Συνθέσεις σαλονιού: Δημιουργήστε την δική σας, στα μέτρα σας!

||Συνθέσεις σαλονιού: Δημιουργήστε την δική σας, στα μέτρα σας!
  • συνθέσεις σαλονιού

Συνθέσεις σαλονιού: Δημιουργήστε την δική σας, στα μέτρα σας!

2021-08-26T10:33:55+00:00 Νοέμβριος 23rd, 2020|Καθιστικό|

Συνθέσεις σαλονιού από έπιπλο τηλεόρασης, ντουλάπια και ράφια, απαραίτητες για κάθε κατοικία. Όχι μόνο μεταμορφώνουν την αισθητική του και το αναδεικνύουν σε ένα μοντέρνο και πανέμορφο χώρο, αλλά μεγιστοποιούν την πρακτικότητα και τη λειτουργικότητά του. Ποια είναι όμως τα βήματα για να επιλέξετε εκείνη που θα έρθει να «κουμπώσει» ιδανικά στον δικό σας καθιστικό; Μάθετε περισσότερα στο κείμενο που ακολουθεί.

Συνθέσεις σαλονιού: Τα 6+1 βήματα για να επιλέξετε την ιδανική

1. Πραγματοποιήστε έρευνα αγοράς σε συνθέσεις σαλονιού

Επόμενή σας κίνηση είναι να πραγματοποιήσετε έρευνα αγοράς, αναζητώντας πληροφορίες για τους κατασκευαστές επίπλου που μπορείτε να εμπιστευτείτε, καθώς και τις προτάσεις τους σε νέες συνθέσεις επίπλου που σας ενδιαφέρουν.

2. Μετρήστε τις διαθέσιμες διαστάσεις του σαλονιού σας

Το πρώτο βήμα σας για να επιλέξετε την ιδανική σύνθεση για το σαλόνι σας είναι να μετρήσετε τους διαθέσιμους χώρους σας. Έτσι, θα μπορείτε να υπολογίσετε σωστά τις διαστάσεις των συνθέσεων οι οποίες ταιριάζουν σε αυτό. Ιδιαίτερη προσοχή δώστε στις διαστάσεις του επίπλου τηλεόρασης, έτσι ώστε να χωρά την τηλεόρασή σας. Η ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ απαντά στις ανάγκες σας, προσφέροντας συνθέσεις σαλονιού στις διαστάσεις της επιλογής σας.

3. Ποια είναι η διακοσμητική τάση που επικρατεί το σαλόνι σας;

Μοντέρνο, κλασικό, boho, industrial; Οι συνθέσεις σαλονιού είναι σημαντικό να μπορούν να προσαρμοστούν άριστα στο στιλ του σαλονιού σας. Σε γενικές γραμμές πάντως, είναι σημαντικό να προτιμήσετε συνθέσεις σαλονιού σε λιτές γραμμές, οι οποίες ταιριάζουν σε κάθε design.

4. Αποφασίστε το χρώμα του ξύλου

Εξαιρετικά σημαντική είναι και η επιλογή του χρώματος του ξύλου. Διαλέξτε εκείνο που σας κάνει να αισθάνεστε πιο οικεία, διαμορφώνοντας ένα σύγχρονο και αρμονικό χρωματικό αποτέλεσμα στο καθιστικό. Σε κάθε περίπτωση, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ αναλαμβάνουν να σας προτείνουν χρώματα ξύλου για τις συνθέσεις σαλονιού τα οποία βασίζονται στις ανάγκες του χώρου σας.

5. Συνθέσεις σαλονιού με ή χωρίς κρυφό φωτισμό;

Μία αρκετά μοντέρνα επιλογή είναι και η τοποθέτηση κρυφού φωτισμού στις συνθέσεις σαλονιού. Ο κρυφός φωτισμός μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σύνθεση. Ωστόσο υπάρχουν και έτοιμες συνθέσεις με ενσωματωμένο κρυφό φωτισμό όπως η σύνθεση Grande.

6. Επιλέξτε έπιπλα με εγγυημένη ποιότητα

Στην αγορά θα βρείτε πολλές διαθέσιμες επιλογές σε συνθέσεις σαλονιού και σε διαφορετικές τιμές. Λίγες όμως είναι εκείνες οι επιλογές που προσφέρονται με εγγύηση ποιότητας και αντέχουν στο χρόνο. Ανακαλύψτε τις νέες προτάσεις της ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ με κορυφαία εγγύηση έως και 15 έτη.

+1.  Συνδυάστε τη σύνθεση σαλονιού με το σωστό τραπεζάκι σαλονιού & διακοσμητικά αξεσουάρ

Αφού πραγματοποιήσετε την τελική σας επιλογή σας από τις συνθέσεις σαλονιού, μην ξεχάσετε να την συνοδεύσετε με τα κατάλληλα έπιπλα και αξεσουάρ. Δημιουργήστε λοιπόν ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα με το κατάλληλο τραπεζάκι σαλονιού το οποίο και θα ταιριάξει ιδανικά με τη σύνθεση, καθώς και ένα πίνακα ή ενα καθρέφτη που θα αλλάζουν καθημερινά την διάθεσή σας.

Συνθέσεις σαλονιού με εγγύηση ποιότητας από την ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ

Αναζητάτε συνθέσεις σαλονιού οι οποίες θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες σας; Η ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ σχεδιάζει μοναδικές tailor made λύσεις οι οποίες κάνουν την διαφορά με την ποιότητα και την αισθητική τους. Εσείς, επιλέγετε τη σύνθεση και τις διαστάσεις που ταιριάζουν στο χώρο σας και οι άνθρωποι της ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ αναλαμβάνουν να την δημιουργήσουν αποκλειστικά για σας.  Ανακαλύψτε σήμερα τις κορυφαίες προτάσεις της ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ σε συνθέσεις σαλονιού εδώ ή πραγματοποιήστε την επίσκεψή σας στο Showroom της Αγίας Παρασκευής, Λ. Μεσογείων 405.

Τηλέφωνο εξυπηρέτησης: 2130307954

 

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο με θέμα «Συνθέσεις σαλονιού: Δημιουργήστε την δική σας, στα μέτρα σας»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα για την διακόσμηση και την επίπλωση των προσωπικών σας χώρων στο ΠΑΝΟΣ Οικία Blog.