Ανακαίνιση για ενοικίαση Airbnb: Τα 5+1 βήματα για την επιτυχία

||Ανακαίνιση για ενοικίαση Airbnb: Τα 5+1 βήματα για την επιτυχία
  • anakainisi-gia-enoikiasi-airbnb

Ανακαίνιση για ενοικίαση Airbnb: Τα 5+1 βήματα για την επιτυχία

2020-03-05T20:15:52+00:00 Φεβρουάριος 5th, 2020|Καθιστικό|

Ανακαίνιση για ενοικίαση Airbnb: μία απαραίτητη διαδικασία που θα τονώσει το αγοραστικό ενδιαφέρον του κοινού σας, προσφέροντας μακροχρόνια οφέλη στο κατάλυμά σας. Μία τέτοια κίνηση πρέπει πάντα να αντιμετωπίζεται ως επένδυση η οποία θα σας χαρίσει ανταγωνιστικό πλεονεκτήματα στην αγορά, αποδίδοντας τα έξοδά της σε εύλογο χρονικό διάστημα. Ποια είναι όμως τα 5+1 στάδια που πρέπει να ακολουθηθούν για την επιτυχημένη της υλοποίηση; Ας τα δούμε αναλυτικά.

Ανακαίνιση για ενοικίαση Airbnb: Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

1. Επιλογή σωστών συνεργατών

Κάθε αγορά παρουσιάζει διαφορετικές προκλήσεις. Το ίδιο ισχύει και για το δικό σας project. Σε κάθε περίπτωση, ο δρόμος για την επιτυχημένη ολοκλήρωσή του περνά μέσα από μία απόφαση: την επιλογή των κατάλληλων συνεργατών ανακαίνισης και διακόσμησης. Χάρη στην εμπειρία των ειδικών, το τελικό αποτέλεσμα θα χαρίσει στο διαμέρισμά σας ένα ξεχωριστό ύφος το οποίο θα ενσωματώνει τις τάσεις της εποχής, προσελκύοντας το ενδιαφέρον του Airbnb κοινού

2. Προσδιορισμός αναγκών μίας ανακαίνισης για ενοικίαση Airbnb

Ξεκινώντας την ανακαίνιση για ενοικίαση Airbnb στο κατάλυμά σας, είναι σημαντικό να εξηγήσετε στον συνεργάτη σας ακριβώς τους λόγους για τους οποίους την χρειάζεστε. Καταλήξτε μαζί του σε θέματα όπως οι εργασίες που πρέπει να γίνουν και ο προϋπολογισμός τους.

3. Μελέτη και σχεδιασμός του χώρου

Μερική ή ολική ανακαίνιση για ενοικίαση Airbnb; Για κάθε τύπο κατασκευής είναι απαραίτητη η μελέτη και η σχεδίαση του χώρου του διαμερίσματος, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που καλύπτουν τις ανάγκες του. Έτσι, η ανακαίνιση θα πραγματοποιηθεί με αρτιότητα τόσο σε λειτουργικό όσο και σε αισθητικό επίπεδο.

4. 3D απεικόνιση ολοκληρωμένου έργου

Σε αυτό το στάδιο αξιοποιούνται όλες οι τεχνολογίες αιχμής σε συστήματα 3D σχεδιασμού και παρουσιάσεων. Οι απεικονίσεις αυτές αποτελούν πλήρη και πιστή όψη των όψεων και των κατόψεων, παρουσιάζοντας φωτορεαλιστικά την ανακαίνιση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί.

5. Ανακαίνιση για ενοικίαση Airbnb και υλοποίηση τεχνικών εργασιών

Η ανακαίνιση καταστήματος και όλες οι συνοδευτικές εργασίες της προχωρούν με βάση συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα. Έτσι, μπορείτε να έχετε τον έλεγχο της διαδικασίας, ώστε το project να παραδοθεί εμπρόθεσμα και να ανταποκρίνεται στην 3D απεικόνιση.

+1.   Διακόσμηση χώρου με τα κατάλληλα έπιπλα Airbnb

Σχεδιάζετε τη νέα Airbnb κατοικία σας με γνώμονα τη βέλτιστη αποδοτικότητά της; Το στιλ διακόσμησης, ο εξοπλισμός και κυρίως τα έπιπλα που θα επιλέξετε θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία του καταλύματός σας.

Στην ΠΑΝΟΣ Οικία γνωρίζουμε καλά τη συνταγή της επιτυχίας στα καταλύματα Airbnb και θα χαρούμε να τη μοιραστούμε μαζί σας. Ελάτε να σας γνωρίσουμε από κοντά στην έκθεσή μας στη Λεωφόρο Μεσογείων 405 και να συζητήσουμε για την Custom Made λύση επίπλωσης που θα αναδείξει το κατάλυμά σας, προσελκύοντας ακόμα περισσότερους πελάτες και μεγιστοποιώντας τα κέρδη σας!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 213 03 07 954.

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο Ανακαίνιση για ενοικίαση Airbnb: Τα 5+1 βήματα για την επιτυχία»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα για την διακόσμηση και την επίπλωση των προσωπικών σας χώρων στο ΠΑΝΟΣ Οικία Blog.