Σετ επίπλων σαλονιού: Επιλέξτε 4+1 κομμάτια συνδυάζοντας τις τάσεις με το γούστο σας

Αρχική | Καθιστικό | Σετ επίπλων σαλονιού: Επιλέξτε 4+1 κομμάτια συνδυάζοντας τις τάσεις με το γούστο σας
  • καναπέδες με αλέκιαστο ύφασμα

Σετ επίπλων σαλονιού: Επιλέξτε 4+1 κομμάτια συνδυάζοντας τις τάσεις με το γούστο σας

2023-01-04T20:11:07+00:00 Ιανουάριος 4th, 2023|Καθιστικό|

Σετ επίπλων σαλονιού: Μπορούν να συνδυαστούν οι νέες τάσεις με το ύφος που θέλετε να δώσετε στο χώρο σας; Το σαλόνι αποτελεί τον κεντρικό χώρο του σπιτιού μας και είναι εκείνος στον οποίο χαλαρώνουμε, ηρεμούμε και περνάμε χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Για αυτό το λόγο, τα έπιπλα που επιλέγουμε παίζουν σημαντικό ρόλο τόσο για τη διάθεση μας όσο και για τη λειτουργικότητα του. Ανακαλύψτε στο κείμενο που ετοιμάσαμε για εσάς, πώς θα επιλέξετε έπιπλα για το σαλόνι σας, ανάλογα με τις τάσεις που επικρατούν αλλά και το design που θέλετε να δημιουργήσετε.

1. Καναπές γωνία, ο συνδυασμός της άνεσης με το στυλ

Τα τελευταία χρόνια, γίνεται όλο και πιο σημαντική η άνεση εκτός από την αισθητική για την επιλογή του εκάστοτε καναπέ, καθώς λόγω της δύσκολης καθημερινότητας, είναι σημαντικό εκεί να μπορούμε να ηρεμούμε. Γι’ αυτό το λόγο, ένας καναπές με αποσπώμενη γωνία θα βοηθήσει περισσότερο στη χαλάρωση σας αλλά και στην άνεση των επισκεπτών.

2. Πολυθρόνα, το έπιπλο-κόσμημα του σαλονιού

Είναι γεγονός ότι η πολυθρόνα προσδίδει στυλ και μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις στο σαλόνι σας, δίνοντας μία πιο cozy διάθεση στο χώρο. Παίξτε με διάφορα χρώματα, μοτίβα αλλά και υφάσματα, ώστε να δώσετε ακριβώς τη νότα που χρειάζεται το σαλόνι σας.

3. Τραπεζάκια σαλονιού..σε σετ

Ρίχνοντας μία ματιά στις γενικές προτάσεις για το 2023 αλλά και στη ζήτηση που υπήρχε το 2022, είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς ότι τα τραπεζάκια σαλονιού σε σετ έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων όσων αναζητούν μία πιο εναλλακτική λύση για το σπίτι τους.

4. Συνθέσεις επίπλων τηλεόρασης

Τα έπιπλα τηλεόρασης, μπορεί να είναι από απλά κουτιά αποθήκευσης μέχρι εντυπωσιακές συνθέσεις. Προτιμήστε το ξύλο ως μία πιο κλασσική επιλογή είτε τη γυαλιστερή λάκα για να κάνετε πιο σύγχρονο το χώρο σας.

+1. Βιβλιοθήκη, για τους μεγαλύτερους χώρους

Ποιος είπε σε μία βιβλιοθήκη χρειάζεται να υπάρχουν μόνο βιβλία; Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε κορνίζες, διακοσμητικά αλλά και μικρά φυτά, χρησιμοποιώντας την τόσο σε  πρακτικό επίπεδο, όσο και για να «γεμίσει» το χώρο σε μεγαλύτερα σαλόνια.

Η ΠΑΝΟΣ Οικία ξέρει ακριβώς πώς να σας βοηθήσει να συνθέσετε το σαλόνι των ονείρων σας!

Έχετε ακόμα αμφιβολίες για το ιδανικό σετ επίπλων που θα υπάρχει στο σαλόνι σας; Εμπιστευτείτε τους ειδικούς της ΠΑΝΟΣ Οικία, οι οποίοι με την εμπειρία, τη γνώση και το μεράκι τους, θα σας συμβουλεύσουν και θα βρείτε μαζί εξειδικευμένες λύσεις που ταιριάζουν αποκλειστικά στον προσωπικό σας χώρο.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να συζητήσουμε περισσότερα στο κατάστημα της ΠΑΝΟΣ Οικία στη Λεωφόρο Μεσογείων 405 είτε να σας εξυπηρετήσουμε τηλεφωνικά στο 213 0307954.

 

ΠΑΝΟΣ Οικία

Λ. Μεσογείων 405

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 0307954-6

www.panosoikia.gr

 

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Σετ επίπλων σαλονιού: Επιλέξτε 4+1 κομμάτια συνδυάζοντας τις τάσεις με το γούστο σας»

Διαβάστε περισσότερα κείμενα για την διακόσμηση και την επίπλωση των προσωπικών σας χώρων στο ΠΑΝΟΣ Οικία Blog.