Γκρι καναπές: Με τι ταιριάζει;

Αρχική | Καθιστικό | Γκρι καναπές: Με τι ταιριάζει;
  • γκρι καναπές με τι ταιριάζει

Γκρι καναπές: Με τι ταιριάζει;

2021-11-18T12:01:14+00:00 Σεπτέμβριος 30th, 2021|Καθιστικό|

Γκρι καναπές: με τι ταιριάζει; Τα τελευταία χρόνια, αυτό το έπιπλο αποκτά όλο και περισσότερους fans. Ο λόγος; Πρόκειται για ένα ουδέτερο χρώμα που ταιριάζει στη σύγχρονη διακόσμηση και αποπνέει μίνιμαλ κομψότητα. Επιπλέον, αποτελεί ιδανική επιλογή για την δημιουργία χρωματικών συνδυασμών που κλέβουν τις εντυπώσεις. Αν λοιπόν σκέφτεστε κι εσείς να επιλέξετε έναν τέτοιο καναπέ για το σαλόνι σας, τότε στο κείμενο που ακολουθεί θα διαβάσετε με ποια χρώματα τοίχων και αξεσουάρ συνδυάζεται ιδανικά.

Γκρι καναπές: 9+1 χρώματα με τα οποία ταιριάζει ιδανικά!

Με το γκρι καναπέ να αποτελεί το νέο επίκεντρο του σαλονιού σας, μπορείτε να δημιουργήσετε τους πιο ενδιαφέροντες χρωματικούς συνδυασμούς. Συνδυάστε τον με χρωματιστούς τοίχους και διάφορα αξεσουάρ όπως μαξιλάρια, ριχτάρια και κουρτίνες που θα χαρίσουν μία νότα χαράς στο σαλόνι σας. Μερικές από τις top προτάσεις μας σε χρωματικούς συνδυασμούς είναι:

1. Γκρι καναπές και πετρόλ χρώμα για απόλυτη γαλήνη

Γεμίστε κάθε σας στιγμή με γαλήνη και ηρεμία, συνδυάζοντας τον γκρι καναπέ με παλ πετρόλ αξεσουάρ και χρώματα στους τοίχους. Το αποτέλεσμα είναι σίγουρο ότι θα σας χαλαρώσει, παίρνοντας από πάνω σας το στρες της καθημερινότητας.

2. Γκρι καναπές και κίτρινο χρώμα για ένταση

Όλοι θέλουμε την ηρεμία μας, ειδικά στον προσωπικό μας χώρο! Υπάρχουν όμως αρκετές στιγμές που χρειαζόμαστε περισσότερη ένταση. Το κίτρινο χρώμα αποτελεί μία head-turner επιλογή για αξεσουάρ και πολυθρόνες που κάνει την διαφορά.

3. Γκρι καναπές και μπλε χρώμα για ηρεμία και χαλάρωση

Η δύναμη της σιγουριάς που νιώθετε στο σπίτι πρέπει να είναι τόσο η ισχυρή όσο η βεβαιότητα ότι ο ήλιος θα ανατείλει και αύριο. Ο γκρι καναπές ταιριάζει ιδανικά μέσα σε ένα μπλε σαλόνι, ενσαρκώνοντας μία σύγχρονη αισθητική εκδοχή του τρίπτυχου «ηρεμία, τάξη και ασφάλεια».

4. Γκρι καναπές και ροζ χρώμα για ένα girly αποτέλεσμα

γκρι καναπές με τι ταιριάζει

Για ένα πιο girly και ρομαντικό αποτέλεσμα, συνδυάστε τον γκρι καναπέ με ροζ αποχρώσεις στους τοίχους και τα αξεσουάρ. Ο χώρος σας θα γλυκάνει και θα σας κάνει να τον ερωτευτείτε!

5. Γκρι καναπές και κόκκινο χρώμα, το απόλυτο ταίριασμα

Στην ΠΑΝΟΣ Οικία αγαπάμε το κόκκινο, το οποίο εξάλλου αποτελεί και το χρώμα του brand μας. Πιστεύουμε δε ότι αποτελεί ιδανική επιλογή για βασικό χρώμα της παλέτας του σαλονιού σας. Το δε ταίριασμά του με έναν γκρι καναπέ μας δημιουργεί την απόλυτη ισορροπία.

