Γκρι σαλόνι: Ποιοι είναι οι καλύτεροι συνδυασμοί για να το αναδείξετε;

Αρχική | Καθιστικό | Γκρι σαλόνι: Ποιοι είναι οι καλύτεροι συνδυασμοί για να το αναδείξετε;
  • γκρι σαλόνι συνδυασμοί

Γκρι σαλόνι: Ποιοι είναι οι καλύτεροι συνδυασμοί για να το αναδείξετε;

2022-06-02T10:42:25+00:00 Ιούνιος 2nd, 2022|Καθιστικό|

Γκρι σαλόνι: Ποιοι είναι οι καλύτεροι συνδυασμοί για να το αναδείξετε; Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε σε όλο και περισσότερα σπίτια το γκρι χρώμα σε σαλόνια. Αν και πρόκειται για ένα ουδέτερο και χωρίς ένταση χρώμα, η απλότητα του, είναι αυτή που το κάνει μοναδικό. Οι διαφορετικές αποχρώσεις του, επιτρέπουν πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς που ταιριάζουν με όλα τα στυλ.  Στο κείμενο που ακολουθεί σας προτείνουμε 5 + 1 συνδυασμούς για να αναδείξετε το γκρι σας σαλόνι.

5 + 1 συνδυασμοί για να αναδείξετε το γκρι σαλόνι

1. Μαύρες και χρυσές λεπτομέρειες

Μαύρα μαξιλάρια, χρυσά πόμολα, κηροπήγια και λεπτομέρειες σε αυτές τις αποχρώσεις δίνουν έναν elegant χαρακτήρα στον χώρο σας. Η απλότητα του γκρι σαλονιού δίνει χώρο στις λεπτομέρειες αυτές να ξεχωρίσουν και να τονίσουν την κομψότητά του.

2. Γήινα χρώματα και φυσικό φως

Τα γήινα χρώματα συνδυάζονται μοναδικά με το γκρι και τις αποχρώσεις του πράσινου. Η τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε απαλές αποχρώσεις του μπεζ, στα πράσινα στοιχεία, το γκρι και το φυσικό φως δημιουργεί το απόλυτο συναίσθημα χαλάρωσης. Στην ΠΑΝΟΣ Οικία θα βρείτε τον κατάλληλο γκρι καναπέ σε όποια απόχρωση και υφή επιθυμείτε, ώστε οι συνδυασμοί αυτοί να απογειώσουν τον χώρο σας.

3. Vintage λεπτομέρειες

Η αναπαλαίωση επίπλων είναι ένα διαχρονικό trend που εξελίσσεται διαρκώς. Εάν είστε λάτρεις του vintage στοιχείου, συνδυάστε το γκρι σαλόνι με έναν ξύλινο μπουφέ, με φανερά τα στοιχεία φθοράς από τον χρόνο, για μία μοναδική πινελιά. Εάν σας αρέσουν οι πιο τολμηροί συνδυασμοί, βάψτε τον μπουφέ σας με ένα έντονο χρώμα και δώστε μία πιο μοντέρνα αισθητική.

4. Διαφορετικές υφές

Μετατρέψτε το γκρι σαλόνι σας σε ένα ζεστό και ευπρόσδεκτο χώρο για την οικογένειά σας, τοποθετώντας μεγάλα μαξιλάρια και κουρτίνες. Επιλέξτε πολύχρωμα μαξιλάρια σε διαφορετικές υφές για να αποκτήσει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα ο καναπές σας. Οι ιδανικές αποχρώσεις για τα μαξιλάρια σας, είναι αυτές του κίτρινου και του πορτοκαλί. Ο συνδυασμός τους με το γκρι δημιουργεί τη ζεστασιά που χρειάζεται ένας οικογενειακός καναπές. Εκτός από τα μαξιλάρια, προτιμήστε κουρτίνες στο ύψος του ταβανιού, με διαφορετικές υφές για να πλαισιώσουν το σαλόνι σας, ολοκληρώνοντας τη ζεστή ατμόσφαιρα.

5. Αντίθεση στο background του καναπέ

Ένα έντονο χρώμα στο background θα αναδείξει το γκρι σαλόνι σας. Επιλέξτε ένα πιο ανοιχτό γκρι για τον καναπέ σας και για τον τοίχο πίσω από αυτόν, μία απόχρωση μπλε ή πετρόλ για να δημιουργήσετε την πιο μοντέρνα γωνιά του σπιτιού σας. Ένας ακόμη τρόπος για να δημιουργηθεί αυτή η αντίθεση ανάμεσα στον καναπέ και τον τοίχο είναι η δημιουργία ενός gallery wall. Τολμήστε να ενώσετε διαφορετικά έργα τέχνης με φωτογραφίες για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

6. Industrial χαρακτήρα

Το minimal γκρι είναι το ιδανικό χρώμα για industrial διακόσμηση. Σε συνδυασμό με μπρούτζινες και ατσάλινες λεπτομέρειες στα πόμολα, τα διακοσμητικά και τα φωτιστικά σας το σαλόνι θα μοιάζει με αυτά των περιοδικών. Επιλέξτε ένα σύγχρονο σχέδιο για τον καναπέ σας, σε όποια απόχρωση του γκρι εσείς επιθυμείτε από την συλλογή ΠΑΝΟΣ Οικία, για να τελειοποιήσετε το σαλόνι σας.

Ελάτε να δημιουργήσουμε το ιδανικό γκρι σαλόνι για σας, προτείνοντάς σας τους πιο ταιριαστούς συνδυασμούς χρωμάτων, υφών & αξεσουάρ

Το γκρι σαλόνι αποτελεί την πιο σίγουρη επιλογή για τον χώρο σας. Όποιο στυλ και αν σας ταιριάζει, μπορείτε να το εξελίξετε με την ουδετερότητα και την απλότητα του χρώματος. Οι συνδυασμοί που προκύπτουν είναι τόσοι που σας επιτρέπουν να ανανεώνετε το σαλόνι σας κάθε σεζόν. Εσείς βάλτε την έμπνευση και αφήστε τους ειδικούς της ΠΑΝΟΣ Οικία να δημιουργήσουν και να κατασκευάσουν στα μέτρα σας τον καναπέ που θα απογειώσει την αισθητική του χώρου σας. Παραγγείλτε σήμερα το νέο σας γκρι σαλόνι στην διάσταση που επιθυμείτε.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 030 7954

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο: «Γκρι σαλόνι: Ποιοι είναι οι καλύτεροι συνδυασμοί για να το αναδείξετε;»

Διαβάστε περισσότερα κείμενα για την διακόσμηση και την επίπλωση των προσωπικών σας χώρων στο ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ Blog.