Διακόσμηση μίνιμαλ = Απλότητα + Άνεση + Λειτουργικότητα

|, Χωρίς κατηγορία|Διακόσμηση μίνιμαλ = Απλότητα + Άνεση + Λειτουργικότητα
  • καναπές γωνία mexico

Διακόσμηση μίνιμαλ = Απλότητα + Άνεση + Λειτουργικότητα

2021-08-26T10:31:59+00:00 Μάρτιος 18th, 2021|Καθιστικό, Χωρίς κατηγορία|

Διακόσμηση μίνιμαλ, η πιο μοντέρνα deco προσέγγιση στην διαρρύθμιση των σύγχρονων σπιτιών που χαρακτηρίζεται από λιτότητα και λακωνικότητα. Οι ρίζες της ξεκινούν από την αφαιρετική διακόσμηση, η οποία έχει ως επίκεντρο της φιλοσοφίας της την απλότητα. Στόχος της είναι η επίτευξη του βέλτιστου συνδυασμού στιλ, άνεσης και λειτουργικότητας.

Διακόσμηση μίνιμαλ και η φιλοσοφία της

Σε αντίθεση με άλλα στιλ που δεσμεύουν και περιορίζουν αρκετά τη διαρρύθμιση και το διαχωρισμό των ζωνών κυκλοφορίας στο σπίτι, η μίνιμαλ διακόσμηση θεωρείται πιο ευέλικτη.

Διακόσμηση μίνιμαλ: Τα 6 βήματα για να την υιοθετήσετε

Ποια είναι όμως όλα εκείνα τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε για να το υιοθετήσετε και στον δικό σας προσωπικό χώρο; Μάθετε περισσότερα στο κείμενο που ετοιμάσαμε για σας.

1. Επιμεληθείτε τη σωστή διαρρύθμιση του χώρου σας

Το πρώτο σας μέλημα για την υιοθέτηση μίας μίνιμαλ διακόσμησης είναι η σωστή διαρρύθμιση του χώρου σας. Οι χώροι πρέπει να είναι συμπαγείς και με αυστηρό γεωμετρικό σχήμα.

2. Υιοθετήστε ουδέτερα χρώματα στους τοίχους σας

Η μίνιμαλ διακόσμηση απαιτεί και τη χρήση ήπιων χρωματικών τόνων που ξεκουράζουν το μάτι. Το λευκό, αλλά και οι ανοιχτές αποχρώσεις χρωμάτων όπως το γκρι, το μπεζ, το γαλάζιο και το πράσινο είναι η λύση που ζητάτε.

3. Η μίνιμαλ διακόσμηση απαιτεί σωστό φωτισμό!

Ο φωτισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στην διακόσμηση μίνιμαλ.  Φροντίστε ώστε κάθε πτυχή του χώρου σας να φωτίζεται επαρκώς από φυσικές ή τεχνιτές πηγές φωτός. Ανακαλύψτε μερικές από τις πιο ποιοτικές επιλογές σε φωτιστικά μέσα από τη συλλογή της ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ.

4. Επιλέξτε τα κατάλληλα έπιπλα

Για μια άρτια μίνιμαλ διακόσμηση, απαιτούνται και τα κατάλληλα έπιπλα, τα οποία πρέπει να διαθέτουν απλές μοντέρνες γεωμετρικές γραμμές. Στην ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ θα βρείτε κορυφαίες επιλογές σε έπιπλα για το καθιστικό, την τραπεζαρία και την κρεβατοκάμαρα που είναι σχεδιασμένα στο στιλ σας.

5. Δημιουργήστε χώρους όπου μπορείτε να κινείστε άνετα

Πολλά σπίτια είναι τόσο φορτωμένα, που δεν διαθέτουν ούτε τους απαραίτητους χώρους για να μπορείτε να κινείστε με άνεση. Φροντίστε λοιπόν έτσι ώστε η νέα σας μίνιμαλ επίπλωση να σας εξασφαλίζει περισσότερους ελεύθερους χώρους.

6. Προσθέστε μόνο τα απαραίτητα διακοσμητικά

Διακόσμηση μίνιμαλ με πολλά διακοσμητικά δεν γίνεται. Αδειάστε λοιπόν το χώρο σας από τα περιττά αντικείμενα που δεν δικαιολογούν την παρουσία τους σε αυτόν. Επιλέξτε μόνο ποιοτικά διακοσμητικά που «κουμπώνουν» άριστα στη μίνιμαλ διακόσμησή σας με την υπογραφή ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ.

Διακόσμηση μίνιμαλ: Ανακαλύψτε τις επιλογές στην ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ

Πιστεύετε ότι η φράση “less is more” περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο όλη τη σκέψη και τη φιλοσοφία σας; Αν ναι, τότε δεν έχετε παρά να υιοθετήσετε πλήρως το νόημά της σε κάθε έκφανση της καθημερινότητάς σας, ξεκινώντας από την αναμόρφωση των προσωπικών σας χώρων με μία νέα μίνιμαλ διακόσμηση. Οι άνθρωποι της ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ είναι πάντα εδώ για να σας προσφέρουν συμβουλές, αλλά και μοναδικές λύσεις επίπλων που θα συνθέσουν το μίνιμαλ διακοσμητικό αποτέλεσμα που ονειρεύεστε στο σαλόνι, την τραπεζαρία ή την κρεβατοκάμαρά σας. Ανακαλύψτε τις πιο σύγχρονες προτάσεις των κορυφαίων ελληνικών επίπλων στο www.panosoikia.gr ή πραγματοποιήστε σήμερα την επίσκεψή σας στο showroom της εταιρείας στην Αγία Παρασκευή, Λ. Μεσογείων 405.

Τηλέφωνο εξυπηρέτησης: 2130307954

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο με θέμα «Διακόσμηση μίνιμαλ = Απλότητα + Άνεση + Λειτουργικότητα»; Διαβάστε περισσότερα κείμενα για την διακόσμηση και την επίπλωση των προσωπικών σας χώρων στο ΠΑΝΟΣ Οικία Blog.