Βασικά tips για την διακόσμηση σπιτιού

Αρχική | Βασικά tips για την διακόσμηση σπιτιού
Βασικά tips για την διακόσμηση σπιτιού 2017-10-03T16:58:11+00:00

Βασικά tips για την διακόσμηση σπιτιού

Αυτά είναι τα 5 πιο βασικά tips που προσφέρουμε στους πελάτες μας για μία υψηλής ποιότητας διακόσμηση σπιτιού. Κάθε tip αντιστοιχεί και σε μία κατηγορία προϊόντων μας.

Αν σχεδιάζετε το καθιστικό σας από την αρχή, η πρώτη σας κίνηση είναι να αποφασίσετε το στιλ του. Κάθε στιλ υπηρετείται και από διαφορετικού τύπου έπιπλα. Τα κατάλληλα χρώματα επιλέγονται με βάση τις προτιμήσεις σας, αρκεί να προσφέρουν αρμονικό αποτέλεσμα στο σαλόνι σας.

Αν το καθιστικό σας είναι ήδη έτοιμο και επιθυμείτε απλώς να προσθέσετε ένα έπιπλο, ελέγξτε πρώτα αν ο χώρος σας είναι φορτωμένος ή μονότονος. Στην πρώτη περίπτωση, σας προτείνουμε έπιπλα με ουδέτερο χρώμα στα υφάσματα και ίδια απόχρωση ξύλου με τα υπόλοιπα. Αν ωστόσο είστε έτοιμοι για αλλαγές, σας προτείνουμε επιλογές που θα δημιουργήσουν χρωματικές αντιθέσεις.

Η καλύτερη τραπεζαρία για να επιλέξετε είναι εκείνη που ταιριάζει στην διακόσμησή και τις διαστάσεις σας. Η επιλογή χρώματος για το τραπέζι εξαρτάται από το μέγεθος του χώρου σας, το δάπεδο του και το στιλ διακόσμησης. Για τους μικρότερους χώρους, προτείνονται οι τραπεζαρίες με δυνατότητα προέκτασης.

Τα υφασμάτινα ή δερμάτινα κρεβάτια υπηρετούν κάθε είδος διακόσμησης, με την προϋπόθεση ότι ταιριάζουν αρμονικά και με το χρώμα τοίχου. Τα ξύλινα κρεβάτια επιλέγονται είτε στην ίδια απόχρωση ξύλου με τις συρταριέρες και τα κομοδίνα είτε σε απόχρωση που δημιουργεί αντίθεση μεταξύ τους.

Η βασική τάση στα φωτιστικά είναι πλέον το mix ‘n’ match. Συνδυάστε επιτραπέζια, επιτοίχια και φωτιστικά οροφής που δεν είναι σεταρισμένα, αλλά όλα εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό: να διαμορφώσουν το στιλ σας και να φωτίσουν κατάλληλα κάθε γωνία του χώρου σας. Προσθέστε λάμπες με θερμό, ουδέτερο ή ψυχρό φωτισμό για το τελικό αποτέλεσμα.

Τα διακοσμητικά είναι η τελική πινελιά που θα σας κάνει να νιώσετε οικεία στο χώρο σας. Επιλέξτε καλαίσθητα διακοσμητικά που να σημαίνουν κάτι για σας όπως για παράδειγμα ο αγαπημένος σας πίνακας. Συνδυάστε τα με έξυπνα και χρηστικά είδη όπως ρολόγια τοίχου, κρεμάστρες, καθρέφτες και φαναράκια.