Έπιπλα τηλεόρασης: Επιλέξτε το ιδανικό

Αρχική | Καθιστικό | Έπιπλα τηλεόρασης: Επιλέξτε το ιδανικό
  • έπιπλα τηλεόρασης

Έπιπλα τηλεόρασης: Επιλέξτε το ιδανικό

2021-11-12T17:25:26+00:00 Οκτώβριος 12th, 2021|Καθιστικό|

Έπιπλα τηλεόρασης (TV): ποιο είναι το ιδανικό με βάση τις ανάγκες σας; Μία έξυπνη τηλεόραση αποτελεί πλέον το επίκεντρο κάθε σύγχρονου καθιστικού, προσφέροντάς μας ακόμα περισσότερες δυνατότητες διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Είναι σημαντικό όμως να συνοδεύεται και από το κατάλληλο έπιπλο που θα τη συνοδεύσει αισθητικά και θα την αναδείξει λειτουργικά, φέρνοντάς τη στο σωστό ύψος για θέαση. Αν λοιπόν βρίσκεστε σε διαδικασία ανακαίνισης σαλονιού ή απλά θέλετε να προσθέσετε το κατάλληλο έπιπλο ή σύνθετο για την τηλεόρασή σας, τότε δεν έχετε παρά να διαβάσετε το κείμενο που ακολουθεί. Εδώ, θα βρείτε ένα προς ένα όλα τα βήματα που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στη σωστή επιλογή.

1. Μοντέρνα ή κλασικά έπιπλα τηλεόρασης;

Μοντέρνο, κλασικό ή vintage καθιστικό; Τα έπιπλα τηλεόρασης που σας ενδιαφέρουν είναι σημαντικό να μπορούν να ενταχθούν αισθητικά στην διακόσμηση του δικού σας προσωπικού χώρου. Ανάλογα λοιπόν με αυτή, θα προχωρήσετε και στο πρώτο φιλτράρισμα των διαθέσιμων επιλογών σας.

2. Ορίστε το budget σας

Ποιος είναι ο κατασκευαστής που αξίζει να εμπιστευτείτε με βάση το διαθέσιμο budget σας; IKEA, JYSK, Praktiker, Μαρμαρίδης και Τηνιακός αποτελούν μερικές από τις γνωστές επιλογές σας σε έπιπλα τηλεόρασης. Η ΠΑΝΟΣ Οικία ωστόσο αποτελεί μία ξεχωριστή premium περίπτωση. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία που κατασκευάζει 100% χειροποίητα έπιπλα σε μοντέρνα σχέδια, από ξύλο υψηλής ποιότητας και με τιμές που κάνουν την διαφορά.

3. Προτιμήστε ξύλινα έπιπλα τηλεόρασης

Τα ξύλινα έπιπλα τηλεόρασης αποτελούν κυρίαρχη τάση στην διακόσμηση του σήμερα. Απογειώνουν την κομψότητα του σαλονιού, χαρίζοντάς του μεγαλύτερη ζεστασιά σε σύγκριση με τα μεταλλικά ή τα inox έπιπλα. Δώστε έμφαση στην ποιότητα του ξύλου τους, η οποία και εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ανθεκτικότητά τους. Αποφύγετε δε έπιπλα με επιφάνειες από γυαλί αμφίβολης ποιότητας, καθώς είναι ευαίσθητες σε γρατζουνιές, μικροχτυπήματα, μέχρι και ραγίσματα.

4. Μεμονωμένα έπιπλα τηλεόρασης ή full συνθέσεις σαλονιού;

Στην περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα τις συνθέσεις αντί για τα μεμονωμένα έπιπλα σαλονιού. Έτσι, μπορείτε να φυλάξετε μέσα τους ακόμα περισσότερα CD/DVD, καθώς και όλα τα αντικείμενα που θέλετε να έχετε άμεσα διαθέσιμα. Επιπλέον, τα ράφια των συνθέσεων αποτελούν τις ιδανικές επιφάνειες για να τοποθετήσετε πάνω τους βιβλία ή άλλα διακοσμητικά που θα απογειώσουν το αισθητικό αποτέλεσμα του χώρου σας.

