Έπιπλα Αθήνα: Ποια είναι τα καλύτερα;

Αρχική | Καθιστικό | Έπιπλα Αθήνα: Ποια είναι τα καλύτερα;
  • έπιπλα Αθήνα

Έπιπλα Αθήνα: Ποια είναι τα καλύτερα;

2022-07-27T12:43:32+00:00 Ιούλιος 27th, 2022|Καθιστικό|

«Έπιπλα Αθήνα»: ποια είναι η πρώτη σας επιλογή; Η πρωτεύουσα σας προσφέρει τόσες πολλές προτάσεις σε κατασκευαστές επίπλων, όμως λίγες είναι εκείνες που κάνουν την διαφορά. Κατανοώντας πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες και υιοθετώντας τις τελευταίες τάσεις που επικρατούν στον χώρο του design, τα έπιπλα σαλονιού και τραπεζαρίας της ΠΑΝΟΣ Οικία σχεδιάστηκαν και διαμορφώθηκαν για να μεγιστοποιήσουν την χρηστικότητα, την πρακτικότητα και την υψηλή αισθητική σε έναν minimal, κλασικό και μοντέρνο χώρο. Ποιοι είναι λοιπόν όλοι εκείνοι οι λόγοι που την κάνουν να ξεχωρίζει; Ανακαλύψτε τους μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σας.

Τα καλύτερα έπιπλά στην Αθήνα έχουν την υπογραφή ΠΑΝΟΣ Οικία γιατί….

1. Φτιάχνονται αποκλειστικά στο χέρι

Όλα τα έπιπλα της ΠΑΝΟΣ Οικία είναι 100% χειροποίητα. Έτσι, ανταποκρίνονται 100% στις απαιτήσεις σας, όποιες κι αν είναι αυτές. Εμείς, μπορούμε να κάνουμε πράξη κάθε σας ιδέα.

2. Ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους

Όλα τα έπιπλα της ΠΑΝΟΣ Οικία κατασκευάζονται από ξύλα Α’ ποιότητας. Επιπλέον, όλα τα υφάσματά της διακρίνονται για την άρτια αποτύπωση των χρωμάτων και την ανθεκτικότητά τους στο χρόνο.

3. Κατασκευάζονται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα… στην Αθήνα!

Δεν είναι μόνο τα καλύτερα έπιπλα στην Αθήνα, αλλά κατασκευάζονται και εδώ! Όλες σας οι παραγγελίες ετοιμάζονται στο ιδιόκτητο εργοστάσιο ΠΑΝΟΣ Οικία, στην διεύθυνση Λένορμαν 2.

4. Προσφέρουν μοναδική σχέση τιμής – ποιότητας

Φαντάστήκατε ποτέ ότι θα μπορούσατε να αποκτήσετε μοντέρνα έπιπλα, φτιαγμένα αποκλειστικά για τις ανάγκες σας, χωρίς να κοστίζουν μία ολόκληρη περιουσία; Οι λύσεις της ΠΑΝΟΣ Οικία συνδυάζουν ποιότητα και κορυφαία τιμή. Αυτός είναι και ένας ακόμα λόγος για τον οποίο αποτελούν τα καλύτερα έπιπλα στην Αθήνα.

5. Διαθέτουν πολυετή εγγύηση

Κάθε κατασκευαστής που είναι σίγουρος για την ποιότητα των επίπλων του, μπορεί να τα προσφέρει με πολυετή εγγύηση. Γι’ αυτό η ΠΑΝΟΣ Οικία προσφέρει όλα τα έπιπλά της με εγγύηση έως 15 έτη.

6. Μπορούν να αλλάξουν ή να επισκευαστούν

Ποιος είπε ότι τα έπιπλα δε χρειάζονται φροντίδα ή και αλλαγές μετά την αγορά τους; Γι’ αυτό η ΠΑΝΟΣ Οικία φροντίζει έτσι ώστε τα ξύλα και τα υφάσματα τους να παραμείνουν σε άριστη κατάσταση ή και να αλλάξουν, εφόσον ο πελάτης το επιθυμεί.

Ζητήστε σήμερα τις συμβουλές των ειδικών για τα νέα σας έπιπλα

Τα καλύτερα έπιπλα είναι αυτά που ταιριάζουν στο χώρο, στο στιλ και στις ανάγκες σας. Γι’ αυτό οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ αναλαμβάνουν να σας προτείνουν τις κατάλληλες λύσεις επίπλωσης και διακόσμησης που θα κάνουν την διαφορά.

Όταν μιλάμε για τα καλύτερα έπιπλα στην Αθήνα, μιλάμε για ΠΑΝΟΣ Οικία!

Αναζητάτε τα ιδανικά έπιπλα για τις ανάγκες σας; Επισκεφθείτε μας σήμερα στις εγκαταστάσεις μας, στην διεύθυνση Λεωφόρος Μεσογείων 405, Αγία Παρασκευή, στην πλευρά προς Αθήνα. Σε κεντρικό σημείο, πολύ κοντά στο σταθμό μετρό της Αγίας Παρασκευής, σας περιμένουμε για να ανακαλύψετε τη συλλογή μας. Σε μας θα βρείτε μοναδικές επιλογές σε έπιπλα για το καθιστικό και την τραπεζαρία. Συνοδεύστε τα με μοναδικά αξεσουάρ διακόσμησης και φωτιστικά που θα αναδείξουν ιδανικά το χώρο σας. Πάρτε μία πρώτη γεύση μέσα από τις επιλογές μας σε σχέδια και μέσα από το www.panosoikia.gr.

Τηλέφωνο εξυπηρέτησης: 2130307954

 

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Έπιπλα Αθήνα: Ποια είναι τα καλύτερα»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα για την διακόσμηση και την επίπλωση των προσωπικών σας χώρων στο ΠΑΝΟΣ Οικία Blog.