Τι Τραπεζάκι Σαλονιού να Διαλέξω;

Αρχική | Καθιστικό | Τι Τραπεζάκι Σαλονιού να Διαλέξω;
  • τραπεζάκι σαλονιού

Τι Τραπεζάκι Σαλονιού να Διαλέξω;

2023-03-09T17:17:46+00:00 Φεβρουάριος 9th, 2023|Καθιστικό|

Τραπεζάκι σαλονιού: Το έπιπλο που ολοκληρώνει το στυλ σε ένα καθιστικό σε συνδυασμό φυσικά με τους καναπέδες ή τις πολυθρόνες. Βρίσκεται συνήθως στο κεντρικό σημείο του σαλονιού και εκτός από την αισθητική που προσδίδει, έχει και πρακτική χρήση. Πολλές φορές δυσκολευόμαστε να διαλέξουμε, καθώς συχνά θέλουμε να μας εξυπηρετεί στην καθημερινότητά μας αλλά και να εναρμονίζεται με το υπόλοιπο στυλ του σαλονιού. Διαβάστε στο άρθρο που ετοιμάσαμε για εσάς, τί θα πρέπει να προσέξετε ώστε να κάνετε την κατάλληλη επιλογή σε τραπεζάκι στο σαλόνι σας.

Επιλέξτε το «σωστό» τραπεζάκι σαλονιού

1. Προσέξτε τις ανάγκες και τον τρόπο ζωής σας

Πρωτίστως, για να επιλέξετε τραπεζάκι σαλονιού, σίγουρα έχουν οι ανάγκες και το lifestyle σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για να φυλάσσετε διάφορα αντικείμενα, οπότε να χρειάζεστε ένα τραπεζάκι με αποθηκευτικούς χώρους ή να καλείτε συχνά κόσμο στο σπίτι και να θέλετε ένα σε μεγαλύτερο μέγεθος. Εάν επίσης έχετε μικρά παιδιά, τα γυάλινα τραπεζάκια ίσως είναι απαγορευτικά για εσάς.

 2. Δώστε βάση στο ύψος και τον όγκο του

Η επιφάνεια που θα καταλαμβάνει, θα πρέπει να είναι μικρότερη από εκείνη του καναπέ. Συγκεκριμένα, το μήκος του θα πρέπει να είναι αρκετά μικρότερο από τον καναπέ σας αλλά και το ύψος του, θα πρέπει να φτάνει το πολύ μέχρι τα μαξιλάρια. Οτιδήποτε μεγαλύτερο σε έκταση ή πιο ψηλό θα φαίνεται ξένο στο  χώρο σας.

3. Επιλέξτε προσεκτικά το υλικό κατασκευής και το χρώμα του

Το υλικό που θα επιλέξετε για το τραπεζάκι σας παίζει μεγάλο ρόλο για την καλύτερη λειτουργικότητά του. Συγκεκριμένα, αν το θέλετε για να ακουμπάτε πιάτα και ποτήρια, για παράδειγμα, ή αν το θέλετε για έναν πιο διακοσμητικό ρόλο τοποθετώντας πάνω του διακοσμητικά.  Βάσει αυτών, θα πρέπει να ενημερωθείτε για το ιδανικό υλικό αλλά και απόχρωση που θα πρέπει να έχει.

 4. Μην αμελήσετε να στο σχήμα που θα έχει

Η διάταξη των υπόλοιπων επίπλων αλλά και το σχήμα τους, θα σας βοηθήσει να βρείτε το ιδανικό σχήμα για το τραπεζάκι σαλονιού σας. Το ορθογώνιο είναι μία αρκετά safe επιλογή, καθώς ταιριάζει στους περισσότερους χώρους. Αν έχετε έναν μακρύ σε μήκος καναπέ, ταιριάζει ιδανικά το ορθογώνιο ή το οβάλ τραπεζάκι. Τα τετράγωνα και τα στρογγυλά, είναι κατάλληλα για μία πιο μοντέρνα διακόσμηση, καθώς προσθέτουν μία επιπλέον σύγχρονη νότα στο χώρο.

 

Το ιδανικό τραπεζάκι σαλονιού σας περιμένει στην ΠΑΝΟΣ Οικία!

Τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να προσέξετε πριν επιλέξετε ένα τραπεζάκι σαλονιού είναι πολλά. Θα πρέπει να είναι όμορφο αισθητικά αλλά και χρηστικό. Στην ΠΑΝΟΣ Οικία είμαστε στη διάθεσή σας να συζητήσουμε μαζί και να βρούμε το ιδανικό για το χώρο σας. Εκείνο δηλαδή το οποίο θα απογειώσει το στυλ του σαλονιού σας και θα κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητά σας. Επισκεφθείτε μας σήμερα στις εγκαταστάσεις μας, Λ. Μεσογείων 405 στην Αγία Παρασκευή για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το τραπεζάκι που θα «δέσει» αρμονικά με το χώρο σας.

 

ΠΑΝΟΣ Οικία

Λ. Μεσογείων 405

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 0307954-6

www.panosoikia.gr

 

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Τι Τραπεζάκι Σαλονιού να Διαλέξω»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα για την διακόσμηση και την επίπλωση των προσωπικών σας χώρων στο ΠΑΝΟΣ Οικία Blog.