5. Επιλέξτε έπιπλα με βάση τις διαστάσεις και το βάρος της τηλεόρασής σας

Η επιλογή του κατάλληλου επίπλου θα πραγματοποιηθεί με βάση τις διαστάσεις, αλλά και το βάρος της τηλεόρασής σας. Φροντίστε λοιπόν να είναι ελαφρώς πιο πλατύ από αυτή, έτσι ώστε να μπορεί να τη φιλοξενήσει με άνεση. Η βάση τηλεόρασης δε θα πρέπει να προεξέχει από καμία άκρη του επίπλου, καθώς αυτό μπορεί να αποβεί επικίνδυνο για τη σταθερότητα της συσκευής. Τέλος, φροντίστε να επιλέξετε μία τηλεόραση που να είναι λιγότερο βαριά από το ορισμένο μέγιστο βάρος φορτίο στο πάνω μέρος του επίπλου.

6. Ποιο είναι το ιδανικό χρώμα για το ξύλο ή και τη λάκα;

Έπιπλα τηλεόρασης λευκά, μαύρα ή μήπως σε φυσική απόχρωση του ξύλου; Οι χρωματικές επιλογές της ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ είναι πραγματικά πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες. Επιλέξτε το χρώμα που συμβάλλει στην αισθητική αρμονία του χώρου σας είτε μέσω της οδού της ομοιομορφίας είτε του mix and match στιλ. Φυσικά, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί μας βρίσκονται στην διάθεσή σας για να σας συμβουλεύσουν σχετικά, πάντα με βάση την διακόσμηση του χώρου σας.

7. Ελέγξτε τις εξόδους καλωδίων του επίπλου

Πολλοί δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία σε αυτές. Ωστόσο, οι έξοδοι καλωδίων θα σας διευκολύνουν να τα οδηγήσετε εκτός του επίπλου, στο πίσω του μέρος. Έτσι, τα καλώδια θα παραμείνουν κρυμμένα, αλλά και εύκολα προσβάσιμα για τη στιγμή που θα τα χρειαστείτε. Πρέπει δε να είναι μεγάλες, έτσι ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν όχι μόνο τα καλώδια της τηλεόρασης, αλλά και του Playstation 5, του στερεοφωνικού, των ηχείων Bluetooth ή όποιας άλλης συσκευής βρίσκεται πάνω στο έπιπλο TV.

Ανακαλύψτε τα καλύτερα χειροποίητα έπιπλα τηλεόρασης με την υπογραφή της ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ

Αγαπάτε να κάθεστε αναπαυτικά στον καναπέ και να απολαμβάνετε TV στο δικό σας πολυτελές καθιστικό; Ολοκληρώστε την διακόσμησή του χώρου σας στην ΠΑΝΟΣ Οικία, επιλέγοντας ένα από τα καλύτερα έπιπλα τηλεόρασής μας. Η μεγάλη ποικιλία μας σε μεμονωμένα έπιπλα, αλλά και ολοκληρωμένες συνθέσεις σαλονιού, σας εξασφαλίζει πως θα βρείτε αυτό που θα σας καλύψει άριστα. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί μας είναι πάντα στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το σχέδιο του επίπλου και να το διαμορφώσετε στο χρώμα ξύλου και στις διαστάσεις της αρεσκείας σας. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε μας έπιπλο είναι 100% χειροποίητο και συνοδεύεται με πολυετή εγγύηση ποιότητας. Φυσικά, προσφέρουμε και δυνατότητα τοποθέτησής του στο χώρο σας. Έτσι, μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι για την επιλογή σας. Επισκεφθείτε μας σήμερα στις εγκαταστάσεις μας επί της Λεωφόρου Μεσογείων στην Αγία Παρασκευή, στον αριθμό 405 και ανακαλύψτε τα πάντα για το νέο σας σαλόνι.

Τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών: 213 0307954-6

 

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο: «Έπιπλα τηλεόρασης και η επιλογή του ιδανικού»;

Διαβάστε περισσότερα ενδιαφέροντα κείμενα για την διακόσμηση και την επίπλωση του καθιστικού και της τραπεζαρίας σας στο ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ Blog.