Έπιπλα Μεσογείων στην Αγία Παρασκευή

|, Χωρίς κατηγορία|Έπιπλα Μεσογείων στην Αγία Παρασκευή
  • riviera

Έπιπλα Μεσογείων στην Αγία Παρασκευή

2021-08-26T10:30:44+00:00 Μάρτιος 20th, 2021|Καθιστικό, Χωρίς κατηγορία|

«Έπιπλα Μεσογείων», η πρώτη και καλύτερη επιλογή σας για την επίπλωση και την διακόσμηση της κατοικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Η Λεωφόρος που ξεκινά από την Αθήνα και εκτείνεται κυρίως στην Αγία Παρασκευή και τους δήμους Παπάγου Χολαργού, Χαλανδρίου και Νέου Ψυχικού, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τη χώρας. Πρόκειται επίσης για τον πιο σημαντικό εμπορικό δρόμο με καταστήματα επίπλων. Ποια είναι όμως εκείνα που κάνουν την διαφορά;

Η ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ κάνει την διαφορά

Αν και εσάς η πρώτη σας σκέψη για την επίπλωση του χώρου σας είναι να επισκεφθείτε την αγορά καταστημάτων με έπιπλα στη Λ. Μεσογείων, τότε καλύτερα να ξεκινήσετε από την ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ. Το brand είναι ένα από τα πιο ιστορικά στο χώρο του επίπλου, με παράδοση στην ποιότητα που κρατά τέσσερεις γενιές. Ποιοι είναι όμως όλοι εκείνοι οι λόγοι για να το προτιμήσετε;

1. Τα έπιπλά της είναι ελληνικής κατασκευής

Όλα τα έπιπλα της ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ είναι ελληνικής κατασκευής. Σχεδιάζονται από τους ανθρώπους της και κατασκευάζονται στο ιδιόκτητο εργοστάσιό της επί της οδού Λένορμαν.2

2. Χρησιμοποιεί πρώτες ύλες Α’ ποιότητας

Οι καναπέδες της ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ κατασκευάζονται από μασίφ ξυλεία οξιάς Α’ που διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα του σκελετού. Επιπλέον, όλα τα υφάσματά της διακρίνονται για την άριστη αποτύπωση των χρωμάτων και την ανθεκτικότητά τους.

3. Επιμελείται πλήρως την διακόσμηση του χώρου σας

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ αναλαμβάνουν να σας προτείνουν τις κατάλληλες λύσεις επίπλωσης και διακόσμησης με βάση τις ανάγκες του χώρου σας.

4. Τα έπιπλά της είναι ελληνικής κατασκευής

Όλα τα έπιπλα της ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ είναι ελληνικής κατασκευής. Σχεδιάζονται από τους ανθρώπους της και κατασκευάζονται στο ιδιόκτητο εργοστάσιό της επί της οδού Λένορμαν.

5. Εγγυάται για την ποιότητα των επίπλων της.

Η ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ διαθέτει ό,τι πιο σύγχρονο και ποιοτικά ελεγμένο υπάρχει στο χώρο του ελληνικού επίπλου. Γι’ αυτό και προσφέρει εγγύηση στα έπιπλά της από 10 έως και 15 έτη.

6. Αναλαμβάνει την After Sales φροντίδα των επίπλων

Η φροντίδα των επίπλων συνεχίζεται και μετά την αγορά τους. Γι’ αυτό, η ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ φροντίζει έτσι ώστε τα ξύλα και τα υφάσματά τους να παραμείνουν σε άριστη κατάσταση, ή και να αλλάξουν, εφόσον ο πελάτης το επιθυμεί.

7. Βρίσκεται σε εύκολα προσβάσιμο σημείο στη Μεσογείων

Οι εγκαταστάσεις της ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ βρίσκονται σε κεντρικό σημείο επί της Λεωφόρου Μεσογείων, στην πλευρά προς Αθήνα. Είναι επίσης πολύ κοντά και στο σταθμό μετρό της Αγίας Παρασκευής.

8. Διαθέτει τα πάντα για το σύγχρονο σπίτι

Η ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ σας προσφέρει μία ευρεία γκάμα από κορυφαίες ποιοτικά και σχεδιαστικά επιλογές σε έπιπλα για το καθιστικό, την τραπεζαρία και την κρεβατοκάμαρα που είναι σχεδιασμένα στο στιλ σας. Επίσης, διαθέτει μοναδικά αξεσουάρ διακόσμησης και φωτιστικά που θα αναδείξουν το χώρο.

Ξεκινήστε την έρευνά σας για έπιπλα από την ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ στη Λ. Μεσογείων

Αναζητάτε έπιπλα που ξεχωρίζουν για την αισθητική και την ποιότητά τους;. Οι άνθρωποι της ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ είναι πάντα εδώ για να σας προσφέρουν συμβουλές, αλλά και μοναδικές λύσεις επίπλων που θα συνθέσουν το μίνιμαλ διακοσμητικό αποτέλεσμα που ονειρεύεστε στο σαλόνι, την τραπεζαρία ή την κρεβατοκάμαρά σας. Ανακαλύψτε τις πιο σύγχρονες προτάσεις των κορυφαίων ελληνικών επίπλων στο www.panosoikia.gr ή πραγματοποιήστε σήμερα την επίσκεψή σας στο showroom της εταιρείας στην Αγία Παρασκευή, Λ. Μεσογείων 405.

Τηλέφωνο εξυπηρέτησης: 2130307954

 

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο με θέμα «Έπιπλα Μεσογείων στην Αγία Παρασκευή»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα για την διακόσμηση και την επίπλωση των προσωπικών σας χώρων στο ΠΑΝΟΣ Οικία Blog.