Σαλόνι γωνία: Το πιο αγαπημένο σημείο του σπιτιού σας

||Σαλόνι γωνία: Το πιο αγαπημένο σημείο του σπιτιού σας
  • σαλόνι γωνία

Σαλόνι γωνία: Το πιο αγαπημένο σημείο του σπιτιού σας

2020-09-09T18:01:52+00:00 Ιούνιος 9th, 2020|Καθιστικό|

Σαλόνι γωνία, το τέλειο καθιστικό! Εδώ, θα μπορείτε να ξαπλώνετε στον άνετο γωνιακό σας καναπέ και να απολαμβάνετε τις στιγμές σας μόνος σας ή μαζί με όσους αγαπάτε. Πώς όμως θα δημιουργήσετε το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα που θα αναδείξει τον χώρο του καθιστικού; Για να σας βοηθήσουμε στην προσπάθειά σας, συγκεντρώσαμε για σας τα 4 tips που χρειάζεστε.

Αναδείξτε το δικό σαλόνι γωνία σε 4 βήματα

1. Αποφασίστε το στιλ που θέλετε να δώσετε

Δημιουργήστε το τέλειο σαλόνι γωνία σε αρμονία με την υπόλοιπη διακόσμηση του σπιτιού σας, έτσι ώστε να μην μοιάζει παράταιρο από τον υπόλοιπο χώρο. Χρειάζεστε ένα σύγχρονο μοντέρνο σαλόνι ή μήπως κάτι πιο κλασικό; Θέλετε το ύφος του να δείχνει χαλαρό ή πιο πολυτελές;

2. Επιλέξτε το χρωματικό θέμα του σαλονιού

Αφού επιλέξετε το ύφος, το επόμενο στάδιο είναι να δημιουργήσετε την χρωματική θεματολογία του σαλονιού σας. Ποιο είναι εκείνο το χρώμα ή και τα χρώματα που σας εκφράζουν και θα θέλατε να απολαμβάνετε σε καθημερινή βάση; Συνοδεύεστε τα με δευτερεύουσες ουδέτερες αποχρώσεις, όπως για παράδειγμα το λευκό, το κρεμ ή το γκρι. Έτσι, θα δημιουργήσετε έναν τέλειο και πιο ισορροπημένο χρωματικό συνδυασμό.

3. Συνοδεύστε το σαλόνι γωνία με τα κατάλληλα μαξιλάρια

Τα μαξιλάρια είναι κάτι σαν… το κερασάκι στην τούρτα του σαλονιού και θα αναδείξουν ιδανικά το στιλ του. Πόσα όμως μαξιλάρια πρέπει να έχει ένας γωνιακός καναπές;  Η απάντηση είναι τουλάχιστον 3. Κάθε γωνιακό σαλόνι έχει 3 κεντρικά σημεία εστίασης. Οπότε, ο αριθμός των μαξιλαριών πρέπει να είναι τουλάχιστον τρία, με ένα μαξιλάρι να αντιστοιχεί σε κάθε γωνιακό τμήμα.

4. Προσθέστε καναπέ, πολυθρόνα και αξεσουάρ

Αφού έχετε απαντήσει στα παραπάνω ερωτήματα, η επόμενη λύση είναι να εντοπίσετε τα ιδανικά έπιπλα που θα καλύψουν πλήρως κάθε σας ανάγκη. Στην ΠΑΝΟΣ Οικία δημιουργούμε για εσάς τις πιο σύγχρονες λύσεις για μοντέρνα ή μοντέρνα κλασικά σαλόνια γωνία. Ελάτε να σχεδιάσουμε το καθιστικό σας από το μηδέν, επιλέγοντας καναπέ στο χρώμα, δέρμα ή ύφασμα και τις διαστάσεις τις επιλογής σας. Μαζί, πάντα με βάση τις ανάγκες του χώρου σας, θα προσθέσουμε τα κατάλληλα σύνθετα, τραπεζάκια σαλονιού, πολυθρόνες, καθώς και τις τελικές πινελιές σε αξεσουάρ. Έτσι, με τις κατάλληλες επιλογές το νέο σας σαλόνι γωνία θα μοιάζει σαν να βγήκε από περιοδικό εσωτερικής διακόσμησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διακόσμηση του νέου σας σαλονιού γωνία επισκεφθείτε την ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ στη Λεωφόρο Μεσογείων 405, ή καλέστε μας στο 213 0307954-6

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Μοντέρνοι καναπέδες: Σαλόνι γωνία: Το αγαπημένο σημείο του σπιτιού σας»; Διαβάστε περισσότερα κείμενα για την διακόσμηση και την επίπλωση των προσωπικών σας χώρων στο ΠΑΝΟΣ Οικία Blog.