Διθέσιος καναπές: 4 λόγοι για να τον αποκτήσετε!

||Διθέσιος καναπές: 4 λόγοι για να τον αποκτήσετε!
  • dithesios kanapes

Διθέσιος καναπές: 4 λόγοι για να τον αποκτήσετε!

2018-08-23T08:55:05+00:00 Αύγουστος 23rd, 2018|Καθιστικό|

Διθέσιος καναπές, ένα έπιπλο ιδανικό για σαλόνια με μικρό χώρο. Αν και διαθέτει θέσεις μόνο για 2 άτομα, εμείς σας προσφέρουμε 4 σημαντικά επιχειρήματα για να τον αγαπήσετε και να τον κάνετε… δικό σας!

1. Μεγαλώνει το χώρο

Αν το σαλόνι σας είναι μικρό, τότε φροντίστε ώστε ο καναπές να διαθέτει το μέγεθος που του αναλογεί στο χώρο. Ένας τριθέσιος καναπές θα περιορίσει σημαντικά την ελευθερία των κινήσεών σας. Αντίθετα, ένα στιλάτος διθέσιος καναπές δε θα «υπερφορτώσει» το σαλόνι, προσφέροντάς σας μεγαλύτερη αίσθηση του χώρου.

Tip: Συνδυάστε το νέο σας διθέσιο καναπέ με νέα ανοιχτά χρώματα για το σαλόνι σας. Βάψτε το ταβάνι με ένα καθαρό λευκό και τις μεγάλες επιφάνειες με ανοιχτές αποχρώσεις. Έτσι, θα δημιουργήσετε έναν χώρο γεμάτο φωτεινότητα, αυξάνοντας σημαντικά την αίσθηση του χώρου.

2. Ιδανικός για ζευγάρια!

Σπίτι σημαίνει θαλπωρή. Και το σαλόνι αποτελεί το χώρο του σπιτιού στον οποίο αισθάνεστε πιο άνετα και οικεία από πουθενά. Αν λοιπόν μένετε μόνοι ή μαζί με τον/ την σύντροφό σας, τότε ο διθέσιος καναπές αποτελεί ιδανική επιλογή, καθώς θα καλύψει σίγουρα τις ανάγκες σας. Αφήστε που θα σας φέρει πιο κοντά με το… ταίρι σας!

3. Μετακινείται εύκολα

Το βάρος ενός διθέσιου καναπέ είναι σημαντικά μικρότερο από τους κλασικούς καναπέδες. Αυτό σημαίνει ότι γίνεται πιο εύκολος στη μετακίνηση του. Ειδικά στην περίπτωση που μένετε μόνοι, θα σας διευκολύνει τόσο στο καθάρισμα όσο και στην περίπτωση που θα θελήσετε να του αλλάξετε θέση.

Αν μάλιστα κάποια στιγμή μετακομίσετε σε νέο σπίτι, ο διθέσιος καναπές θα χωρέσει σίγουρα στο νέο καθιστικό. Μπορεί ακόμα και να τοποθετηθεί σε κάποιο άλλο δωμάτιο.

4. Συνδυάζεται ακόμα πιο εύκολα

Είτε το σαλόνι σας είναι ευρύχωρο είτε όχι, ο διθέσιος καναπές σας δίνει περισσότερες δυνατότητες. Μπορείτε να δώσετε στο χώρο σας μία προσωπική άποψη δοκιμάζοντας συνδυασμούς και ιδέες διακόσμησης. Προσθέστε μία πρωτότυπη πολυθρόνα, κάνοντας το δικό σας διακοσμητικό statement. Φυσικά, μην ξεχάσετε το τραπεζάκι του καθιστικού!

Tip: Ο διθέσιος καναπές είναι ιδανικός για mix ‘n’ match διακοσμήσεις τόσο για μικρά όσο και μεγάλα σαλόνια. Αν λοιπόν ο χώρος του καθιστικού σας είναι άπλετος, δημιουργήστε μία σύνθεση που να περιλαμβάνει διθέσιο και τριθέσιο καναπέ μαζί. Το μυστικό είναι να διαλέξετε έπιπλα ίδιου ύφους, μοντέρνου ή κλασικού, σε διαφορετικά χρώματα που να κάνουν αντίθεση μεταξύ τους.

Ο δικός σας διθέσιος καναπές!

Έχετε δει πολλά καθιστικά με πρωταγωνιστή έναν διθέσιο καναπέ; Κάντε το βήμα και διαφοροποιηθείτε επιλέγοντας ένα ιδιαίτερο κομμάτι, όπως ο νέος κορυφαίος καναπές Dali. Στις εγκαταστάσεις της ΠΑΝΟΣ Οικία θα βρείτε αυτόν που ταιριάζει στις ανάγκες σας μέσα από μία εκπληκτική ποικιλία σε μοναδικά κομμάτια. Επιλέξτε τον δικό σας, στο ύφασμα και το χρώμα της επιλογής σας, πάντα με τη βοήθεια των έμπειρων συνεργατών μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!