ξεχάσετε να τον συνοδεύσετε με τα κατάλληλα μαξιλάρια που θα δημιουργήσουμε για σας, αλλά και την πολυθρόνα που θα του προσδώσει έξτρα στιλ.

2. Δημιουργήστε χώρο για βιβλία και αγαπημένα προσωπικά αντικείμενα

Τα σύνθετα σαλονιού είναι απαραίτητα σε κάθε σύγχρονο σπίτι. Σχεδιασμένα ειδικά στις ανάγκες του δικού σας, θα σας προσφέρουν χώρους για να τοποθετήσετε τα αγαπημένα σας διακοσμητικά και βιβλία, καθώς και χρήσιμες αποθηκευτικές λύσεις που θα προσφέρουν πρακτικότητα στην καθημερινότητά σας. Επενδύστε λοιπόν στην ποιότητα της ΠΑΝΟΣ Οικία, δημιουργώντας τις ιδανικές λύσεις σε σύνθετα για το μοντέρνο σαλόνι σας.

3. Φωτίστε κατάλληλα τα σημεία του σαλονιού

Ο σωστός φωτισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στη μοντέρνα διακόσμηση σαλονιού και σπιτιού. Σε αισθητικό επίπεδο, ο ρόλος του είναι να κάνει τα έπιπλά σας να φαίνονται πιο όμορφα και προσεγμένα, τονίζοντας τα μοντέρνα τους στοιχεία. Σε επίπεδο πρακτικότητας, είναι σημαντικό να σας προσφέρει τη φωτεινότητα και τη λάμψη που χρειάζεστε για τις καθημερινές σας δραστηριότητες στο σαλόνι. Ανακαλύψτε τα επιτραπέζια, επιδαπέδια και φωτιστικά οροφής που θα αναβαθμίσουν το δικό σας σαλόνι μέσα από τη συλλογή της ΠΑΝΟΣ Οικία.

4. Κοσμήστε τους τοίχους με μοντέρνους πίνακες

Η τέχνη είναι μέρος της ζωής μας. Γι’ αυτό αξίζει να κοσμήσετε το μοντέρνο σαλόνι σας με έργα τέχνης που θα ολοκληρώσουν ιδανικά την αισθητική του. Έτσι ακόμα και ο «σκέτος» τοίχος αποκτά προσωπικότητα, ολοκληρώνοντας τη συνολική μεταμόρφωση του χώρου. Στην ΠΑΝΟΣ Οικία θα βρείτε μία μοναδική συλλογή από μοντέρνους πίνακες που μπορούν να ενταχθούν αρμονικά στην μοντέρνα διακόσμηση σαλονιού, στην είσοδο, καθώς και σε όλους του χώρου του σπιτιού. Επιλέξτε εκείνον που ταιριάζει στο μοντέρνο στιλ και χρώμα των χώρων του δικού σας σπιτιού.

5. Πραγματοποιήστε τις τελευταίες πινελιές στην μοντέρνα διακόσμηση σαλονιού

Η διακόσμηση είναι η τέχνη της λεπτομέρειας. Γι’ αυτό, είναι σημαντικό να ολοκληρώσετε τη μοντέρνα διακόσμηση σπιτιού με την επιμέλεια των υφασμάτων στις κουρτίνες, τα χαλιά και όλα τα μοντέρνα διακοσμητικά που θα σας δώσουν την αλλαγή που ονειρεύεστε. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε τα απαραίτητα τραπεζάκια για να απολαμβάνετε τον καφέ ή να δουλεύετε από το laptop σας. Επιλέξτε το ιδανικό στο ξύλο της επιλογής σας ή σε συνδυασμό με άλλα υλικά όπως μάρμαρο ή plexiglass.

Μοντέρνα διακόσμηση σαλονιού με την υπογραφή ΠΑΝΟΣ Οικία

Η μοντέρνα διακόσμηση σαλονιού θα είναι πάντα μια τάση στην εποχή μας. Αν θέλετε λοιπόν και σεις να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο σαλόνι, δε χρειάζεστε κόπο, αλλά τρόπο! Εσείς βάλτε από την πλευρά σας έμπνευση και διάθεση για αλλαγές και αφήστε στους ειδικούς της ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ να δημιουργήσουν τους ιδανικούς μοντέρνους χώρους με βάση το στιλ, τις ανάγκες σας και φυσικά τις διαστάσεις τους. Επισκεφθείτε σήμερα τις εγκαταστάσεις μας στη Λεωφόρο Μεσογείων 405, απολαύστε από κοντά μοναδικά έπιπλα και ανακαλύψτε ιδέες και λύσεις για το καθιστικό, την τραπεζαρία, τον φωτισμό και όλη την διακόσμηση του σπιτιού σας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 0307954-6

 

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Μοντέρνα διακόσμηση σαλονιού σε 5+1 βήματα»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα για την διαρρύθμιση, την επίπλωση και την διακόσμηση των προσωπικών σας χώρων στο ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ Blog.