Τραπεζάκι σαλονιού: 5+1 tips για να επιλέξετε

Αρχική | Καθιστικό | Τραπεζάκι σαλονιού: 5+1 tips για να επιλέξετε
  • τραπεζάκι σαλονιού

Τραπεζάκι σαλονιού: 5+1 tips για να επιλέξετε

2020-10-14T11:46:55+00:00 Οκτώβριος 14th, 2020|Καθιστικό|

Τραπεζάκι σαλονιού ή αλλιώς τραπεζάκι καφέ, ένα από τα πιο σημαντικά βοηθητικά έπιπλα ολόκληρου του σπιτιού μας. Γύρω από αυτό μαζεύεται όλη η οικογένειά μας, αλλά και οι επισκέπτες μας. Ο ρόλος του δεν είναι άλλος από το να μας βοηθά να έχουμε κοντά μας όλα εκείνα τα αντικείμενα που χρειαζόμαστε, όπως για παράδειγμα μία κούπα καφέ, ή το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής μας. Ποιο είναι όμως εκείνο το έπιπλο που θα ταιριάξει ιδανικά στο δικό μας σαλόνι; Για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη επιλογή, συγκεντρώσαμε για σας όλα εκείνα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Αυτά είναι τα βήματα για να επιλέξετε το ιδανικό τραπεζάκι σαλονιού:

1. Μετρήστε τις διαστάσεις του χώρου σας

Τραπέζια σαλονιού υπάρχουν πολλά, σε διάφορα σχέδια, σχήματα και μεγέθη. Πριν προχωρήσετε όμως σε οποιαδήποτε αγορά, χρειάζεται να μετρήσετε πρώτα τις διαθέσιμες διαστάσεις του χώρου σας.  Γνωρίζοντας ποιες είναι, μπορείτε να καταλήξετε σε μία πρώτη λίστα με τα τραπεζάκια που ταιριάζουν λειτουργικά σε αυτές.

2. Μετρήστε και το ύψος του καναπέ σας!

Επίσης, θα σας προτείναμε να μετρήσετε και το ύψος του καναπέ σας. Έτσι θα επιλέξετε ένα τραπεζάκι σαλονιού στο οποίο θα μπορείτε με ευκολία να τοποθετήσετε τον καφέ σας ή ένα ποτήρι με νερό.

3. Επιλέξτε το σχήμα τραπεζιού σαλονιού που ικανοποιεί τις ανάγκες σας

Τραπεζάκι σαλονιού στρογγυλό, οβάλ, τετράγωνο ή ορθογώνιο; Το σχήμα του τραπεζιού που θα επιλέξετε δεν αποτελεί μόνο θέμα λειτουργικότητας του χώρου, αλλά και ατομικής αισθητικής. Αν ο καναπές σας είναι μακρύς σε μήκος ή γωνιακός, θα σας προτείναμε ένα τραπεζάκι ορθογώνιο ή οβάλ. Αν πάλι ο διαθέσιμος χώρος σας είναι μικρότερος, τότε σκεφτείτε την λύση ενός στρογγυλού τραπεζιού που θα σας δώσει μεγαλύτερη ευελιξία κινήσεων στο χώρο.

4. Επιλέξτε το κατάλληλο υλικό για το τραπεζάκι σαλονιού σας

Το υλικό ενός τραπεζιού είναι εξίσου σημαντικό με το σχήμα και το μέγεθός του. Φυσικά, η καλύτερη επιλογή σας δεν είναι άλλη από το ξύλο, το οποίο θα προσθέσει στιλ και ποιότητα στο χώρο σας. Στην ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ ωστόσο, θα ανακαλύψετε τραπεζάκια που συνδυάζουν το ξύλο με άλλα ποιοτικά υλικά όπως:

5. Συνδυάστε το τραπεζάκι σαλονιού με τα κατάλληλα έπιπλα

Το τραπεζάκι σαλονιού που θα επιλέξετε είναι σημαντικό να εναρμονίζεται με το χώρο σας όχι μόνο σε λειτουργικότητα, αλλά και σε design. Γι’ αυτό, φροντίστε ώστε η αισθητική και κυρίως το χρώμα του ξύλου του να ταιριάζουν με την υπόλοιπη επίπλωση του καθιστικού. Να θυμάστε ότι στην ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ μπορείτε να συνδυάσετε τα τραπεζάκια σαλονιού με επιπλοσυνθέσεις της αρεσκείας σας, στο χρώμα ή τις διαστάσεις της επιλογής σας.

+1.   Για τραπεζάκι σαλονιού, απευθυνθείτε στους ειδικούς

Αναζητάτε το ιδανικό τραπεζάκι σαλονιού; Επισκεφθείτε σήμερα το κατάστημα ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ στη Λεωφόρο Μεσογείων 405 και γνωρίστε από κοντά την κορυφαία μας συλλογή. Σε μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε τραπεζάκια από ξύλο, plexi glass ή μέταλλο. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στο χώρο σας, στις διαστάσεις και το υλικό της αρεσκείας σας. Οι σύμβουλοί μας είναι εδώ για να σας κατευθύνουν στην επιλογή που θα καλύψει άριστα τις ανάγκες σας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2130307954

 

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο με θέμα «Τραπεζάκι σαλονιού: 5+1 tips για να επιλέξετε»;
Διαβάστε περισσότερα κείμενα για την διακόσμηση και την επίπλωση των προσωπικών σας χώρων στο ΠΑΝΟΣ Οικία Blog.