Τραπεζαρίες σαλονιού και οι τύποι τους

Αρχική | Καθιστικό | Τραπεζαρίες σαλονιού και οι τύποι τους
  • τραπεζαρίες σαλονιού

Τραπεζαρίες σαλονιού και οι τύποι τους

2022-01-26T15:29:35+00:00 Ιανουάριος 26th, 2022|Καθιστικό|

Τραπεζαρίες σαλονιού: Ποια είναι η ιδανική για το σαλόνι σας; Η επιλογή της κατάλληλης διαφέρει ανάλογα με τις ανάγκες σας. Πέρα από τους αισθητικούς λόγους, σημαντικοί παράμετροι είναι ο διαθέσιμος χώρος, αλλά και το πλήθος κόσμου που αναμένεται να φιλοξενηθεί. Επιπλέον, οι τραπεζαρίες σαλονιού, αποτελούν έναν ξεχωριστό χώρο του σπιτιού, όπου μπορείτε να δημιουργήσετε πολλές ευχάριστες και αξέχαστες αναμνήσεις.

Τραπεζαρίες σαλονιού: Αυτοί είναι 3 δημοφιλέστεροι τύποι τους

Φυσικά, οι τραπεζαρίες σαλονιού δεν είναι όλες ίδιες. Κάθε μία ανήκει και σε διαφορετικό τύπο, ανάλογα με το στιλ και τις διαστάσεις της. Στο κείμενο που ακολουθεί, θα βρείτε τους πιο δημοφιλείς, με βάση την εμπειρία μας.

1. Ορθογώνιες τραπεζαρίες σαλονιού

Πρόκειται ίσως για τις πιο κλασικές τραπεζαρίες σαλονιού. Το ορθογώνιο σχήμα τους αποτελεί μια κλασσική και διαχρονική επιλογή για κάθε χώρο. Επιπλέον, είναι οι πιο κατάλληλες για την φιλοξενία αρκετών ατόμων, ανάλογα πάντα και με τις διαστάσεις τους.

2. Τραπεζαρίες ροτόντες

Γνωστές και ως κυκλικές τραπεζαρίες, αυτές οι τραπεζαρίες σαλονιού δεν πρόκειται να περάσουν απαρατήρητες από κανένα. Πρόκειται για versatile έπιπλα που ταιριάζουν σε διάφορα είδη χώρων και διαρρύθμισης, ενώ παρουσιάζουν ξεχωριστό αισθητικό ενδιαφέρον. Μάλιστα, σας προσφέρουν καλύτερη επαφή με τους καλεσμένους σας, επιτρέποντάς σας να είστε όσο πιο κοντά γίνεται μαζί τους.

3. Τραπεζαρίες με προέκταση

Αυτές είναι οι ιδανικές για μικρούς χώρους, χάρη στην πρακτικότητα και τη λειτουργικότητά τους. Στην περίπτωση που τις προτιμήσετε, δώστε έμφαση στις προεκτάσεις τους, έτσι ώστε να εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή σταθερότητα.

Ποιος είπε ότι μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μόνο στην τραπεζαρία;

Έχετε κανονίσει να μαζευτείτε παρέα με τους φίλους σας για ταινία; Ή μήπως θέλετε να απολαύσετε απλά μια χαλαρή βραδιά στο σπίτι; Για σας που δε θέλετε να στρώσετε τραπέζι ή να μετακινηθείτε, σας έχουμε την κατάλληλη ιδέα. Απολαύστε το δείπνο σας στην άνεση του σαλονιού σας, τοποθετώντας το φαγητό πάνω στο κατάλληλο τραπεζάκι. Σε μία τέτοια περίπτωση, σας προτείνουμε ένα τραπεζάκι με επέκταση από τη συλλογή της ΠΑΝΟΣ Οικία. Αυτό το έξυπνο και πολυλειτουργικό έπιπλο, θα σας λύσει κυριολεκτικά τα χέρια.

Όλες οι τραπεζαρίες σαλονιού & τα έπιπλα της ΠΑΝΟΣ Οικία κατασκευάζονται στις διαστάσεις σας

Στην ΠΑΝΟΣ Οικία γνωρίζουμε ότι το κάθε σπίτι είναι διαφορετικό, όπως και οι ανάγκες των ανθρώπων που κατοικούν σε αυτό. Για το λόγο αυτό, σας προσφέρουμε την δυνατότητα επιλογής των διαστάσεων της επιλογής σας σε πολλά από τα προϊόντα μας, όπως οι τραπεζαρίες σαλονιού. Ο χώρος αποτελεί μόνο μια διάσταση. Τα υπόλοιπα τα καθορίζετε εσείς.

Οι τραπεζαρίες σαλονιού έχουν την υπογραφή της ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ

Αναζητάτε την κατάλληλη τραπεζαρία σαλονιού για εσάς; Εμείς στην ΠΑΝΟΣ Οικία είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την κατάλληλη. Ανακαλύψτε όλες μας τις προτάσεις στο www.panosoikia.gr ή επισκεφθείτε μας στις εγκαταστάσεις μας επί της Λεωφόρου Μεσογείων στον αριθμό 405 για να τις δείτε από κοντά. Κάθε μας έπιπλο είναι χειροποίητο και κατασκευάζεται αποκλειστικά για σας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 0307954-6

 

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο: «Τραπεζαρίες σαλονιού και οι τύποι τους»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα για την διακόσμηση και την επίπλωση των προσωπικών σας χώρων στο ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ Blog.