Καναπές γωνία: Γιατί & πώς να τον επιλέξετε

||Καναπές γωνία: Γιατί & πώς να τον επιλέξετε
  • kanapes gonia

Καναπές γωνία: Γιατί & πώς να τον επιλέξετε

2018-09-13T13:17:55+00:00 Σεπτέμβριος 13th, 2018|Καθιστικό|

Καναπές γωνία, το τέλειο έπιπλο για σπιτική χαλάρωση στο… maximum! Απολαύστε τον μόνοι ή μαζί με την οικογένειά σας, καθώς ανάλογα με το μέγεθός του, μπορεί να φιλοξενήσει με παραδειγματική άνεση τουλάχιστον 4 άτομα. Και μη φοβάστε αν θα χωρέσει στο καθιστικό καθώς είναι ιδανικός τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους χώρους. Επειδή λοιπόν είμαστε σίγουροι ότι θα τον αγαπήσετε, σας παρουσιάζουμε αναλυτικά όλα του τα πλεονεκτήματα, μαζί με τα απαραίτητα tips για να κάνετε την καλύτερη επιλογή για το σαλόνι σας.

Ιδανικός για χαλάρωση & διασκέδαση

καναπές γωνία

Ο καναπές γωνία Tetris

Απολαύστε μόνοι ή με παρέα τις αγαπημένες σας ταινίες μόνοι, πάντα με την απόλυτη άνεση που σας χαρίζει ένας καναπές γωνία. Επίσης, μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση τους φίλους και τους επισκέπτες σας. Ο κορυφαίος καναπές γωνία Tetris αποτελεί ιδανική επιλογή άνεσης, καθώς η πλάτη του αλλάζει θέση ανάλογα με τη χρήση του.

Ο καναπές γωνία ταιριάζει σε κάθε χώρο

Αν ο χώρος του σαλονιού είναι μικρός, τότε ο γωνιακός καναπές μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας απελευθερώνοντας χώρο. Τοποθετήστε τον σε κάποια γωνία του σπιτιού, έτσι ώστε να δώσει στο σαλόνι την αίσθηση ενός μεγαλύτερο χώρου απ’ ότι πραγματικά είναι.

Στην περίπτωση που το σαλόνι σας είναι μεγάλο ή ενιαίο με την κουζίνα, τοποθετήστε τον καναπέ ως διαχωριστικό. Έτσι, θα σπάσει το χώρο σε μικρότερους, πιο λειτουργικούς.

Αναδεικνύει το στιλ σας

καναπές γωνία

Ο καναπές γωνία Carlina

Μπορεί να είναι κατασκευασμένος για μέγιστη άνεση και πρακτικότητα, ωστόσο ξεχωρίζει και σε επίπεδο στιλ. Επιλέξτε τον γωνιακό καναπέ που ταιριάζει στο σαλόνι και την… προσωπικότητά σας μέσα από τη μεγάλη ποικιλία της Πάνος Οικία. Ο καναπές Carlina αποτελεί μία κορυφαία πρόταση της Πάνος Οικία που εντυπωσιάζει χάρη στην πολυτελή αίσθηση που προσφέρει στο χώρο.

Καναπές γωνία στα μέτρα σας

Στην Πάνος Οικία εστιάζουμε στις ανάγκες σας, δημιουργώντας tailor made έπιπλα. Αφού πρώτα επιλέξετε το αγαπημένο σας σχέδιο, σας προσφέρουμε όλες τις απαραίτητες συμβουλές για να κάνετε την σωστή επιλογή σε διαστάσεις, ύφασμα και χρώμα. Η πείρα και η αγάπη μας για το έπιπλο και την διακόσμηση αποτελούν εγγύηση για ένα κορυφαίο αισθητικό αποτέλεσμα στο χώρο σας.

Επιθυμείτε να ανανεώσετε το καθιστικό σας; Σας περιμένουμε στις εγκαταστάσεις της Πάνος Οικία, Λεωφόρος Μεσογείων 405 στην Αγία Παρασκευή. Μαζί, θα διαμορφώσουμε την κατάλληλη επιλογή για το χώρο σας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή συμβουλή σχετικά με την διακόσμηση και την επίπλωση του σπιτιού σας, είμαστε πάντα στην διάθεσή σας.