6. Γκρι καναπές και λευκό χρώμα για μέγιστη φωτεινότητα

Το λευκό θεωρείται το κατ’ εξοχήν χρώμα του φωτός, της καθαρότητας και της αγνότητας. Σε συνδυασμό με ένα γκρι καναπέ, δημιουργεί ένα σύγχρονο, φωτεινό και clean-cut αποτέλεσμα στο σαλόνι σας.

7. Γκρι καναπές και μαύρο χρώμα, ο dark συνδυασμός

Η ένταξη του γκρι καναπέ σε ένα σαλόνι όπου κυριαρχούν τα μαύρα χρώματα είναι το απόλυτο dark match. Προτείνεται για μεγάλα σε έκταση σαλόνια ή σαλόνια με industrial στιλ διακόσμησης. Ο συνδυασμός αυτός είναι ο αγαπημένος των αντρών.

8. Γκρι καναπές και καφέ χρώμα για μεγαλύτερη ζεστασιά

Το καφέ και οι αποχρώσεις του επανέρχονται δυναμικά στις τάσεις της διακόσμησης. Ουδέτερο όπως και το γκρι, ξεχωρίζει για το ζεστό και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένο χαρακτήρα του. Σε συνδυασμό με το γκρι, δημιουργεί ένα ήπιο, αρμονικό και ενδιαφέρον αισθητικό αποτέλεσμα.

9. Γκρι καναπές και πράσινο χρώμα, ο φυσικός συνδυασμός

Πράσινο, ένα χρώμα εμπνευσμένο από τη φύση που σε συνδυασμό με το γκρι συμβάλλει στην δημιουργία μίας αίσθησης ηρεμίας και χαλάρωσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τοίχους, σε μαξιλάρια και άλλα αξεσουάρ, καθώς και σε διακοσμητικά στοιχεία όπως τα φυτά.

+1. Total grey deco

Ως γνωστός, οι αποχρώσεις του γκρι είναι τουλάχιστον… πενήντα. Αν αγαπάτε λοιπόν το βιομηχανικό στιλ, τότε μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σαλόνι που να συνδυάζει αρκετές από αυτές. Για τους τοίχους του σαλονιού, σας προτείνουμε τις πιο ανοιχτές, έτσι ώστε να φωτίζουν το χώρο σας. Για τα αξεσουάρ του προτείνουμε τις πιο σκούρες, έτσι ώστε να δίνουν έμφαση.

Ταιριάξτε το νέο σας γκρι καναπέ με τα αγαπημένα σας χρώματα!

Ένας γκρι καναπές αποτελεί μία πραγματική επένδυση, καθώς είναι πάντα διαχρονικός. Οι πραγματικά απεριόριστες δυνατότητες χρωματικών συνδυασμών του σας επιτρέπουν να αλλάζετε την διακοσμητική υπογραφή του σαλονιού σας κάθε σεζόν, ή ακόμα και πιο τακτικά. Επισκεφθείτε λοιπόν την ΠΑΝΟΣ Οικία για να επιλέξετε αυτόν που ταιριάζει στις ανάγκες σας μέσα από μία κορυφαία γκάμα επιλογών. Κάθε μας έπιπλο είναι χειροποίητο και κατασκευάζεται αποκλειστικά για σας, με το ξύλο, το χρώμα και τις διαστάσεις της αρεσκείας σας. Οι άνθρωποί μας θα σας προτείνουν επίσης μοναδικούς συνδυασμούς χρωμάτων με τοίχους και διακοσμητικά αξεσουάρ που σίγουρα θα λατρέψετε.

 

ΠΑΝΟΣ Οικία

Λεωφόρος Μεσογείων 405

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 0307954-6

 

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο: «Γκρι καναπές: Με τι ταιριάζει»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα για την διακόσμηση και την επίπλωση των προσωπικών σας χώρων στο ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ Blog.