Τι ύφασμα να βάλω στον καναπέ: Η ΠΑΝΟΣ Οικία σας έχει την απάντηση

Αρχική | Καθιστικό | Τι ύφασμα να βάλω στον καναπέ: Η ΠΑΝΟΣ Οικία σας έχει την απάντηση
  • τι ύφασμα να βάλω στον καναπέ

Τι ύφασμα να βάλω στον καναπέ: Η ΠΑΝΟΣ Οικία σας έχει την απάντηση

2023-06-06T17:32:23+00:00 Μάιος 6th, 2023|Καθιστικό|

Τι ύφασμα να βάλω στον καναπέ: από τις πρώτες αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε όταν πρόκειται να αγοράσετε καναπέ. Το ύφασμα που θα επιλέξετε, θα καθορίσει όχι μόνο την εμφάνιση του καναπέ, αλλά και την ανθεκτικότητα και την ευκολία συντήρησής του. Σίγουρα θα πρέπει να σκεφτείτε που θα χρησιμοποιήσετε το ύφασμα, τι ατμόσφαιρα θέλετε να δημιουργήσετε στο χώρο, τι φθορές μπορεί να έχει, καθώς και το πώς θα καθαρίζεται. Διαβάστε στο άρθρο που ετοιμάσαμε για εσάς τον απόλυτο οδηγό αγοράς, ώστε να επιλέξετε πανεύκολα το κατάλληλο ύφασμα για τον καναπέ σας.

Επιλέξτε το ιδανικό ύφασμα για τον δικό σας καναπέ

Ύφασμα βελούδο: Το βελούδο είναι γνωστό για την απαλή υφή και την πολυτελή εμφάνισή του. Προσθέτει ζεστασιά και πολυτέλεια στον καναπέ. Ωστόσο, το βελούδο είναι ευαίσθητο στις κηλίδες και τις γρατζουνιές,και απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή κατά τη συντήρησή του.

Ύφασμα καμβάς: Ο καμβάς είναι ένα ανθεκτικό ύφασμα με πολλές επιλογές σχεδίων και χρωμάτων. Είναι ευκολοσυντήρητο και ανθεκτικό στη φθορά. Ωστόσο, απομακρύνονται δύσκολα οι επίμονες κηλίδες και μπορεί να ξεθωριάσει με τον χρόνο.

Ύφασμα αδιάβροχο-αλέκιαστο: Τα αδιάβροχα υφάσματα δεν απορροφούν τα ποτά που τυχόν πέσουν πάνω στον καναπέ σας. Οι σταγόνες του ποτού παραμένουν στην επιφάνεια του υφάσματος. Αυτή η αρχική – υδροφοβία διευκολύνει τον καθαρισμό σε μεγάλο βαθμό και χρειάζεστε μόνο ένα πανί, για να απομακρύνετε τον υγρό λεκέ.

Ύφασμα δέρμα: Το δέρμα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή υφάσματα για καναπέδες. Είναι ανθεκτικό, αναπνέει και παρέχει μια πολυτελή εμφάνιση. Ωστόσο, το δέρμα μπορεί να επηρεαστεί από γρατζουνιές και από την έκθεση στον ήλιο.

Ύφασμα σενίλ: Το σενίλ  είναι ένα μαλακό ύφασμα με απαλή αίσθηση. Ακόμα, διαρκεί το χρώμα του. Ωστόσο, θεωρείται ένα ευαίσθητο ύφασμα και απαιτείται ειδική φροντίδα κατά την πλύση του για να μην φθαρεί.

Ύφασμα καστόρ: Το καστόρ ή σουέτ, έχει μαλακή εσωτερική πλευρά με απαλή υφή και σκληρότερη εξωτερική. Επιπλέον, καθαρίζεται σχετικά πιο εύκολα σε σχέση με άλλα υφάσματα. Παρόλα αυτά, θεωρείται ευαίσθητο ως ύφασμα και χρειάζεται προσοχή για να μη φθαρεί.

Βαμβακερό – Πετροπλυμένο ύφασμα: Το βαμβακερό είναι ιδανικό αν έχετε κατοικίδια, καθώς καθαρίζεται πολύ εύκολα. Προσφέρει ιδιαίτερη αίσθηση δροσιάς με την υφή του και διακρίνεται για τις υποαλλεργικές ιδιότητές του και την φιλικότητά του στο δέρμα.

Αν ακόμα αναρωτιέστε τι ύφασμα να βάλω στον καναπέ, εμπιστευθείτε την ομάδα της ΠΑΝΟΣ Οικία!

Όταν χρειαστεί να επιλέξετε το ύφασμα του καναπέ σας, θα πρέπει να αξιολογήσετε προσεκτικά τα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματα του κάθε είδους. Σε περίπτωση που είστε ακόμα μπερδεμένοι, η έμπειρη ομάδα της ΠΑΝΟΣ Οικία μπορεί να σας βοηθήσει! Επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις μας στην Αγία Παρασκευή, ώστε να λύσουμε κάθε σας απορία και να βρούμε μαζί την ιδανική επιλογή υφάσματος για τον καναπέ σας.

ΠΑΝΟΣ Οικία

Λ. Μεσογείων 405

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 0307954-6

www.panosoikia.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Τι ύφασμα να βάλω στον καναπέ: Η ΠΑΝΟΣ Οικία σας έχει την απάντηση»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα για την διακόσμηση και την επίπλωση των προσωπικών σας χώρων στο ΠΑΝΟΣ Οικία Blog.